יום רביעי הנה בא

יום רביעי הנה בא

ואתו מסתמנת באופק רגיעה או איזה משהו שמריח כמו הפסקת אש הלוואי
נמשיך לקוות ולהתפלל לכך. יום רביעי נעים בחוץ בערב אפילו הבטיחו 2 וחצי טיפות של גשם
אני משאירה את הגיגית בחוץ לקלוט את הטיפות ועפה ליום הארוך שבחוץ.
בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

../images/Emo3.gif

בדיחה קצרה לבוקר הזה: אישה עלתה עם התינוק שלה לאוטובוס כשהיא ניגשה לנהג לשלם אמר הנהג: "יו זה התינוק הכי מכוער שראיתי מימיי האישה נעלבה שמה את הכסף בידו של הנהג בעצבים תולשת כרטיס ומתיישבת ליד בחור שהבחין שהיא עצבנית ששואל אותה מה קרה? עונה לו האישה: הנהג העליב אותי הוא בסה"כ איש ציבור ואסור לו להעליב אף אחד הבחור מסכים איתה ואומר: תלכי לנהג ותדברי אתו בינתיים אני אחזיק לך את הקוף.
עפתיייייי משאירה את הבמה לפלומקלהההה
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

אישה אומרת לבעלה: "זהו אני נוסעת לאמריקה ". " למה?", שואל הבעל. " כי שמעתי שמקבלים שם 200 דולר על זיון". הבעל מתחיל לצחוק צחוק פרוע. " למה אתה צוחק ולאדק?". " נראה אותך חיה מ-600 דולר בשנה!".

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהגונב מגנב פטור../images/Emo3.gif

בעלה של פולניה שוכב גוסס ברגעיו האחרונים ומריח את השטרודל שהיא מכינה. " תני לי ליטעום בפעם האחרונה את השטרודל הנפלא שאת מכינה " הוא מבקש, והיא עונה "השתגעת? זה בשביל השבעה.." קפה... מה אומרת פולניה לבעלה על הבקר? " אתה תעשה לי נס ואני כבר אעשה לך שחור" אלמנה... אומלל אחד התחתן עם אלמנה פולניה. אחרי כמה זמן נמאס לו ממנה, והוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר. היא עונה לו "מאמילה, קיבלת אותי אלמנה, תחזיר אותי אלמנה" ====================================== בוקר אור לבית התקוות
יום שמש היום אזי להתראות
פולמתי המשיכי

paloma blanca

New member
הייתי צנועה ../images/Emo3.gif

גנבתי רק אחת ..... פולניה אומרת לבעלה: " אני רוצה לעשות בנג'י ". "בשום פנים ואופן לא!", עונה בעלה. שואלת הפולניה : "למה לא?". עונה הבעל: "נראה לך? עד שסוף סוף אני אראה אותך נופלת מגובה 50 מטר , את גם תחזרי?!". ***** איך קוראים למי שמתחתן עם פולניה? שאהיד

ר נ א ל

New member
בוקר טוב לפולניות ../images/Emo8.gif

מצחיק על הבוקר, אבל הכל אמת.
אז הייתה לנו כבר את אזעקת הבוקר, שיטה אפקטיבית לזרוק את הילדים מהמיטה יום שקט ובלי חדשות בבקשה רונית

adamsplit

New member
רנאל יקירתי, יש רק בדיחה אחת על פולניות

כל השאר אמת

alondli

New member
..הייתי כל היום מחוץ לבית..ונראה לי

שהפסדתי את כל הפאן כאן..
כן, נקווה שיהיה שקט יותר, לפחות לשעות אחדות.. וזה ממש מוקדם לדעת..מה יצא מכל זה.. אני..חייל ותיק "למוד קרבות",אבל מתבטא כעת מכורסה הנוחה של הבית( או זו שבסירה באשדוד..
..
)) ובכל זאת הייתי רוצה לדעת שזה לא היה רק..עוד פסק זמן קצר נוסף , מבחינתם זמן להתאוששות ולהתחמשות לקראת..המשך המאבק המזויין בינינו..
האמת..שמחתי בינתיים לא לדון על זה כאן, רק להנות מבדיחות..
..

ברק 188

New member
כל כך משתדל לשמוע חדשות פעם ...

בבוקר פעם בערב שלא ידעתי שהייתה הפסקה תאמת אני רוצה סוף...לחמאס די נמאס לי מהם

touti

New member
השאלה אם הפסקת אש לא תביא

לחידוש ההתחמשות ובטווח הרחוק נצטער על כך. צריך להגיע להסכם שלא יהיו טילים בכלל או פיגועי טרור כלפי ישראל.

יוחזר מייד כבודן של הפולניות!

נה ננני נננננה נה אין דבר תצחקו תצחקו ואני אשאר לבד בחדר בחושך רק עם הקשה של הלחם
וכדי לשמור על האיזון שני כורדים הולכים בגן ציבורי פתאום הם רואים כורדי אחד שיושב בתוך קיאק וחותר עם משוטים על הדשא. הכורדי אומר לחבר שלו: תראה את הדפוק הזה חותר באמצע הדשא רק בגללו צוחקים הרבה על הכורדים. עונה לו הכורדי השני: תאמין יש לו מזל אם היה לי בגד ים הייתי נכנס ודופק לו מכות המשך יום שקט ומשעמם רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
הכבוד של הפולניות שמור ובטוח ../images/Emo196.gif

נראה לך שמישהו יכול לגנוב אותו ?
מה את רוצה מהכורדים ? לא נענשו כבר מספיק ?

