יום רביעי!

EleVaTioN

New member
יום רביעי!../images/Emo129.gif

מה שאומר שרשור שאלות, למי שלא יודע כל שבוע יבחר חבר פורום אחר וחברי הפורום אחרים ישאלו אותו כל שאלה העולה על רוחם
את כל שרשורי השאלות ניתן למצוא במאמרים, יש שם ארכיון. מי שלא נשאל/רוצה להשאל שוב יכול לשלוח לי מסר עם השם שלו ואני אוסיף אותו לרשימה ובאחד מימי רביעי נשאל גם אותו
השבוע נשאל את אור - G i N g N i T אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות

shoohy

New member
גמני יודעת לעשות כאלה../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אהא מפגינה את כישורי.. *מרגישה נדחפת* *נסקלת באבנים על ידי אור* *רצה וצורחת לאור "לאאאאאסבית"* חיחי וזה כי אור לאאאאסבית וכי אני עייפה ומדברת שטויות... פוי בלעט

shoohy

New member
אורררררררר../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

נכון את אוהבת אותי? נכון את רוצה לבוא אלי עוד פעם? נכון שאם תגידי לא אני יבוא ויחטוף אותך? נכון שזה כיך שדחפתי לך כדורי שלג לנעל? נכון שהלכנו למור היה כיף? נכון שאת סוגדת לחדר שלי?XP.. נכון שנגמרו לי השאלות?.. זיהו!@!!

G i N g N i T

New member
הייי זאת אני!../images/Emo110.gif

נכון את אוהבת אותי? מאוט!! נכון את רוצה לבוא אלי עוד פעם? מאוט מאוט!! נכון שאם תגידי לא אני יבוא ויחטוף אותך? כנראה... נכון שזה כיך שדחפתי לך כדורי שלג לנעל? כן!! מאוד! אני רוצה שוב!!! נכון שהלכנו למור היה כיף? חחח כןןןןןן *הולכים הולכים הוכלים* שחר: רגע.. לאן אנחנו הולכים?" נכון שאת סוגדת לחדר שלי?XP.. חחחח כן!! הוא יאפהההה נכון שנגמרו לי השאלות?.. כן!
זיהו!@!!

shoohy

New member
עוד שאלה שעלתה לי לראש../images/Emo93.gif

נכון שחשבת ש- "*נשיקות נשיקות [איקון קינקי] אווו קינקי* זה הולך להיות במפגש!" מדבר עליך??

G i N g N i T

New member
שוחי!../images/Emo110.gif

me not to be לסבית... i to know who are you to be talking about arrrr (and why me to be talking in english עילגת? )

shoohy

New member
לאאאאאאאאאאסבית../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני מבקשת!! ואת כע!! אהא את היית בשוק!! אהא לא ידעת על מי אני להיות מדברת!! אהא *מעליות*[לא ולא על זה דיברתי רק נוסטלגיה מהמפגש האחרון!!].. פוי!!הזוי כול כך!! לאסבית שלי!!

G i N g N i T

New member
אהמ..../images/Emo110.gif

מי נוט טו בי לסבית מי טו הב 10 בעלים!!!!אנד דאיי אול שקסיים!! אנד מי טו לוב דמ!! אנד מי נוט דו בי אין שוק! (אמ איי? דונט נוו..) ארר!! וי טו בי וורי הזויות !!!

Unaffected

New member
אור!

נכון שאח שלי מוזר? נכון שצריך לעשות עוד ערב שירה בציבור(צ'אט
) עם האחים הקטנים שלנו? את יודעת שנרצחתי ע"י המתמטיקה?
את אוהפתותי(אני לא מקורית
)?

G i N g N i T

New member
סהR!../images/Emo110.gif

נכון שאח שלי מוזר? כן... "פייייייטההההההה בתוךף שאווורמהה נכון שצריך לעשות עוד ערב שירה בציבור(צ'אט
) עם האחים הקטנים שלנו? חחח כן!! עכשיו אח שלי אוהב גם סיסטם אוף אה דאון!!! את יודעת שנרצחתי ע"י המתמטיקה?
משתתפת בצערך... את אוהפתותי(אני לא מקורית
)? בטח!!!
(ולמקרה ששחר תראה את זה.. לא כמו שאת חושבת!)

Unaffected

New member
חחח

גם הראל התחיל לאהוב כל מיני להקות חדשות , והוא מכיר עכשיו שירים שהם לא "תחזור תחזור"
הבאתי לו גם שירים באנגלית אבל אני לא בטוחה שהוא הקשיב להם

just jenny

New member
שואלת../images/Emo3.gif

כן כל השאלות המעפנות מתחילות כי לא עולות לי שאלות נורמליות לראש
אזזזזזזזזזז
מה המצב?
מה עשית היום?
למה את מקשיבה עכשיו?
שמחה לקראת סוף הלימודים?P:
גמני
באיזה שעה קמת היום?
מאיפה?=|
להקה אהופה?
להקה שנואה?
זמרים שנואים?
כיתה?
למה דווקא
?
מה צבע החדר שלך?
אוהבת את שבועות?
נכון האייקון הזה--->
מפחיד? זהו, מקווה שנהנת

G i N g N i T

New member
../images/Emo110.gif

מה המצב? בסידררר
מה עשית היום? נמ.. הייתי בבצפר... ראינו שעתיים סרט מעפן (מבצע סבתא) שיעור חופשי ושמענו שירים בצרפתית...
למה את מקשיבה עכשיו? נמ.. by my side- 3 doors down
שמחה לקראת סוף הלימודים?P: מאוד!
גמני
חיחיחי
באיזה שעה קמת היום? 7 ועשרה...
מאיפה?=| מאיפה קמתי? מהמיטה....
להקה אהופה? ניחוש פרוע...
להקה שנואה? נמ.. כל הפופים למינהים...
זמרים שנואים? ראפרים - 50 סנט, אמינם וכל השאר... פופים - ג'סטין טמבליק, בריטני וכד'...
כיתה? ח'..
למה דווקא
? לאדעת.. כי הוא נראה לי חמוד.. אני חושבת על לשנות...
מה צבע החדר שלך? איכ.. לא חשוב.. רוצה לשנות ודחוף.. הוא.. הוא.. קיר אחד סגול-ורוד ושאר החדר ורוד בהיר.. איכ איכ איכ... זה היה בכיתה ה'!! ובשנה הבאה צובעים לי אותו שוב..
אוהבת את שבועות?
ממממ... לא מתה על החג אבל..מתגברים
נכון האייקון הזה--->
מפחיד? דיי.. הוא דומה להמבורגר!

G i N g N i T

New member
XDDDD../images/Emo110.gif

חיחיחיחיחיחיחי מיבנה.. עיר קטנהו מוזרה ליד רחובות, נס ציונה, אשדוד במרכז..

yardenbm

New member
הינה שאלה

למה לדעתך שרשור שאלות הוא דווקא יום רביעי??? פחח סתם אני אשאל משו יותר מעניין נכון אני מוכשרת תראי מה עשיתי

למעלה