יום רביעי

oooooOFIR

New member
יום רביעי

עברי לידר בטכניון עלק הופעה אחרונה... http://www.asat.co.il/cgi-bin/publish/publish.pl?type=article&number=1405&src=

Ez sLeeP

New member
זה בצהריי יום שישי.

ע"פ הבנתי לאף אחד אין קורסים, אחת לכל כמה שבועות, וזה כמה שעות פנויות לכל הסטודנטים בטכניון. העניין הוא, שאני לא בטוח שזו כניסה חופשית. כלומר, תמיד יש הפנינג. אבל לדעתי זה רק לסטודנטים של הטכניון.

oooooOFIR

New member
לא ניראה לי תהיה בעיה להיכנס

ניכנסתי לשם פעם בלי בעיות וספיר ה בצהריים תיכננתי לא לבוא אבל עכשיו אשקול זאת בשנית בכל אופן זה נחמד בהופעה הקודמת שלו בטכניון כזה אף אחד לא ממש שם עליו היית שורה ראשונה שהתלהבו והשאר כזה סתםפ ישבו על הדשא והלכו, לא התלהבו כל כך. זה היה כמו הופעה פרטית...

mesh33

New member
אני רוצה גם!........

אופים בופים!!!!!!! למה אני חייבת לגור ברמת אילן התקועה???????? טוב, כשחושבים על זה, עברי הופיע באוניברסיטה שהיא מטר מהבית שלי....
כנראה שיש פלוסים במגורים ליד אוניבסיטה.....

Ez sLeeP

New member
אם אתה מתכוון ליום הסטודנט,

אני ממש לא מסכים. היו המון אנשים. אנשים ששרו והתלהבו. וכאלו שהיוו מפגע ציבורי עם תנועת הריקוד שלהם. זוועה.

oooooOFIR

New member
ביום הסטודנט

הרגשתי שם ממש לבד היית שורה ליד הבמה שאר האנשים היו 80 מטר מאחור אגב ניזכרתי בהיפים שהזכרת אכן משעשע

Music Fan

New member
באיזה שעה זה?

אולי אני אבריז מהלימודים! זה ממש לא רחוק מהבסיס שלי...

חן j

New member
אופייייייר תכנס וחיפאיים בכלל

אני לא מאמינה איזה יופי טופי... מתי? אני בעד... רק תגידו שעה ואני שם! אבל למישהו יש פרטים???????

oooooOFIR

New member
לא בטוח אני אבוא

אבל בכל אופן זה לא כל כך ברור באיזה שעה בדיוק הוא יהיה שם... בואו ניקבע שעה להיפגש נגיד 13:00

למעלה