יום רביעי 13/6/12

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

is00

New member
יום רביעי 13/6/12

YES DRAMA
21:15 – האנטומיה של גריי – עונה 8 פרק 24(פרק סיום העונה).
22:00 – בלעדייך – חלק ג' ואחרון.

YES ACTION
20:15 – נויורק – פרק 19.
21:30 – קאסל – עונה 4 פרק 23(פרק סיום העונה).
22:15 – מחשבות פליליות – עונה 7 פרק 18.

YES OH
21:30 – Veep – פרק 7.
22:00 – בנות – פרק 7.

YES COMEDY
20:40 - זנזורי - פרק 2.

sivosh

New member
הדבר היחיד שראיתי זה כמובן האנטומיה

ו-וואו איזה פרק!!! כמה דמעות! וכמובן קטעי צחוק (שכריסטינה פתאום מוצאת את הנעל שלה- התפוצצתי מצחוק)

עצוב לי על לקס- מאוד אהבתי את הדמות שלה ונתנה גוון נוסף למרדית...
והקטע שחשבו שמארק בדכאון ובעצם היה פצוע- השאיר אותי עם פה פתוח.

לא יכולה לחכות כבר לספטמבר- לראות איך יסיימו את התאונה הזאת...
זו סדרה שידועה בסוף עונה דרמטי לדעתי זה משתווה לגילוי שהאלמוני היה אומאלי..

svety

New member
פאק יו אנטומיה,

למה נגמר הפרק ככה.
עכשיו לחכות עד ספטמבר.
פמל.

shulak14

New member
מתרוצצות הרבה עצומות בפייס ובכלל להחזיר

אותה. אבל מסתבר שהיא בקשה לפרוש כבר בתחילת או אמצע העונה.

ממש חבל היתה דמות אהובה עלי במיוחד.

נדב586

New member
מרגיז שכשמישהו רוצה לצאת חייבים להרוג אותו

לא רק שלא התעללות בצופים, זה כבר מופרך. כלומר זה הגיוני מצד אחד שהיא מתה אבל מצד שני - גם ג'ורג' וגם היא? והרי הם גם היו סוג של זוג באיזה שהוא שלב. ושלא לדבר על התאונות בלי הרוגים אבל עדיין - קלי, מרדית' ואלכס...
די, באמת נמאס שהורגים את כולם. אפשר לעשות מתח בסוף העונה גם בלי להרוג דמויות. היא יכולה לעזוב מאלף סיבות בסדרה.
אגב, כל העניין איתה העונה היה מקביל לשחקן של ג'ורג'. היא ביקשה לצאת, הקטינו את התפקיד שלה בטירוף עד שכמעט שכחנו שהיא שם, ובסוף העונה - בום.

LeRanch

New member
אין היגיון בעזיבה מרצון

לקסי חיה בסיאטל, עובדת בסיאטל, המשפחה שלה בסיאטל והגבר שהיא אוהבת בסיאטל. אין שום היגיון שהיא תיקח את הרגליים ותעזוב (הרבה תגובות ברשת העלו רעיון שהיא תלך ל"רופאים ללא גבולות" או משהו בסגנון), אבל זה פשוט לא תואם לדמות, מה גם שהיא שנה לפני הסמכה, אז לעזוב בכזה זמן זה לא נכון מקצועית.
לגבי המוות - זה היה אכזרי ברמות של התעללות נטו, אפילו יותר מהמוות של ג'ורג' (שמת לאחר שהציל חיים) או הטבח בביה"ח (שלא איבדנו בו איזו דמות משמעותית). זה לא הסוף שהגיע ללקסי, זה בטוח.

נדב586

New member
הם תמיד יכולים לפטר אותה, אתה יודע

בדיוק כמו שעשו לאפריל. ואז, מהעלבון המר היא תעזוב ולא תחזור יותר. תטיח באואן האשמות שהיא הרופאה הכי מתמידה פה, היחידה שלא נותן לחיים האישיים שלה להפריע, והוא יגיד שהוא מצטער.
גם זה לא הכי הגיוני, אבל יותר הגיוני מזה שהיא תמות בתאונת מטוס.

O0NoNi0O

New member
יכלו לבנות במשך כל העונה איזה סיפור *ספויילר*

אפלו אם היא הייתה מתאהבת במישהו ונוסעת לגור איתו במקום אחר או משהו. אבל זה מעצבן שבנו את העלילה שלה ושל מארק כל העונה, כמעט הבטיחו לנו שהם עומדים לחזור, היא הצהירה את אהבתה אליו ואז בום היא מתה?

מילא היא ומארק לא היו מתאהבים מחדש..אבל ככה זה סתם התעללות..

is00

New member
בסוף התפתתי וצפיתי ב..."קאסל".

אני מאשים את ניר, כי אני הייתי, כנראה אחד היחידים שלא היה לו מושג על הטוויסט שהיחסים של קאסל ובקט הולכים לקבל, והוא קלקל אותי!

אז לעניין, ואני אתחיל מהסוף - פרק סיום עונה דווקא מוצלח, למרות שכשקראתי את התקציר של יס על הפרק, זאת ההבעה שעלתה לי על הפנים -
(טוב, לפחות משהו דומה). למה? כי, נראה לי שכבר הזכרתי פה בעבר, כמה אני שונא פרקים שהכותבים פתאום נזכרים באיזה arc שהם פתחו בתחילת העונה, שעד אותה נקודה, כמעט לא שמענו עליו דבר.
בכל מקרה, הטוב... הכותבים לא השתפנו מלקדם את היחסים של בקט וקאסל לשלב הבא(למרות שמסיום הפרק, אנחנו לא באמת יודעים עד כמה רחוק הם באמת לקחו את זה). המשחק של פיליון וקאטיץ'. אני גם אזרוק מחמאה לכתיבה עצמה ולחלק מהדיאלוגים בפרק. אבל הכי טוב היה... הסיום. תודה לאל שלא סיימו את העונה הזאת עם עוד קליף האנגר "רצחני", עד כדי גיחוך, כמו זה מהעונה שעברה...
הרע: כל נאום הסיום של אלקסיס, שלא גרם לי להרגיש כלום. גם כל ההגשה של מולי קווין של הנאום הייתה מתחת לכל ביקורת, לטעמי. מעבר לזה גם, לטעמי, הקצינו יותר מדי את ההתנהגות של בקט בפרק, כתוצאה - בחלק גדול מהזמן - זה פשוט לא נראה לי אמין. והיו עוד כמה דברים קטנים. ציון: 8.

לסיום, שאלה... תגידו כשבקט הייתה תלויה, בין שמיים לארץ, על גג בית המלון... קאסל לא היה שם, נכון? היא רק דמיינה שהיא שומעת את הקול שלו קורא לה, נכון?

Don Nirtin

New member
יששש!!!!!!!!

ההאשמה שלך עוזרת במשהו

שאלתך היא נכונה. היא שמעה את מי שהיא רצתה לשמוע באותו רגע כי חשבה שהיא הולכת ליפול.

אלקסיס יכולה ללכת לאוניברסיטה רחוקה בבקשה. אין לי כוח לילדה המיותרת הזו (וגם לא למרתה המיותרת, כשחושבים על זה.)

קיצר- קאסל ובקט זוג, ואם הם לא הולכים להרוס את זה בעונה הבאה ב"אופס, זה לא היה בכוונה, היינו חלשים מדי" אני אהיה מבסוט על זה.

shulak14

New member
זה בהחלט יהיה חידוש במבנה של הסדרה

למרות שנראה לי שזוג רשמי עובד באותה יחידה זה קצת מוגזם לז׳אנר הזה

למעלה