יום רביעי!

niro levi

New member
באסה לך

גם אני חלמתי על הופעה... שהייתה הופעה באיזה אולם ולא מצאתי מצלמה וחברה שלי בסוף הביאה לי.. ופתאום רועי ירד לקהל והתחבק עם כולם וכמה בנות קפצו עליו והוא בא לכיוון שלי.. ואיזה אחת קפצה עליו חיבקה ונישקה אותו.. ובאתי להצטלם איתו ומישהו לקח לי את המצלמה.. ואחר כך רון ירד מהבמה ואף אחד לא הלך אליו ואני רצתי אליו והתחלתי לצעוק כמו משוגעת חחח והתחלנו לרוץ שם באולם.. ואז אחותי העירה אותי...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהוא מת..../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

מה לא עשיתי בשבילו..?
חתול תינוק שלי...
הייתי ערה כל הלילה, שיכנעתי את אמא שלי להשאיר אותו בבית, ישנתי רק שעתיים אתמול, יש לי עגולים מתחת לעניים, הלכתי וקניתי לו בקבוק וחלב מיוחד.. לא הייתי צריכה לצאת אתמול ולהשאיר אותו בבית עם אחותי.. היא אחלה.. אבל היא לא עושה כמוני! אני התנהגתי אליו כמו אמא...
עוד עדיין לא החלטתי על שם והוא כבר לא פה... ניסיתי לא לבכות.. אבל... אי אפשר... קברתי אותו לפני יותר מחצי שעה אבל עדיין אני בוכה..ובוכה...
למה?! פירו בוב שלי..

את מתכוונת לחתול שמצאת??

אם כן.. לא נורא
יש מיליון כמוהו ברחוב.... חתולים הם כמו נמלים, יש מיליונים.. סליחה שאני נישמע ציני אבל אני רציני.. ותתעודדי חמודה
אולי הוא גלגול של נשמה?!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo10.gif

אז מה אם יש הרבה..? נקשרתי אליו, השקעתי בו..

Ofiraaaa

New member
אוי|:

מותק, אני מצטערת לשמוע
בזכותך הוא חי עוד יום! את עשית הכל כדי שהוא לא ימות.. תחשבי על זה ככה! כנראה שהוא היה ממש חולה

זוהרוש15

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo9.gif

בוקר טוב לכולם! העירו אותי ב-8
היום אני נפגשת עם חברה שלי סוף סוף אחרי שבוע וחצי שלא ראיתי אותה כי הייתה בחו"ל....
שיהיה יום טוב!!

למעלה