יום רביעי!

Drenthe

New member
ואם למישהו ללמוד זאת הנאה?../images/Emo3.gif

לא לי, אבל בכללי.

LOLI152

New member
מה אתה משקר? ../images/Emo6.gif

אנחנו יודעים שללמוד עושה לך אושר פנימי עמוק!

Drenthe

New member
הגזמת ../images/Emo6.gif.

אלא אם כן מדובר במתמטיקה אז אני מודה. ואל תשתמשו בוידוי הזה לרעתי
.

מודה?../images/Emo2.gif צריך להעלות אותך על המוקד!../images/Emo2.gif

אלא אם כן, כמובן, בהיותך מכשף, תגרום לי לדעת את 006 בצורה מושלמת עד יום שלישי
(כל כך אין מצב שזה קורה
)

אתם יודעים שכבר הרבה זמן

הפורום נמצא במומלצים של תפוזבל. ובאמת הרבה זמן! מעניין שאנחנו עדיין שם
איזו גאווה! D:

אוף.

חבר שלי הלך, היה ממש מושלם איתו ואני מתגעגעת כבר =\ אני יודעת שזה קיטצ'י והכל, אבל אני ממש עצובה מהמוות של מייקל ג'קסון, די גדלתי עליו, חרשתי על ההופעות שלו בוידאו. אוף, זה כזה עצוב.

Rioter

New member
מחר ימית 2000, תתעודדי!

(ותביאי הרבה כוח. יהיה חם.)

דיכאון...כרגיל

לא מתאים לי הפסימיות! אבל כשזה נהיה כזה לא אפשרי ולא תלוי בי אז אין מה להיות אופטימיים, נכון?!

אמ

אני תמיד כזאת אופטימית וחושבת שאני יכולה להציל ת'עולם אז כשיש מחסום שלא נותן לי אפילו לנסות אז אין מה לעשות

rl1992

New member
התחיל טוב נגמר רע

הבגרויות היו סבבה, עברו וזה העיקר
בביצפר חגגנו יומולדת לחברה שתמיד תמיד משקיעה לכולם בימי ההולדת ומארגנת איסוף כסף מילדים ומכינה עוגה (תמיד, לכל אחד
) אז החלטנו שמגיע לה משהו נחמד ומושקע. בגלל שאני (ועוד מעט ילדים מהשכבה) עשינו את שאלונים F וG ושאר השכבה עשתה את E (כולל החברה שהייתה לה יומולדת), הלכנו בהפסקה שהייתה לנו בין לבין לקנות פרחים ועברנו בבית שלי לקחת את העוגה שהכנתי לה אתמול
. היא הופתעה ושמחה, אהבה מאוד את הפרחים והעוגה יצאה מעולה (אם מותר לי להעיד
) כשחזרתי הביתה הייתי עייפה בטירוף (כמו רוב שעות היום בזמן האחרון
) אז ישנתי קצת. אחר כך רבתי עם אמא
. כל כך נמאס לי ממנה לפעמים
ישבתי בחדר שעות, שמעתי מוזיקה וקראתי (לפחות סיימתי את הספר שלי סוף סוף) ובגלל העצבים והכעס לא הצלחתי להביא את עצמי למצב של למידה למתמטיקה
שתגמר כבר התקופה המגעילה הזו

Rioter

New member
זה ממש חצוף מצידך

לעלות תמונה כזאת בלי מתכון.
הסתדר עם אמא?

rl1992

New member
חחחחחחחחחח

כבר נבהלתי, לא הבנתי מה קרה
העוגה הכי פשוטה שיש: 1 חבילה חמאה 200 גר' 1.5 כוסות סוכר (חלק חום, אני שמתי חצי מהכמות סוכר לבן חצי חום) 2 ביצים 1 חבילה קטנה קמח תופח (אסם) 2 שמנת חמוצה חצי חבילת שוקולד צ'יפס אופנהיימר לערבב הכל (חוץ מהשוקולד) במיקסר (אם החמאה רכה מאוד אפשר פשוט לערבב הכל בקערה על כף) להוסיף שוקולד צ'יפס לתבנית עגולה (משומנת כמובן) כחצי שעה 180-200 מעלות. לפזר מלמעלה אבקת סוכר
בינתיים לא ממש יצא לי לדבר עם אמא, אני עדיין קצת כועסת (אני יודעת שזה לא נכון לנטור טינה אבל זה קשה
). יהיה בסדר

למעלה