יום רביעי - מה אכלנו

לילית462

New member
יום רביעי - מה אכלנו

בנות איפה אתן ? מתחילה (כרגיל) 10:00 חצי כריך עם סלט טונה 14:00 מנה (שתים שתים וחצי כוסות) פסטה בלי רוטב, מוקפצת עם בצל ונקניקיות (יצא לי בערך נקניקיה וחצי) 20:00 קערה מרק כתום יום שני בחזרה למוטב, בינתיים הולך אחלה, לא יודעת אם זה הרדוקטיל או ההתחלה, אבל מקווה שימשיך כך.

את באמת רוצה לדעת?

לא זוכרת שעות מדויייקות: בוקר: קפה, כריך עם קוטג' ביניים: פרי. עד כאן הכל טוב ויפה ואז: צהריים: כוס פתיתים עם חמאה(במקום שמן שלא ידבקו) קטשופ וגבינה צהובה אחרי הצהריים: נישנוש קצת קורנפלקס (פחות מחופן כי אני לא כל כך אוהבת את הקורנפלקס הזה) פרוסת גבינה צהובה 19:30 בזמן שהפיצ'ון אכל ארוחת ערב: כריך עם חמאה גבינה צהובה וכמה חתיכות פלפל אדום, צהוב וגזר. עקרונית הבוקר תכננתי ארוחת ערב עם הבעל כשיחזור מהעבודה: שקשוקה בלי שמן עם ביצה אחת, 3 פרוסות לחם וקצת גבינה לבנה. אבל את זה תיכננתי לפני שאכלתיאת כל הזבל היום. את יודעת שאני לא הדבתי טוב לרדוקטיל (ניסיתי לפני שנתיים) זה עשה לי מיגרנות נוראיות יותר גרועות מה שיש לי בד"כ. אין לך תופעות לוואי?

לילית462

New member
בתכלס לא אכל נורא כל כך - למה את מתלוננת ?

אולי יותר מיד חמאה וגבינה צהובה, אבל חוצמזה זה ממש בסדר. בינתיים אין לי שום תופעות לוואי, אבל רק התחלתי אתמול.

יעל י

New member
אני לא כותבת...יום מתוק

כל היום... חיפשתי מצאתי אכלתי מתוק ממחר אני חוזרת לעצמי... וזה סופי.

זה קל וטעים

8:30 - טוסט וחצי עם 2פרוסות צהובה לייט 14:00 -- קערת מרק ענקית של ירקות כתומים עם מעט שקדי מרק 19:00 - כריך עם דג מלוח וקוטג + 2 עוגיות קנמון (אני אפיתי) 21:00 - קערת מרק ענק נוספת + 2 קוביות שוקולד מריר ולישון.

יומטוב5

New member
בוקר טוב אני לא יודעת לספור את הקלוריות

בלי שעות בבוקר קפה בעבודה 2 מעדני דאייט וחצי סנדביץ עם גבינה בולגרית וירקות בערב מרק ירקות סמיך במשך כל היום 3 כוסות קפה ועוד 4 כוסות תה צמחים יום טוב לכולם

לילית462

New member
מעולה !!! הצלחת לעבור יום בלי להישבר בערב

אבל.... זה נורא מעט אוכל. אני שוב כותבת לך שאני ממש חושבת שמסגרת יכולה לעזור לך. אני מכירה את זה מעצמי, ביום שאני לא אוכלת מספיק - אני מצליחה לאכול נורא מעט, בהתחלה זה עובד ויורדים אבל מהר מאוד נתקעים כך, מה גם שהרבה יותר קל להישבר. כשאוכלים תפריט מאוזן (איפה הפירות והירקות לדוגמה ?) של 4-6 ארוחות ביום, מרגישים יותר שבעים, לא מרגישים מקופחים, מצליחים להתמיד לאורך זמן וכמובן גם לראות תוצאות !

התפריט שלך דל מדי. עדיף שתאכלי יותר מאוזן

וכך תוכלי לרדת במשקל בלי לסבול. מה שאת עושה גורם לגוף להתייעל ולחסוך קלוריות. חבל! תוסיפי לך פחמימות, חלבונים, ירקות פירות ושמן. אני לא יודעת כמה קלוריות את צריכה לאכול כדי לרזות -אני 1,200 - אבל בטוח שמה שאת אוכלת זה מעט מדי. תדאגי לבריאות שלך ולירידה נכונה במשקל. בהצלחה רבה.

למעלה