ש ר ה לה

New member
אני בעד בדיחיות על סומאלים....

מגיע להם
כי הם שודדים ספינות בלב ים.....
למה הסומאלי לא נשטף לחור הביוב במקלחת???..................................
. . . . . כי הוא שכח להוציא את הקסמים מהאזניים........ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- עוד אחת מהסוג המטומטם הזה??? - בדיחה אנגלית: איש אחד התחפש לביסקוויט אז בא כלב ואכל אותו....

paloma blanca

New member
כורדים רצית ???

כורדי אחד יושב בבית.פתאום הוא מקבל טלפון ומתחיל לבכות. אשתו שואלת אותו: "מה קרה?"הוא מספר לה: "אבא שלי נפטר..." היא מרגיעה אותו ושוב הטלפון מצלצל,הפעם הוא בוכה יותר מהפעם הראשונה. אשתו שואלת: "מה קרה?",הוא מספר לה: "אחי התקשר - גם אבא שלו מת." שאלה: איך כורדי מטמין מוקש?תשובה: חופר בור ,שם את המוקש,מכסה את המוקש, מכסה באדמה,וקופץ לבדוק אם הוא עובד. מספרים לכורדי שאשתו שוכבת עם החבר הכי טוב שלו.הוא חוטף קריזה ורץ הביתה.כעבור זמן מה יוצא עם חיוך ואומר:,"הגזמתם!! זה חבר זה !? 30 שנה לא ראיתי אותו". שאלה: מה יוצא כשמערבבים כורדי עם מרוקאי?,תשובה: אדם עצבני שלא יודע למה.

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

כורדית אחת נכנסה לחנות והבחינה במכשיר נוצץ. "מה זה?" שאלה את המוכר. "זה תרמוס", הסביר המוכר, "זה מכשיר ששומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים." התלהבה הגרוזינית, רכשה את המכשיר והביאה אותו לעבודה. "מה זה?", שאל הבוס שלה. "זה תרמוס", ענתה הגרוזינית, הוא שומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים." "ומה יש לך בתוכו?" התלהב הבוס?" - חיבקה הגרוזינית את התרמוס וענתה: "שתי כוסות קפה וטילון.." כמה זמן לוקח לכורדית להוריד את הזבל? תשעה חודשים. מה עושים אם כורדי זורק עליך רימון? מוציאים את הנצרה וזורקים בחזרה... מה עושים אם כורדי זורק עליך נצרה? בורחים כמה שיותר רחוק, קרוב לוודאי שהוא מחזיק את הרימון בפה. איך כורדי נכנס לשדה מוקשים? עם אטמי אוזניים. מה זה בלטה על בלטה? כורדי עושה עמידת ראש עם מה חופף כורדי את הראש? עם ריצפז מה משותף לכורדי ולקפה? או שזה שחור או שזה נס למה כורדיות מחליפות תיתולים לתינוקות שלהן רק פעם בחודש? כי כתוב: עד 9 קילו כמה כורדים צריך בשביל להוריד תמונה מהקיר? 10 - אחד מחזיק את התמונה והשאר שוברים את הקיר השתילו פעם מוח לכורדי... אחרי כמה ימים המוח דחה אותו למה הבדיחות על הגרוזינים כל כך קצרות? כדי שגם הכורדים יוכלו לזכור אותן למה כורדי סוגר את האוזניים בשיעורי מתמטיקה? כדי שהמספרים לא יברחו לו יהודי, אמריקאי וכורדי נתפסו בריגול וקיבלו גזר דין מוות. ניתנה לכל אחד אפשרות לבחור איך הוא ימות. אז האמריקאי חושב: זריקה זה כואב, תליה זה חונק, אז אני אקח את הכיסא החשמלי. שמים אותו על הכיסא החשמלי, אבל הוא לא עובד אז משחררים אותו. היהודי חושב: זריקה זה כואב, תליה זה חונק, אז אני אקח את הכיסא החשמלי. גם עליו הכיסא לא פועל אז משחררים אותו. הגיע תור הכרודי, אז הוא חושב: זריקה זה כואב ושמעתי שהכיסא החשמלי מקולקל, אז אני אקח את התליה מה זה כורדי אחד נופל מהגג? Start game. מה זה 100 כורדים נופלים מהגג? טטריס. מה זה מליון כורדים נופלים מהגג? Game Over למה כורדי לוקח איתו חמור לשוק? כדי שיהיה לו עם מי להתייעץ... למה כורדים לא משחקים מחבואים? מי בדיוק יחפש אותם.

חחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ולמה גרוזינית תולה שני בלוקים מעל המיטה שלה? הא?? כיזה התמונות של הילדים
ולמה ילדים גרוזינים מגדלים שפם?? כדי להיות דומים לאמא נה נני ננננ נה נה רק טוב!!!

למעלה