יום רביעי

זה אחד מהרגעים שאני מתחרטת בטירוף על זה

שנכנסתי למגמה הזאת. עד שכבר הבנתי איך להרכיב את הפונקציות המעצבנות האלה של הJAVASCRIPT זה לא עובד ואני לא מבינה למה!!!! הסתכלתי בקודים של אנשים אחרים שלהם זה כן עובד, ואני עשיתי בדיוק אותו דבר רק עם שמות אחרים למשתנים וזה לא עובד לי!!!!!! אני אשתגע עוד שניה. אז כמו שהבנתם אני יושבת על האתר המעצבן הזה, שאין לי כוח אליו כבר אבל כאילו שיש לי ברירה אחרת. זה פחות או יותר מה שאני עושה כל היום. זה ומוזיקה.

sky darkens

New member
לקחת שמות משתנים אקראיים?

כאילו, ממש מטומטמים? לפעמים שלא עבד לי, גיליתי שהשמות משתנים הם פעולות בJAVA, ובגלל זה זה לא עבד. |: (אני יודע שזאת בטח העצה הכי מטומטמטת ששמעת, אבל לא נורא, את תסלחי לי. D::: )

חח האמת שאני מכירה את הבעיה הזאת

אבל ניסיתי גם עם אותם שמות שראיתי בקודים אחרים וזה עדיין לא עובד
מקסימום במקרה הכי גרוע אני אבוא עם זה למורה אחרי החופש ואני אשאל אותו... תודה בכל אופן

danieli rose

New member
למה לא עשיתם את זה בי'?:|

(וואו, הבצפר שלי מסתבר כחכם לשם שינוי!) והממ כשמשהו לא עובד בג'אווה סקריפט זאת עבודת נמלים למצוא את הטעות..אפילו למורה שלי לקח מלא זמן לעלות על הטעויות שלי |:

אממ

אני לא יודעת איך ומה עושים אצלכם, אני יודעת שאצלנו זה ככה- שנה שעברה עשינו את מדעי המחשב א', השנה אנחנו עושים את מדעי המחשב ב' ואת הבניית אתרים הזה (שיצא לי כבר מכל החורים) ושנה הבאה עושים פרוייקט בC. אני לא יודעת למה עשו את זה ככה, אבל אני גיליתי שהחלוקה של המקצועות בביתספר שלי היא די חכמה כי חילקו לנו את העומס בצורה נוחה. ואני יודעת מנסיון שכשמשהו לא עובד לוקח מלאמלא זמן למצוא את הטעות, הבעיה היא שגם כשאני מעתיקה את זה מקודים שכן עובדים- זה לא עובד... וכשיש שורה אחת בנפרד זה כן עובד. משהו מוזר כזה...עוד יומיים יש לנו שיעור, אני מקווה שלמורה יהיה זמן לבדוק את זה XD סבלנות יש לו, הוא פשוט יהיה חייב לגלות מה לא בסדר כי זה ישגע אותו

danieli rose

New member
אה אנחנו פשוט עשינו בי' גם את הפרוייקט..

השנה רק מדעי המחשב ב' ושנה הבאה את הפרוייקט של ניתוח ותכנון מערכות מידע..משהו כזה..חח

שרון710

New member
נושא להודעה!../images/Emo2.gif

שמתי לי שעון ב9 במחשבה תמימה שאני באמת אצליח לקום! זה לא קרה. השעון העיר אותי באמצע חלום סופר-דופר-אולטרה מגניב
הייתי באמצע משימה עם קרני לייזר
ואז פתאום,out of no-where, שמעתי את הפתיחה של בוורלי הילס (90210!) והבנתי שזהו זמני לקום. אז קמתי ב11
למדתי לתנ"ך שמסתבר קקל מאוד!
אח"כ הלכתי לגיל לעשות 11 תרגילים להגשה בטריגו (עשינו 3 תרגילים וחצי) ואז דו"ח סיור קצת:] בא לי לצאת.:]

giraffeeeee

New member
היה מיותר.

חוץ מקומיקס של נימרוד רדף ומה סיכות ושתי שמלות חדשות ושלושה טייצים לא קניתי כלום. גור, תסתפר!

gurke

New member
רגערגערגע..

את סיוון?
איך זה שלא ידעתי את זה?
ולמה להסתפר?

giraffeeeee

New member
לא סיוון.. איילת נעים מאוד.

אתמול היית בסנטר, ירדת במדרגות ליד הסופר פארם ועברת מולי ואז ראיתי את אורך השיער שלך.

gurke

New member
נו, ידעתי שזה לא השם הפרטי שלך..

למה לא אמרת שלום?

RoRiL

New member
לומדת לתיאוריה כל היום ../images/Emo10.gif

לא כיף לי.

יש דבר כזה בית!!!!../images/Emo110.gif

חזרתי מ3 ימים של חום איימים בצפון עם חניכים!!!11 ישלי פריחה, שריטות ברגליים, מלא עקיצות, כחולים\צהובים\ירוקים ואדומים, קול צרוד אששש והרבה כאב ראש אבל היה הכי כיף בארץץץץץץץץ!!!!! ממש נהניתי למרות כל השינויים והצמידים
. עכשיו נשאר רק ללמוד להיסטוריה ולהכין טקס ואז כבר יגמר החופש
, אחח כמה אפשר להספיק בשבוע אחד.

LadyFlame123

New member
מעייף רצח, כמו כל החופש...../images/Emo122.gif

אתמול באתי לליאורה אחרי העבודה כדי לא להרגיש לגמרי בדדניקית
ואז איכשהו הגענו לקניון בת ים עם כולם בסוף.. היה אחלה דווקא
אבל היה קשה לקום בבוקר לעבודה אחרי זה.. ובעבודה ממש חופררררר
.. אני אמורה לדבר רק עם לקוחות, אבל אין יותר מדי כאלה, אז אני מפריעה לבנות הקבועות שם בעבודה שלהן
... כי הן חמודות נו
. וגם השותף שלי כל הזמן בא לאיזור שלי להודיע כמה זמן נשאר
.... והיה כ"כ חםםםםםםםם!!!! כבר חשבתי להשאר עם החצאית הפאקצתית של העבודה
.אבל לא עשיתי את זה כמובן
אז היום התחלנו וסיימנו שעתיים קודם, שזה הרבה יותר נחמד
.. אז היה לי זמן לנוח ואז הלכנו ליומולדת של ידידה... לא הכרנו שם יותר מדי אנשים והם סתם עישנו נרגילה (אחחח זכרונות מהקיץ
) אז הלכנו ממש מהר וסתם ישבנו בשכונה.. מחר שוב עבודה. חרא חופש.

למעלה