יום רע-תיעוד!!!!(=

doronK

New member
יום רע-תיעוד!!!!(=

עוד יום מגעיל, קם בבוקר , צהוב בעיניים, מהצהוב המגעיל הזה שהעין חצי נפתחת וכל תזוזה דוקרת , הולך לאמבטיה רדום מת שותף פנים , פותח עיניים , מסתכל החוצה בחלון , יום יפה מזג אויר טוב, אין מצב שהיום הזה יזדיין , יש תאוירה הזו של יום מיוחד , של דברים טובים שעומדים לקרות... מכירים תימים האלה שאתם קמים בבוקר והשיר הכי אהוב עליכם מתנגן ברדיו (שהאמא השרמוטה שכחה לכבות כי זין על הילד שישן אה?) , מכירים תימים האלה שאתם קמים והציפורים מצייצות (אפילו שזה ב12 בצהריים והגחלילית המסכנה צורחת כי נתקעה לה הרגל בין 2 ענפים והחתול למטה חרמן רצח על הנוצות שלה?) מכירים תימים האלה שתה קופץ מהמיטה מלא אנרגיות אפילו שיש צהובים בעין ואומר לעצמך "אני היום מזיין ת'עולם...", הימים האלה שיש רצון ליצור , רצון לעזור, רצון לעשות משהו עם עצמך , לשנות משהו בעולם...מכירים???? אז חפשו מי יזיין אתכם כי לא ירד לי כל הצהוב ולא היה מים חמים כי הזונה לא הדליקה דוד, וברדיו התנגן זוהר ארגוב ..........סימן מאלוהים לעוד יום של דם ומוות לכל שחור ברדיוס של 100 מטר מהבשר הארי שלי? קראו לי חלש אופי , קראו לי גזען, אבל חייב לנסות את העוזון המקוצר שאמא קנתה לי , אמרה שלא משנה לאן מכוונים , אין מצב שאתה לא מוריד איזה כמה שחורים ואם זה יום טוב עם ציפורים ובלי צהוב בעיניים , יש מצב שנפיל גם איזה תימניה שהלכה לקנות תבלינים בשוק , טפווווווווווווווווווו... אז ירדתי למטה בכפכפים הולך בהליכת הפלטפוס שלי הולך לתחנת אוטובוס קו 13 לעיר, ואללה בא לי לרדת לעם לנסוע קצת באוטובוסים, מה קרה? לאנשים אין מה לאכול ואני מפטרל במרצדס 600 בעיר עם מוזיקה רומנית צוענית...לא מתאים...קצת טאקט לא? קיצר מחכה בתחנה...לידי אחת שחורה עם מעיל , 35 מעלות בחוץ ..מעיל? שחורה? ואללה יש מצב לראות איברים עפים היום ועוד יצא לי בזול בלי חקירות ועניינים ובתי משפט , ואללה סבבה איש... מגיע האוטובוס אני מעדיף להשאר בתחנה , רואה ילדים קטנים עם תיקי בית ספר באוטובוס צוחקים...מחכים לחזור הביתה....כאלה מתוקים...כל החיים לפנ...קיצר הרגשתי קצת לא בנוח...כן כן ....אני אני הרגשתי לא בנוח... מה לעשות גם לי יש רגשות.....אז קמתי להתמתח ...התברר שזה השריר בכתף מהמכון אתמול..היה קצת תפוס, אבל הנה הסתדר.... השחורה עולה לאוטובוס האוטובוס מתחיל להתגלגל לכיוון הכביש הראשי.... מדליק סיגריה , מגרד קצת בביצים, מסתכל על האוטובוס שמתרחק ..ואללה כלום לא פיצוצים ולא יער, מה קורה??? מה אני כלב? למה אני לא נופל על הימים עם האקשן...מה צריך לעשות בשביל לראות איזה אגד-פרייד-ציק'ן? קם מהתחנה המסריחה, הולך ברגל , השמש דופקת בראש , שאנלא ישתזף יותר מדי שאנלא יקבל צורה של איזה תימני זבל ואמא שלי תחכה לי עם קילשון בכניסה לבית במחשבה שפלשו שחורים לבניין... קיצר הולך בעיר , רואה זקנה בלי שיניים , בלי רגליים, שוכבת על הרצפה מושיטה לי כוס מלאה במטבעות של 5 שקל ושקלים בודדים, ומחזיקה שלט שבו כתוב "לתרופות" , ואללה נהיה לי חם בלב, התמלאתי חמלה ,באמת תחושה כזו של בטחון....