יום רביעי!!

יום רביעי!! ../images/Emo151.gif

אז מה? עוד שבועיים חוזרים ללימודים... (איך אני אוהב לעודד אנשים D: ) היום ר"ח אלול, חודש הרחמים והסליחות.. אז תתחילו לחזור בתשובה, לבקש סליחה מאנשים ולהחזיר חובות כי עוד חודש אנחנו נכנסים לשנת שמיטה (שזה כולל שמיטת כספים)! שאלה יומית: כמה הייתם מוכנים לשלם על סעודת בשרים אכול כפי יכולתך?

גליזה

New member
../images/Emo6.gifברוך ה' שזה מרגיש כאילו יש עוד שנה

ז"א, יש עוד שנה. אבל נו, הבנתם אותי >< בדיוק ישבתי ברכבת ביום חמישי והתחלתי לחשוב לעצמי שהשנה נתחיל ללמוד ב2.9, כי ה1 יוצא ביום שבת. ואז אמרתי לעצמי, ששנה הבאה ה1 לחודש הוא ביום ראשון, ככה שנאלץ ללמוד מהיום הראשון שבוע שלם, והתבאסתי. ואז נזכרתי!!! שזו השנה האחרונה :| וגם עברתי היום ליד ביה"ס וזה נראה כ"כ.. אני מסיימת פה השנה, אמא'לה
הייתי משלמת כמה שהיא הייתה שווה בעיני!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif עוד שבועיים? ../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה]; אני י"בניקית]; יו תכף צבא מה קורה לי מה קורה לייייייייייייייייייייייייייייייייייייי#$%#$%#$%#$%#$ |קטטר|
אממ קודם שאלה יומית: הייתי מוכנה לשלם על סעודה כזאת.. 100 שקל?
המ המ היום יש עיר הבירה
ואני הולכת.. הידד! חוצמזה.. קיבלתי אתמול את המיטה החדשה והיום אמורים לבוא לסדר לי את המזגן אז אני כנראה אשן במיטה שלי
ייאיאיאי הממ אני כנראה נפגשת עם הידיד הכי טוב שלי שלא פגשתי הרבה זמן ...אני.. זהו נראה לי
אני בפנאן. מה. עוד שבועיים להיות בפנאן.
אאאע איזה זבל אתה, באמא];

אבללללללללל../images/Emo7.gif

טוב, יש לי כנראה משהו נגד ימי רביעי. כבר שבועיים ברצף אני פותחת כל יום שירשור יומי מלבד יום רביעי, כי לא מסתדר. מחדל! תיכף העוזרת העמחה שלנו באה ואין לי כוח אליה
גלי, עשי טובה ותשעשעי אותי בשלל הודעות SMS. אני אהיה זקוקה לזה!

happy apple

New member
חח איזה מבאס../images/Emo3.gif

אז היום לקוסמיטקאית אחותי ואחיינית שלי יבואו לביקור ובערב כנראה למסעדה עם חברות איפשהו... ולסעודה הייתי משלמת כמה שהייתי אוכלת חח אלוהים אתמול הבנתי שאיזה זקנים אנחנו חח בעע אני לא מוכנה לסיים תיכון...... אפילו עבודה רצינית אחת לא הייתה לי...

vered151

New member
../images/Emo9.gif

עוד מעט גיא בא
ואנחנו הולכים להסתובב...איפשו
לא הייתי מוכנה לשלם כלום..לא מתה על בשר שיהיה יומטוב

אני חושבת שצריך להדליק נר זכרון../images/Emo7.gif

שבועיים? גאד,זה לא הספיק אפילו לחרשנית של הכיתה. אני רק חושבת על הבית ספר ותוקפות אותי מחשבות שליליות, לא טוב
שאלה יומית- כלום. סעודת בשרים לא ממש עושה לי את זה
וחוץ מזה,שאחרי חצי דקה אני מתחילה להרגיש כמו איזה בלון נפוח שאיזו ילדה מעצבנת מתקרבת אליו עם מחט ומנסה לדקור אותו
הבטן שלי רגישה,מה אני אעשה

אני היחידה שממש רוצה לחזור לבי"ס?../images/Emo12.gif

אני ממש מתגעגעת לאווירה הזאת של התיכון
.

גליזה

New member
האווירה אחלה, אבל ברגע שחושבים על

לחצים של עבודות ופרויקטים ומבחנים, מי צריך את זה בכלל?

בדיוק! ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

הלוואי ובית ספר היה רק אווירה,חברים וצחוקים. זה גם שיעורי בית,מלא מבחנים,קריעת תחת,שיעמום נוראי,שגרה שוחקת ועוד אלף ואחד דברים שמוציאים ממנו את החשק. בקיצור,לא,לא לזה אני מתגעגעת.

../images/Emo2.gif וואי עוד שבועיים...

פישששש עבר מהר.. טוב זה אומר שצריך ללכת לקנות קצת ציוד לשנה החדשה :p וואי קשה להאמין כבר י''ב.. וואי איך אני אתגעגע בסיום השנה... למס' אנשים.. בקשר לאוכל.. הייתי משלמת כמה שהייתי אוכלת.. ובתור אכלנית לא גדולה... זה לא היה לי עולה הרבה:)

כפי כמה שהייתי אוכלת, מן הסתם

ותישן כל עוד אתה יכול, אדון סרח האשכנזי. סליחות אוטוטו חעחע

אעההה היום עיר הבירה!!!

אז קמתי לא ממזמן ללכת לצבוע את השיער כי יש לי שחור סיני דהוי בשיער-אבל אין זמן גם לי וגם לחברה,אז נלך רק מחר
אז עד עיר הבירה אני אלמד כי יש לי מבחני מעבר מעצבנים שלא התחלתי ללמוד אליהם, אח"כ בטח סתם אשב עם חברה איפשהו-קבענו
נראה מה יצא מזה. ולשאלה היומית: לא. כי אני לא אוכלת בשר....לא בגלל צמחוניות וכאלה,סתם לא אוהבת.

למעלה