יום רביעי טקס השבעה

Carlito2

New member
יום רביעי טקס השבעה

שלום לכולם. אני משלוחה מחדרה ש השוחרות. מחר וביום רביעי אנחנו נוסעים להולץ לחזרות לטקס השבעה ביום רביעי בערב. רציתי לשאול מה יהיה?איך זה?מפחיד?קשה? וכל מיני כאלה....

אז אתם אלה שמצטרפים אלינו

אני י'3 מהולץ,הודיעו לנו שמצטרפת כתה מחדרה,יפה לראות שלפחות אחד מהם נמצא כאן בפורום חח יהיה טוב. אם לא עשיתם חזרות אף פעם אתה תראה אין לך ממה לחשוש בכלל כולה עוד איזו צעידה במגרש כדורסל.. אל תדאג יהיה טוב

Carlito2

New member
תודה אחי

נתראה מחר?

murzik3591

New member
העיקר שתכיר את גולצי../images/Emo9.gif

הוא הסיבה לזה שטקס ההשבעה של השוחרים באמת הופך להיות אירוע מדהים

big2small

New member
חחח

איזה עצבני הבנאדם... אתם לא זזים !!!! אתם ב-ד-ו-ם !!!!! שקט !!! לא לזוז, לא לדבר, לא לנשום !!!!! בשבילו דום זה דבר קדוש ומי שזז בדום זה כאילו הוא חילל את הקדושה אז הוא משתגע חחחחחחחחחחחחחח אבל אני מבין שזה מתוך כוונות טובות וזה בשבילנו שלא נעשה בושות בטקס עצמו.

תשמע

תכלסס אם כולם עושים שמאל ימין שמאל ואחד פתאום ימין שמאל ימין זה יהיה מכוער ומגעיל והכל ידפק הוא עושה את המקסימום.. אבל יש כאלה שלא מצליחים חח

big2small

New member
נו..

כתבתי שהוא עושה את זה מכוונות טובות זה לגמרי מקובל. אבל בכל זאת איך שהוא מתעצבן... דום -ד-ו-ם אתם בדום !!!!!!!!!!!!! לא לזוז !!!! ישר כוח לגולצימר !

Carlito2

New member
איזה מעצבן

המפקד הזה,מה השם שלו חחח איזה קורע יהיה לראות אותו מחר עם מדים. היה נחמד עם החבר'ה היום. אהבתי. איזה כיתה אתם כולם פה?

אין פה אחדות

חלק י' חלק י'א חלק סיימו בית ספר. אני יכול להגיד לך אני י'3 מהאלה שעומדים בסוף בפינה שם חחח איך נזהה אותך מחר?

Carlito2

New member
אין לי מושג...

חחחחח לא חייבים לזהות. אפשר סתם לפתח את השיחה,תבואו אתם לדבר איתנו,לא ניתקוף ולא כלום. דרך אגב,אתה מהרוסים האלה? לא שיש לי בעייה פשוט אוליי אני יזהה אותך...זה דרך לזהות למרות שצריך עוד דברים.

בלי גזענות בבקשה.

אני אענה לך על העניין הזה חד פעמי כי אתה חדש פה,חוץ מזה למרות שאני לא מנהל הפורום גזענות לא מתקבלת פה. אני לא רוסי,אבל זה לא ממש משנה. תוכל לזהות אותי בקלות חח איזה כתה אלו מחדרה? ט' או י'?

Carlito2

New member
אמרתי שאני לא גזען

רק אמרתי שאני שואל אם אתה רוסי,כי ראיתי הרבה רוסים. מה אתה ישר תוקף.. לא אמרתי שום דבר רע עליהם

היה באמת יפה מגיע לגולצימר כל הכבוד

תגידו מה שתגידו היה באמת יפה. למישהו יש תמונות אולי ?? [חוץ מזה שקונים בכסף]

למעלה