יום רביעי

B a m b o o k

New member
בבוקר היינו בבית העלמין../images/Emo7.gif

כל שנה מחדש מזכיר לי כמה הרוגים יש
בערב רוק"צ

יומיים עמוסים ביותר...

נסענו לבית עלמין קרית שאול ב7 וחצי בבוקר, על מנת לחלק זרי פרחים למשפחות וחברי החללים... היה מתיש, במיוחד אחרי שלוש שעות שינה.

זה לא יום קל במדינה הזאת

ובכל זאת אנשים לא יכולים אפילו ליום אחד להתנהג כמו שצריך. יום אחד. שעה ראשונה בביתספר עם המחנכת, היא הביאה לנו דף עם קטעים שנקרא, וגם התלבטה קצת איתנו איזה קטע להקריא בטקס (היא הרי המנהלת). שעה שניה נכנסה המורה להיסטוריה וסיפרה לנו את הסיפור האישי שלה מהמלחמות שהיא חוותה פה בארץ, בין השאר מלחמת ששת הימים כשהיא הייתה סה"כ בת 10, ילדה שעלתה לפני שנתיים לארץ. שאלה אותנו לדעתנו ויחסית שיתפו איתה פעולה, למרות שהיו כמה כאלה שהיו ממש מעצבנים שלא הפסיקו לדבר על מה עושים היום בערב אפילו לשניה. יש גם את אלה ששמעו מוזיקה...מילא לא היה אפשר לשמוע, אבל בפול ווליום שכולם ישמעו? פשוט חוצפה. ואנשים מסתובבים עם מוזיקה בפלאפונים כאילו זה עוד יום רגיל, בחייאת תהיו טיפה אנושיים... הפסקה הייתה די רגילה, אחרי זה עלינו לכיתות ודיברנו עוד קצת עם המורה להיסטוריה ואז ב10 וחצי הלכנו לטקס. הגיעו הרבה בוגרים של ביתספר חיילים, והגיעו גם מורים שנמצאים כרגע בשנת שבתון או דברים כאלה, בין השאר המחנכת שלנו משנה שעברה ששמחה נורא לראות אותנו וישבה לידנו. חבל שמתראים עם אנשים דווקא בנסיבות כאלה. לא יודעת למה, אבל החיבור ליום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה אצלי קצת חלש יותר מהחיבור שיש לי ליום הזיכרון לשואה ולגבורה. למרות זאת, הטקס מאוד ריגש אותי, במיוחד בקטעי הקריאה, שם הקריאו קטעים שכתבו אימהות שכולות. בתחילת הטקס הקריאו שמות של בוגרי ביה"ס שנפלו, וצמרר אותי לראות שיש כ"כ הרבה, ביניהם קרן טנדלר (אני מקווה שאני לא טועה בשם), שנפלה במלחמת לבנון השניה, אני כמעט בטוחה לגמרי ששמעתם עליה. האחות של הביתספר הקריאה קטע שכתבה המנהלת שלנו ששכלה את בנה הבכור, ליאור הררי, לפני 8 שנים. בטקס הראשון המנהלת הקריאה את הקטע, אבל כנראה היא הייתה צריכה ללכת לעוד טקסים. השירים ריגשו למרות שהם לא היה ממש מוכרים, והתקווה בכלל הייתה משהו. אה כן, בהתחלה את היזכור הקריא חייל שלבש מדים מסויימים, ושאלתי את אחת המורות של איזה חיל זה, והיא אמרה לי שהיא לא יודעת אבל זה הבן של אחד המורים בביתספר. הכל היה כ"כ קשור ומחזק, ועצוב בו זמנית. מקווה שלא יתווספו עוד שמות לרשימות האלה של הנופלים, לא בזמן הקרוב ולא בכלל. ובמעבר חד- היום בערב. לא יודעת אם אני אצא כי אין מה לעשות פה בעיר, אבל חברות שלי מתעקשות אז נראה...גם אין לי ממש איך ללכת. חפרתי טיפה, לא?
זה בסדר, לא חייבים לקרוא

Snow fairy

New member
בבוקר הופענו עם שירי יום הזיכרון בטקס

אנחנו שרים על הבמה של יום העצמאות את השיר מעבר בין יום הזיכרון ליום העצמאות ואחרי זה מופיעים ביום העצמאות
. אח"כ אני הולכת לראות את מוניקה סקס מחממים את פיצ
חח סתםסתם, פיצ מופיעה אחרי מוניקה סקס ולפני מוקי אז יהיה פנאן. ולאח"כ יש תכנון כלשהו:]

שרון710

New member
איזה יום עצוב:(

טקס בבי"ס. היה ממש מרגש
הייתי צריכה ללכת לבית עלמין. רק כדי להגיד לו שאני איתו. רק בשביל לתת לו חיבוק שהוא מתייפח בבכי.

giraffeeeee

New member
יומולדת לטוויני שלי.

לטוויני שלי, איריס - היא לא התאומה שלי אנחנו פשוט נורא דומות מאז שיש לי פוני כמו שלה, אבל היא לא באה. שעתיים מתמט' - הסתברות, היה ממש קל. שעת חינוך - הבאתי לה שני טייפים כדי להשמיע שיר אחד, המחנכת הקריאה לנו דברים שכתבו על יניב (אני לא רוצה להסתבך בשם משפחה שלו) ממושב מי - עמי שנהרג במלחמת לבנון השניה, ועל דוד של ילדה מהשכבה שלומי בוכריס משדה יצחק. טקס - המון בוגרי ביה"ס הגיעו, אפילו המרכז הבוגר שלי והמדריך חנוכה דרום שלנו, המדריכת שכבה שלי, והרכזת שכב"ג משנה שעברה והמדריכה שפרשה כשהיינו בח' ועוד רבים, חלקם על מדים וחלקם לא. הטקס היה מרגש מאוד, אהבתי את הביצוע המחודש לשירים, ואת אופן התנהלות הטקס. בית, ניקיתי וסידרתי פה דברים, מחר סבא וסבתא ודודים שלי באים. היום בערב, בביצפר, אני עובדת שם במתנפחים, 160 שקל לארבע שעות על לא לעשות כלום. אה ואמא קנתה לי בועות סבון..יאיי :) וגראף פוטוצקי, למי שהיה בפולין ובמסלול הם היו בארמון שלו, כמה דברים 1. הוא לא פולני הוא יהודי הונגרי שהתנצר 2. הוא דוד של סבתא שלי.

P i x i e s

New member
נראה לי שאני קצת מתה מבפנים.

לא יכולה יותר עם זה... שיגמר

LadyFlame123

New member
../images/Emo24.gif זה יעבור מותק

אל תחשבי על זה ביום העצמאות..תחשבי על זה כבר מתישהו
. חח השראה מ"עף עם הרוח"
.

זונע

New member
יום העצמאות וזה

תיכף חברה שלי באה ואז הולכים כולם לעשות מנגל...וזה

Anni Lupu

New member
מנגל עם חברים בערב...

עשיתי לעצמי יום חופש מביה,ס. לא באמת שמים לב על פעם אחת...

למעלה