יום שבת ב-21:30 יש ג'אג ב

harmless

New member
יום שבת ב-21:30 יש ג'אג ב

star world למישהו יש מושג איזה עונה. חבל רק שלא בחרו בשעה קצת יותר טובה. אבל זה עדיין מאוד משמח אותי

shipper heart

New member
אהההההההההההההה באמת?!

זה שידורים ב15:00 18:30 ן 21:30!!! יאיייייייייי עונה שמינית *מקווה...כי העונה האחרונה שהם שידרו הייתה 7* יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תודה תודה תודה אני כלכך אוהבת את סטארוורלד!*חוץ מזה שהם יוצאים להפסקה כל 8 דקות....בדקתי בזמן פרק של ג'אג כי זה שיגע אותי חחח...* יאאאאאאיייייייייייייייייי

harmless

New member
אוקיי בדקתי ומחר יש שידור גם בשעה

12:00 ככה שזה לא צריך להפריע לנו לראות ג'אג בערוץ 3 בשעה 22:00 רק שאין לי מושג איזה עונה

Nushi G

New member
זה שידורים חוזרים של אותו פרק?

כי אני לא אהיה פה ב-12....

shipper heart

New member
זה שידורים חוזרים של אותו פרק...

אתם לא רואים סטארוורלד שאתם לא יודעים דברים בסיסיים כאלה?! בושה...סטארוורלד הערוץ הכי טוב בטלוויזיה הישראלית חוץ מהקטע של פרסומת של 2 דקות כל 8 דקות...זה יכול לשגע בנאדם... מדדתי באחד הפרקים של ג'אג...אתם יודעים איזה עיצבון זה?! אתה באפגאניסטן הקטע עם המוקש ומוציאים אותך להפסקת פרסומות... ומה שעוד יותר גרוע זה שהפרסומות כל כך חוזרות על עצמן! זה כיף בפעם הראשונה כי יש פריוויואים וכאלה *יום רביעי מכושפות!! וויי עונה 6!! יאיי* אבל אחרי זה אתה כזה ג'יזס די כבר!! ואני די בטוחה שזה עונה 8

איפה ראית שב-12:00 יש שידור חוזר??

?? התכוות לש.ח ביום שבת ב-12:00 או ביום ראשון? אוף!!השעה שבם בחרו לשדר כ"כ לא נוחה!!!

omer landau

New member
איזה כיףףףףף כי זה לא רק ב2130

אני מקווה מאוד לראות מחר אבל איזה עונה זאת חבל שאין בימים אחרים בסטאר כמו שהיה פעם

shipper heart

New member
נצל"ש שכוכך לא קשור לשירשור-

מישו יודע על אתר קרוסאוברים טוב? אני חולה על קרוסאוברים זה פשוט כל כך מצחיק *קראתי אחד של ג'אג וXFILES...חח מזל שאני אוהבת XF אחרת זה היה מעצבן אותי כי זה התמקד בעיקר במאלדר וסקאלי ולא בהארם ומאק...חחח...מה שמזכיר לי- god bless AXN!!! חחחח הם מביאים XF!!! הלוואי וישימו את זה במקום ג'אג (כאילו מתי שג'אג היה...) מאלדר הוא תחליף (לא מספיק טוב אבל עדיין תחליף לא רע בכלל..רר חח) להארם...מי ראה אותו בסקס והעיר? הוא היה כוכך חמוד חחח*

harmless

New member
בקשר לתיקים באפילה

יום ראשון יש בסטאר וורלד את הפרק האחרון לסידרה. אגב ראית את התמונה ששמתי פה של 2 הדייוידים ביחד???

shipper heart

New member
לא...לא ראיתי...ואני יודעת!! ומאלדר

מופיע!!! חחחח העונה הזאת עיצבנה אותי כי דאגט קרציה ומכוער ואני מתגעגעת למאלדר
הוא נורא חמוד חחחח בכולופן מצאתי FF חמוד ורציתי לחלוק- V day

harmless

New member
משום מה לא יצא באיכות טובה

אבל תוכלי למצוא את התמונה באתר של dje online בתמונות של התריאטלון

shipper heart

New member
אה אני חושבת שבאמת ראיתי את התמונה

שם אבל זה היה די מזמן...תודה בכולופן

Dark Storm

New member
סליחה, אני רוצה לצאת חוצץ כנגד....

תקוות השווא הזאת !
(יותר מדי ארץ נהדרת...) בכל מקרה אני מבטיח לכם שזה לא עונה חדשה בסטאר וורלד כי אם כן: א. זה היה משודר 3 פעמים ביום בזמן "פריים טיים" ולא בשבת. ב. לא היה אף פרומו לסידרה אפילו כשפרסמו את העונה החדשה של הערוץ שכוללת מכושפות ופרייזר וקרן סיסקו. ג. לערוץ נגמרו הזכויות על העונות הקודמות של הסדרה לכן האפשרות היחידה שנותרה שהם משדרים את עונה 7 מחדש לקראת בואה של עונה 8 שעונת השידורים הבאה (קיץ 2004). סורי אבל זה האפשרות היחידה...

shipper heart

New member
מדכא שכמוך...חחח אבל אתה צודק...

לא נורא לראות את אדריפט שוב זה לא כל כך נורא *טוב קצת...בעע שונאת את איך שזה נגמר...למה אבא של הפקצה היה חייב למות?!!? גרר וגיזז...חח אבל זה כוכך מצחיק איך שהוא לא מזהה אותה
* לא חשבתי על זה ככה באמת...אוףף..חח

shipper heart

New member
היום היה new gun in town...מעניין

שהם לא שידרו אדריפט...זה בכל זאת הפרק הראשון של עונה 7... אוףף גאדמט למה מאק לא נשארה עוד שנייה!? זה כל כך מעצבן!! גם באחד מהראיונות שיש עם דיוויד עושים לו כזה- בפרק האחרון מאק שאלה אותך אם היית מוותר על החברה שלך שבשבילה ואתה ענית שכן אבל רק אחרי שהיא יצאה. זה כל כך מעצבן *frustrating* גררר זה באמת מעצבן בצורה מטורפת גגגרררררר

לא נשארהנ עוד שנייה מתי??

זה אל בפרק הבא הסצנה שתיארת עכשיו?? איך דווקא את זה פיספסתי????? :((((((((((((((((( ד"א- גל קראת את המיני פאנפיק שלי...:) תחחחחחחח

למעלה