אולי נתראה בעיר הבירה^^
M Miss Independent New member 15/8/07 #26 לא יהיה קשה לזהות אותי, אני יהיה המפגרת שהתעלפה כשמופע הארנבות יעלו לבמה . טוב,אני נסחפת,אבל אני אהיה נורא נלהבת .
לא יהיה קשה לזהות אותי, אני יהיה המפגרת שהתעלפה כשמופע הארנבות יעלו לבמה . טוב,אני נסחפת,אבל אני אהיה נורא נלהבת .
ס סרח האשכנזי New member 15/8/07 #32 חח גם אותי זה ירגש כי אחרי הכל, זה מופע הארנבות של ד"ר קספר! ופעם ראשונה שאני אראה אותם על הבמה^^ רק חבל שזה לא הלהקה לגמרי, בלי הבסיסט התותח שהיה להם פעם. וגם אותי לא קשה לזהות, כי.. פשוט לא קשה לזהות אותי
חח גם אותי זה ירגש כי אחרי הכל, זה מופע הארנבות של ד"ר קספר! ופעם ראשונה שאני אראה אותם על הבמה^^ רק חבל שזה לא הלהקה לגמרי, בלי הבסיסט התותח שהיה להם פעם. וגם אותי לא קשה לזהות, כי.. פשוט לא קשה לזהות אותי
L linoy7 New member 15/8/07 #15 דיייייייי נוווווו! עבר לי כ"כ מהר../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif אבל ממש! יאו לא בא לי ללמוד ולא יודעת כמה הייתי משלמת
דיייייייי נוווווו! עבר לי כ"כ מהר../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif אבל ממש! יאו לא בא לי ללמוד ולא יודעת כמה הייתי משלמת
L linoy7 New member 15/8/07 #23 ובמיוחד כשמזיזים אותה אח"כ וזה כואב../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif איה! הכי טוב לא להזיז אותה בכלל עד שהיא.. מתעוררת
ובמיוחד כשמזיזים אותה אח"כ וזה כואב../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif איה! הכי טוב לא להזיז אותה בכלל עד שהיא.. מתעוררת
L linoy7 New member 15/8/07 #28 אבלאבל, אם מזיזים אותה זה כואב../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif בדר"כ היא מתעוררת אחרי כמה שניות
M m i c k e y 15 New member 15/8/07 #31 כןן וואי אני שונאת שזה כואב..חח אבל זה ממש כאילו תוקעים בך מאה מחטים כאלה XD
M m i c k e y 15 New member 15/8/07 #30 מה?! עוד שבועיים! לא נראה ככה חח אוף אני לי כוחחחח ממש אין.... הייתי משלמת נגיד..50 שקל XDD
ג גליזה New member 16/8/07 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהיינו אמורים לנחש אותו?