הושטתי יד , פשפשתי בכוס לקחתי מהכוס מטבע של 5 ועוד כמה שקלים....הסבתא דפקה לי מבט של הלם... בשיא הנונשלנטיות דפקתי לה מבט של "לא לא אני מתעקש ... לא צריך יותר מזה ...כולה לכדור אופטלגין סבתאלה כי כואב לי קצת הראש מהבוקר, ואת גם ככה צריכה את היתר בשביל שאיזה מונית תסחוב אותך לחור שאת קוראת לו בית." המשכתי ללכת עם ה 9 שקל החדשים הנוצצים שלי, נכנסתי למכולת, מלא זמן לא אכלתי ביסלי בצל.... שהייתי קטן הייתי שם אותם כמו טבעות על האצבעות ונוגס אותם ישר מהאצבע....אחח זה היה טעים... אבל היום???? פיייי היום עברתי לביסלי גריל ולשחיטת תימנים...מה הקשר תימנים??? ואללה לא יודע.... יותר כיף ולא מתלכלכים באצבעות.. 5 שקל הבן זונה רצה על האריזה הגדולה... אמרתי למוכר... "אח שלי תה רואה תזקנה שם עם הכוס....בלי הרגליים....זה בשבילה והכסף הוא ממנה...תעשה מצווה תן לי את זה במחיר סיטונאות...קצת לב בנאדם!??!!?!? המוכר הסתכל הושיט לי יד אמר לי " עליי איש יקר...וכל הכבוד לבחורים צעירים כמוך..... פחחחח אם רק היה מכיר את הקיבה המורעלת חרוטת צלבי הקרס שתעקל את הביסלי גריל הזה , היה מאלץ אותי למשכן את הבית ... המשכתי עם הליכת הפלטפוס שנורא נוחה אגב , כי רגל לשם רגל לשם והפוזיציה אופיטמלית לגירוד נינוח באשכים.. קיצר הולך לי שם באזור מסתכל סביב, פחחח איזה זבל של מדינה הכול שחורים, לחות , חנויות שווארמה , צעקות, צפצפוים פיח , עשן, שחורים.....עשן....שחורים, פיח.. , .. שחורים.... קיצר נהייתי רעב ובדיוק הגעתי למקום עם ריח עשיר של אוכל מבושל , מסתכל למעלה , שלט :" אוכל חם , לנזקקים" חושב לעצמי :" ואללה השעה 1וחצי כבר....ואכלתי רק ביסלי גריל.... אם זה לא נזקק אז מה כן!?!?!?!? נכנסתי לשם , איזה תור יא וואראדדדדי, הגיע תורי , כן בחור צעיר אומרת הגברת הנחמדה במבטא רוסי, "מה תרצה לאכול מתוק ?" בוחן לה שם את האוכל "טוב תביאי לי קצת מהאורז שם, איזה 4 חתיכות עוף מההוא עם הרוטב, קצת תפוח אדמה, דיאט קולה יש? " לא מתוק יש מים קרים ומיץ תפוזים ...." טוב אז תביאי מיץ ממי....איך שאני בא לקחת את האוכל , צפצפוים מבחוץ , איזה קטע יוסי חבר ש'לי שחזר מהולנד עם משלוח של 10000 אקסטות בא עם המרצדס 500 קבריולט " דורווון אח שלייייייייי" , סוף סוף קצת פנים מוכרות, טוב אמרתי לגברת הנחמדה " ממי תעשי ג'סטה תארזי פה עוד כמה עופות חבר שלי בחוץ נראה רעב ואני ממהר....." יאללה ממי....נהיה לי חם ואין לי תחתונים ואני שונא להזיע בביצים , כי גם לא כיף לגרד בתנאים האלה...יאלה מותק נו להזדרז

doronK

New member
ונאמר

יהי זכרו ברוך... באטמן... U CAN RUN BUT U CANT HIDE BITCHֱ

למעלה