יום רביעי כי טוב

יום רביעי כי טוב ../images/Emo78.gif

מה אכלנו היום? כן אני יודעת שעדיין יום רביעי אבל אצלי הוא נגמר כי תיכף הולכים כאן לישון. ושוב בלי שעות: 2 פרוסות עם מטבוחה 3 תפוחי אדמה בינונים + סלט צנון(מאכל פולני ואני מכורה לו). תפוח אדמה קטן מבושל עם מעט מלח מקושקשת מביצה וחצי + כף קוביות גבינה בולגרית 5 אחוז + סלט ירקות ענק + 3 עוגיות שומשום (אני הכנתי). שתיה - ליטר וחצי בערך .

jesie12

New member
אני שמה לב שמיום ליום מתמעטות המדווחות...

ארוחת בוקר: הרגילה והמשעממת שלי
פיתה קלה מחיטה מלאה עם קוטג' +נס ביניים: עוד פיתה דומה.... צהריים: מרק כתומים וירך של עוף אחר הצהריים: נס+ 3 וופלים ארוחת ערב מאוחרת: עוד צלחת מרק כתום , וכפית שוקולד מריר מומס(הילדים המיסו שוקולד מריר וטבלו בו מרשמלו
)

יעל י

New member
מה אכלתי ורעיון...

קודם הרעיון - לא רק לכתוב מה אכלנו אלא ממש בואו נדבר על זה.נכתוב מה היה לנו קל באותו יום או מה קשה.נעלה רעיונות לשיפור ונלמד אחת מהתפריט של השנייה - מה דעתכן? אני אכלתי נס קפהX2 , 3 לחם מלא,גבינה לבנה,הריסה,פרוסת עוגה בחושב בננה+2 קלמנטינות נס קפה+קובית שוקולד שניצל עוף טוב גדול,סלט ירקות חצילים במיונז פופקורן (היינו בסרט)

היום שהיה..../images/Emo60.gif

בוקר: מעדן 1.5% מה אתן עושות כשלא מתחשק לכן לאכול ארוחה מלאה בבוקר ואסור לך פחמימות
צהריים: 2 פרוסות פסטרמה, כף חומוס וירקות [זה קצת
] ערב: צלחת ספגטי ו-4 כדורי בשר עם רוטב, 3 פתית מחיטה מלאה, כף חומוס וסלט גדול טיפ קטן:
קניתי חפיסות של מסטיקים ללא סוכר וזה ממש מעסיק לי את הפה.. אני לא חושבת על אוכל בזמן הזה

לילית462

New member
שלום, אני נוסעת.... להתראות בשבוע הבא

מתנצלת על נוכחות דלילה, יש לי ביקור של אורחים מהארץ. נורא עסוקה וגם נוסעת עכשיו לספארי לכמה ימים מבטיחה לשמור על התזונה ולעדכן (כולל תמונות) כשאחזור סוף שבוע נעים לכולם

נסיעה טובה../images/Emo39.gif

תעשי חיים
גם לי יש ביקור מהארץ- אבא שלי. נורא כיף אבל לא משאיר לי זמן להיות כאן...
בינתיים.

למעלה