יום רביעי. :\
S sky darkens New member 12/12/07 #13 אמרתי לך מה קרה.. אמא שכחה את הטופס ירוק אצל הרופא, אז לא הלכתי.. כנראה אבא יקח אותי מחר ואני אעשה מהר וארוץ לבית-ספר. דפקו אותי עוד פעם עם עבודה..
אמרתי לך מה קרה.. אמא שכחה את הטופס ירוק אצל הרופא, אז לא הלכתי.. כנראה אבא יקח אותי מחר ואני אעשה מהר וארוץ לבית-ספר. דפקו אותי עוד פעם עם עבודה..
מ מיץ פטל קריר New member 12/12/07 #27 אה...איפה תעשה? חשבתי שאתה עושה היום בכל זאת... אתה בא לרמת גן?
C c h a r m e d b o y New member 12/12/07 #46 אמרתי לכם שיש אחלה יום? אין בית ספר כנראה מחר [ספק גם אם הקבוצה של הפקה מתכננים להגיע...]
ז זונע New member 12/12/07 #4 הלכנו להגיש תעבודה בביולוגיי בדוק נקבל 60...אבל באמת שלא מעניין לי תביצה. אחה''צ שיעור גיטרה, ואז בערב אולי פוקר אחרון לשביתה
הלכנו להגיש תעבודה בביולוגיי בדוק נקבל 60...אבל באמת שלא מעניין לי תביצה. אחה''צ שיעור גיטרה, ואז בערב אולי פוקר אחרון לשביתה
P P i x i e s New member 12/12/07 #5 עברתי תיאוריה ראשונה../images/Emo13.gif הייתי כל כךךךך בלחץ. הכרתי כמה רעותניקים, היה מגניב :] טוב אני עוד שנייה מקיאה מחוסר שינה (בקושי שעתיים) ורעב אז ביי P:
עברתי תיאוריה ראשונה../images/Emo13.gif הייתי כל כךךךך בלחץ. הכרתי כמה רעותניקים, היה מגניב :] טוב אני עוד שנייה מקיאה מחוסר שינה (בקושי שעתיים) ורעב אז ביי P:
Y yaeloola1 New member 12/12/07 #7 מזל טוב!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo61.gif התחלת כבר עם השיעורי נהיגה?
נ נשמאמית New member 12/12/07 #10 ואיי איזה כיף לך :]] מזל טוב.. הלוואי עליי איפה אני ואיפה התאורייה..לא נקלטטט לי !
S Snow fairy New member 12/12/07 #60 ../images/Emo45.gif וגם גיל מתגעגעת אל כולכם! הדרו, מתי נפגשים שוב?
C c h a r m e d b o y New member 12/12/07 #26 מזל טוב [:!!! אח איזה עונג זה לעבור את הסיוט הזה... בהצלחה עם השיעוריםםםםם