יום רביעי!

../images/Emo49.gifלך!../images/Emo13.gif

הממ,יום בגרויות וסתלבט, צריכה להכין פעילות למחר לקייטנה
צריכה למצוא עבודה לאוגוסט
. אה,וכנראה עוד אפגש עם חברה,ו/או אלך לבלט בערב.
יומטוב לכולם

tamaguchi girl

New member
בהצלחה לך D:

בבוקר בגרות באנגלית, אח"כ הלכתי לעשות צילומי CT לשיניים -.- עכשיו אני סתם הולכת להסתובב קצת עם אמא ויותר מאוחר בייביסיטר, ששם אני מקווה לתרגל כמה שעות טובות מתמטיקה כל עוד נשמתי באפי ונפשי בי (ובהנחה שהילדים אכן ישנו
).

Drenthe

New member
איזה יום מעייף

כבר איזה שבוע שאני לא ישן יותר מ6-7 שעות וכנראה שהגוף שלי לא מצליח להחזיק מעמד; מתחילת היום ואני ישן-ער ועכשיו נראה לי אלך להשלים שעות שינה. מקווה לא להתעורר לפני 22:00.

Rioter

New member
היה עדיף לך לחכות עוד קצת,

ואז כבר לישון עד הבוקר.... לא?

Drenthe

New member
לא נראה לי.

אף פעם אני לא מצליח למשוך את זה עד הבוקר.

Rioter

New member
בהצלחה ברנשית!

הבגרות היום הייתה חביבה ביותר (וגם היה נחמד לראות כמה חבר'ה מהכיתה). הייתי אמורה לנסוע עם ידיד לבקר את החבר'ה שנמצאים במחנה קיץ, התארגנו ובאנו לצאת אבל פתאום החליטו ש"אין ביקורים". איזו באסה. אז היה לי שיעור פרטי (העברתי) שעתיים, אבל האמא הזאת קצת מעצבנת. היא לא מוכנה לתת יותר מ-25 לשעה (התמקחתי. היא רצתה 20). הבת לא מבריקה במיוחד, אז יוצא לי המון שעות בשבוע = המון כסף. אבל נהניתי לאללה בשיעור. מתארגנת ועוד מעט הולכת לסיבוב עם החבר (|געגוע עז|). מחר עוד שיעור פרטי, וגם שבוע הבא אצלי עמוס. קבענו לראשון ורביעי, אבל אני עדיין מתלבטת לגבי יום ראשון (יומיים לפני מתמטיקה. השאלה כמה אשב ללמוד באמת. לא נגשתי למועד א'). מריחים את הסופ"ש. לברנש מסתמן ככל הנראה בית ריק. המצברים מתחילים להתמלא שוב. אושר.

רביעי ../images/Emo42.gif../images/Emo134.gif

מועד ב' ב-E (כן, על 99 סופי
). היה יותר קשה מא' ויש מצב לכמה טעויות מעצבנות
מקווה שלא. אח"כ נסעתי לקריון עם חברים, בין היתר גם באולינג. היה נחמד ואני ממש מרושש.

LOLI152

New member
תפסיקו כבר, חבורת חננות!!

צאו מהלימודים, מהספרים, מחברות, בגרויות לכו לים, תראו חברים תתחברו לעצמכם תתחברו לטבע תעבדו פיזית, תעריכו, הכל.

tamaguchi girl

New member
נשאר לנו רק עוד שבוע להיות חננות,

אח"כ יגמרו התירוצים
סתםסתם, אבל מי אמר שאי אפשר להיות חננות ובמקביל לנהל חיים חברתיים עשירים? או סתם לחיות גם מעבר ללימודים?D:

LOLI152

New member
אני חננה כזאת..

אבל אני לא כל היום מדברת על לימודים, ציונים, בצפר, בגרויות כוסשילאראבק, חופש, תנו לחיות.

tamaguchi girl

New member
כמה הודעות בפורום זה לא כל היום ../images/Emo6.gif

ולא יודעת מה איתך, אבל המקום היחיד בערך שאני מסכימה לעצמי לקטר על לימודים זה כאן..(ולעוד כמה אנשים שסובלים ממני פה ושם במסנג'ר..אבל זה הדדי וגם אני סובלת מהם בקטע הזה
) כולנו פה שביעסטים וסובלים את הלחץ והעצבים של י"א, אז זה נחמד שיש הזדהות..ככה סתם עם אנשים- אני באמת לא פותחת שיחות על לימודים, על איך הלך לי בבגרות האחרונה ואם שיפרתי לדעתי את הציון במועד ב'
יש גבול P:

ואם ביום רביעי לא בא לי?../images/Emo3.gif

סתם, זה היה דורש ואני מסטולה מדי בשביל להבין מתי אני אומרת שטויות (תשובה: תמיד)...
אני מסכימה שצריך לצאת מהספרים והמחברות. למעשה, אני מדחיקה את 06 ההולך וקרב כל הזמן למרות שכולם מזכירים לי שאני לא יודעת אינטגרלים. מצטערת לאכזב אותך - זה מאוד מעניין אותי בגלל שאיפותיי לעתיד, אז אין לי ברירה אלא להשקיע... אבל לדבר על זה באמת שאין צורך. ולא, אני לא הולכת לצאת מהבית. הלכתי היום יותר מדי ברגל בשמש ואני עדיין מתה מאז, השמש הישראלית של אוגוסט פשוט לא אוהבת אותי. אפשר להתחבר לעצמי גם במזגן? D:

LOLI152

New member
מי שואל אותך!?

הייתי קרוב אלייך עד היום.. חח (יחסית קרוב..? ) נסכם על זה שחווינו את אותה טמפרטורה? אני ביער, ונמסתי. אני שרדתי. גם את שרדת. אבל כן, אפשר להתחבר לעצמך גם במזגן, רק בשבילך.. :)

אני באמת לא יודעת

מה יותר גרוע - ביער או לא ביער. נראה לי שמחוץ ליער, ביער לפחות יש צל... אלוהים, זה היה נורא! וכל היישוב שלי זה רק עליות וירידות, וכמובן, הכיוון שהלכתי בו היה רק עלייה
בואו נתנחם כולנו שלפחות יש לנו מזגן פה בישראל... לא יודעת איך הייתי חיה בלי זה

חחחחחחחחחחחח אומייגאד../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח לא ייאמן
הנה, הוכחתי שאני סתומה בלחץ כשזה מגיע לחופש וחום
חחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו לא שמתי לב

למעלה