יום רביעי!

G i N g N i T

New member
מממ.. בסופו של דבר.. כן..../images/Emo110.gif

(אוקי זאתי תהיה תשובה ארוכה ביותר ומפורטת... התכונני..) פעם חשבתי שלא.. שבכל מקרה כולנו נמות ובחיים סובלים המון ושעדיף לסיים את הכל ובלה בלה בלה.. אבל אז.. קראתי ספר ששינה לי את כל נקודת המחשבה.. (נכון שזה נשמע כל כך חירטוטי שכל אבל זה לא.. הספר באמת גרם לי לחשוב אחרת..) קוראים לספר "ורוניקה מחליטה למות" של פאולו קואלו (חיחי שם מצחיק) שזה ספר.. פשוט מדהים.. בין הספרים הכי טובים שקראתי בחיים שלי.. בסדפר הזה מסופר על מישהי, צעירה, בת 20 ומשו'.. שמחליטה למות.. למה? כי נמאס לה מכל השיעמום בחיים שלה.. (משו' כזה) היא מחליטה למות בעזרת כדורים. מישו' או משו' מציל אותנו.. והיא עוברת לבית חולים לחולי נפש.. שם אומרים לה שנשארו לה עוד חמישה ימים לחיות.. כי הלב שלה נפגע בעקבות הכדורים.. היא בהתחלה דיי עצובה שזה ככה... כי היא רצתה פשוט למות.. ולא שיהיה לה חמישה ימים עד שזה יקרה.. והיא רוצה לנסות לברוח ולמות.. (שוב בעזרת כודרים) אבל היא נשארת.. ולומדת על עצמה דברים חדשים.. מסנה דברים חדשים.. כי היא יודעת שלא יקרה לה כלום.. הרי בכל מקרה היא תמות תוך כמה ימים.. ואפילו מתאהבת במישהו.. והסוף.. מפתיע.. "פואנטה" (נראהלי) כמו שאומרת המורה לספרות.... אבל אני לא יגלה לכם.. וגם משהו שראיתי באינטרנט.. אתה חי למטרה מסוימת, אולי כדיי לגרום לאנשים אחרים שינוי, ואולי בעצם.. רק בשביל לחיות.. כמו שזה נשמע.. כדיי לעבור את ההפתקאה הזאת שנקראת חיים.. כדיי לעבור לעולם הבא.. כל אחד והאמונות שלו... גם עם כל הסבל וכל החרא שקורה.. שווה לחיות רק בשביל האנשים שאוהבים אותכם ושאתם חשובים להם... לכל אחד יש תקופות רעות ותקופות טובות.. ורק בשביל התקופות הטובות לחיות.. פוף.. חפרתי בשכל יותר מדי... אז.. זהו.. חיחיח

FIRE GODDESS

New member
טנקס על הרצינות טנקס על התשובה!

היה מעניין לקראו נראה לי אני אקח את הספר הזה מהספרייה-שמעתי עליו הרבה אבל אף פעם לא חשבתי לעומק....

thebaby

New member
אניחושב שראיתי אותך איזה ../images/Emo101.gif

פעמיים, פעם אחת באוטו אז לא אמרתי שלום ופעם אחת הלכתי הביתה מבית ספר ואני חושב שעברתי על פניך אבל רק אחרי כמה רגעים קלטתי שזאת את...
:-X

למעלה