קוראים לזה חכמה לאחר מעשה.?../images/Emo6.gif
שאני כותבת למחורת? אבל כן- מה שרציתי, די עשיתי אתמול. היה לי "סבב" (היכונו להסבר..
) עם הילדים המתוקים
, אחת שלי ועוד 5 של החברות שלי- כולם בני שנתיים. לפני זה הצלחתי לסדר קצת ת'בית. הכנו "יחד" עוגה..כל אחד שפך מצרך לפי טורו לקערה...ו"החזיק" את המערבל הידני(יחד איתי כמובן). שמענו שירי חנוכה ורקדנו. קישתנו את העוגה.(+כמה ילדים -כולל ילדת היומולדת[הבת שלי] התנשו ב..איך לקרוא לזה..? אממ.."פיסול אומנותי של עוגות בעזרת נרות יומולדת". לא הבינו למה אני מתעצבנת ולוקחת את העוגה מהם..פחח הלא-מבינה -באומנות שכמוני..
) עשינו "יומולדת" לבת שלי-
היום היא בת שנתיים!!!שיחקנו במשחקים החדשים שהיא קיבלה..ערכה עם קלים לפלסטלינה/ברבצק.[פיסול אומנותי..) והם התענגו על זה..! הכנתי את מה שחלמתי עליו כבר מתחילת השבוע:מרק מגרונות הודו וירקות..ויצא טעים!! אחרי הסבב ישבתי לי מול הבחשב והתחלתי פרויקט כייפי להאנתי בלבד: אני לוקחת חלק בפרויקט משוטף של כמה אנשים, שיוצרים יחד סרטון "פלאש".[דוגמה לעבודה כזאת] יש לזה מארגן, שהכין את המוזיקה ושלח לכל אחד את הקטע "שלו, אם "פריים"(=תמונה) התחלה ואחד של הסוף..כולל את המוזיקה ששייכת לקטע. בין 2 הפריימים- עושים אנימציה חופשית..אז אתמול התחלתי ומהזה נהנת מזה![כןכןכן..אני אראה לכם ת' מוצר הגמור..שזה יהי עוד כמה שבועות) ידעתי שעלי להדגיע לעיר..או לפחות לחק יותר "אורבאני" ממה שאני חיה בו, שיש כספומאט וחניות..ממש לא התחשק לי לצאת..ויחלתי לעצמי "קפיצה קצרה"..לא דבר מובן מעיליו, כי אין לי
ולכן אני תלויה ב"טראמפים". אבל..יצאתי מהבית, עוצרת ע"י חברה ברכב ושואלת:"רוצה לעיר?"..הסתבר שגם היא נוסעת ל"קפיצה קצרה" והצלחתי לנסוע איתה הלוך וחזור..תוך שעה הייתי בחזרה בבית! ואז עשינו יומולדת משפחתית לפשושה שלי..
אני והבנות והיה כיף מאוד.
מה ה"מסורת היומולדת שלכם בבית?, אגב?