יום רביעי

P i x i e s

New member
20 ומשהו... מה זה לא רציני.

והוא אוהב AIR... הלו, זה סימן מה'

תמיר1991

New member
טוב, 20 ומשהו זה סבבה, את ילדה גדולה...

השאלה אם הוא ירצה לסכן את הקריירה שלו, את יודעת מה קורה למורה שמגלים שהוא יצא (שלא לדבר על יותר מזה) עם תלמידה? המנהלת מעיפה אותו אותו על טיל ושולחת למשרד החינוך ולתיק האישי שלו תיאור של המקרה, והוא במשרד החינוך לא יעבוד יותר... מצד שני - זה לא מה שימנע מאנשים לאהוב
אגב, AIR באמת לא רעים.

ר"ח אדר

התפרענו לגמרי הייתה הרקדה, אני ועוד פרחה חשנו מסיבת טראנס ועלינו לבמה לרקוד
חחח זה היה גדול אח"כ מבחן באנגלית על i have a dream של MLK הלך חרא כי הגשתי מהר מידי בלי לשים לב לטעות קטנה ועקרונית. זה ביאס לי את הצורה אז בשביל לשפר תמצברוח אכלתי מלא והמשכתי שיחה עם חברה מאתמול, היום הצלחתי להוציא ממנה פרטים מדוייקים:p שעתיים תושבע. אני שונאתתתתתת את המורה. ממש אבל אח"כ שעתיים מתמטיקה, משוואות טריגנומטריות. ואני מתחילה ללמוד למבחן במתמטיקה זהו בעצם

אני מודל לחיקוי!!!!../images/Emo13.gif

התחלתי ב9 שעה ראשונה ושנייה-היסטוריה הצעדים של התקיפה במלחמת העולם ה2. ונגמר היום חזרתי הביתה ישנתי מארגן דברים למסיבת הפתעה ואז מסיבת הפתעה.

L i O r K u S h

New member
היה ממש נחמד בביצפר../images/Emo9.gif...../images/Emo189.gif

לבשתי בגדים שקניתי אתמול באלנבי
והם נוחים ויפים... אחרי הריצה לא התעלפתי והצלחתי לעבור סופסוף... אני לא מבינה איך לא הצלחתי לעבור ביום ראשון..תמיד הייתי ממוצעת כזאת...9 וקצת ככה... ושיעור שעבר עוד שניה התעלפתי
ספרות היה מצחיק
איזה מורה מטומטמת היא
וחינוך תעבורתי גם היה נחמד
חחח אפחד לא הבין למה לעזאזל ידיד שלנו מ-יב' היה בשיעור...וכל שניה מישהו קלט שיש לו מגן דוד על הראש ולא מבין מה נסגר
הולך להיות לנו בוחן שבוע הבא על תמרורים...יאללה אני מתחילה ללמוד מעכשיו
וכמובן שאיך שאני חוזרת הבאסה חוזרת. כל שניה מסתכלת על השעה והפלאפון...אין לי כח לזה
טכנית חודשיים= שבועיים

dcohn

New member
דיברתם על הפרק הראשון נכון?

עד היום לא ראית אותו?

L i O r K u S h

New member
../images/Emo12.gifראיתי ביום שישי../images/Emo189.gif

או שבת לא זוכרת... הוא סתם שאל אותי אם ראיתי את זה..

sky darkens

New member
I'm better off on my own. ../images/Emo99.gif

סתם, יום משעמם תחת. קמתי לאפס(!) ביולוגיה, והיה עוד שעתיים, משעמם תחת. למדנו על התא. שעה חינוך - פולין. שעה היסטוריה - אני מה זה לא מרוכז מאז הבגרות במתמטיקה. לא רשמתי כלום כבר איזה 8 שיעורים, ופספסתי מלא חומר, אני לא יודע מה אני אעשה. חייב לצלם חומר דחוף. >: 3 שעות תנ"ך מורחב - היא החזירה מבחנים (לא עשיתי) ודיברה עם כל אחד שיחה אישית על המבחן, וזה לקח לה שעתיים וחצי, ואז אחרי רבע שעה היא שיחררה אותנו. איזו מטומטמת. יכולתי ללכת הביתה! עכשיו אני אוכל משהו, והולך לג'ו ללמוד לתנ"ך. ~נמאס לי מהרוטינה הזאת של בית-ספר, ארוחת צהריים, שיעורים וכל שאר היום ללמוד למבחן או לעבוד. המבחנים האלו לא נגמרים. עד שסיימנו עם כל המקצועות, עכשיו מתחיל סיבוב שני מההתחלה. באמת שאני כבר נשבר. בחיים לא חשבתי שהלימודים ישפיעו עליי ככה.~ שלחתי עכשיו את הפקס, ואני רישמית יוצא לפולין. הא, ויצאתי עם ג'ואל ואלון בחדר! D::::::

gurke

New member
החלטת בסוף לא לנסוע? ../images/Emo2.gif

מאימאי, התחברי נא

R o n 2 5 6

New member
אולימפיאדת פיזיקה../images/Emo6.gif

תנ"כ וספורט עבר דיי מהר.. שעתיים מתוך ה-4 שעות בפיזיקה שהיו לנו היום עשינו מבחן מוזר של 22 שאלות.מסתבר שיש אולימפיאדה בפיזיקה וכל בתי ספר היום עברו את השלב הראשון(22 שאלות אמריקאיות).גור,ברני ויערי,היה לכם במקרה גם את זה? בשעתיים האחרות התחלנו ללמוד על תנועה של כוכבים סביב השמש.3 חוקים אמפיריים או משהו

תמיר1991

New member
אולימפיאדת פיזיקה../images/Emo6.gif

אני מעדיף להשתתף באולימפיאדת הנכים...

dcohn

New member
אני לא חושבת שלהיות נכה לכל החיים זה מצחיק,

ואני מאחלת לך שלא תוכל להשתתף בחיים באולימפיאדת הנכים.

תמיר1991

New member
גם אני לא חושב, אבל אני מעדיף להיות נכה

מללמוד פיזיקה
(ובכל מקרה, די לקחת כל דבר ברצינות...)

dcohn

New member
מה לקחת קשה? זה ממש לא נגדך...

פשוט לא נראה לי שנכות זה נושא לצחוק עליו, יש אנשים שמתמודדים עם זה וסובלים מזה כל יום למשך כל החיים שלהם. כמו שאתה מביע את דיעותיך גם כשלא שואלים אותך, אז גם לי מותר להגיד מה אני מעדיפה ועוד כשמשרשרים את זה אליי. באמת שזה לא אישי.

למעלה