כנראה שהיום אני אתחיל ללמוד להיסטוריה =\ בערב רוב הסיכויים שאני אלך להתנחל ביחד עם עוד כמה חברות אצל חברה..נישן אצלה כולנו :] ההורים שלה לא בבית =] יום טובבבב =]
אתם לא מבינים, שדרות זה פשוט עניין ממכר. הייתי שם מיום שישי עד אתמול ואני רק חושבת מתי אני אחזור, יש שם אנשים פשוט מלכים, וזה פשוט כיף... אז אני באה הביתה במקרה הטוב יום לפני הבגרות כדי ללמוד. אבל המצב שלי טוב, יש כאלה תותחים שבכלל לא חושבים על הבגרויות....
בכל מקרה, אני אכולת הערכה כלפייך, באמת כל הכבוד. האמת שדבריי נאמרו ברוח טובה ביותר ולא באתי להטיף לך מוסר או להוכיח אותך על איבוד המשמעת העצמית שלך, כל שכל שנותר לי הוא לאחל לך הצלחה בכל מקרה, בין אם את לומדת שבועיים ובין אם שעתיים שמזדמנות לך בין שדרות ללימודים
אני פשוט מכורה, והשתנו לי הפרופורציות בחיים. בגרויות אני אשפר במקרה הכי גרוע, ועכשו אני אשקיע יותר בדברים החשובים באמת.... חברים, בואו לשדרות, זה באמת חשוב וממש ממש חסר לנו כוח אדם. הקומונה שלנו בתפוז
ידידים וידידות, הקשיבו לסיפור יפה! סתם.... היה לי טסט פנימי היום, ועברתי, ופתאום גיליתי שיש לי טסט מחר. אז תאחלו לי בהצלחה, בקרוב אצלכם! ועוד אח"כ יש לי בגרות בהיסטוריה