יום רביעי הגדול

Galso

New member
יום רביעי הגדול

לדעתי יום רביעי הוא הכי טוב ביס סטאר טירוף בבית אחרי זה בהישרדות ובסוף הנמלטים !! שרשרו פה את כל מה שאת רוצים על פרק שמונה של כל אחת מהסדרות

Galso

New member
../images/Emo82.gifטירוף בבית../images/Emo82.gif

שרשרו לפה

קובי221

New member
היה פרק קורע...

כל הפרק נשפכתי מצחוק, אין התסריט פשט מצויין. והשחקנים, בכלל מעולים. נשפכתי שאמא של החבר של זה שהוכה בטוסיק אמרה למוכה משו בסגנון הזה: 'אני מקווה שמה שאתה שותה זה חלב עיזים...' אז הוא אומר לאמא שלו בתגובה, 'יאללה בואי הבית'
. אני אוהב נורא את הסדרה הזו...

Xtra cute

New member
היה מצחיק בטירוף

היה כל כך קורע...סדרה מעולהההההההה מחכה לפרק הבא!!!

קובי221

New member
פרק מצויין../images/Emo88.gif-

האיחוד- קצת התאכזבתי שכבר יש איחוד, רציתי שידיח את טרי(כמובן שאי אפשר, אבל לפחת לבטל לו את החסינות). הקטע הזה שהם באו וכל היה חמוד, התפלאתי שסאלי לא הלכה לבנות הצעירות, הרי היא הייתה בקשר מאוד טוב איתן. משימת החסינות- אני אוהב משימות של כח רצון, דעתי הן מראות מי באמת חזק, כי בסופו של דבר המשימה הקובעת מי יגיע ל- 2 האחרונים היא משימת כח רצון. שמתי לב שעושים משימה כזאת גם בשלב מאוד מוקדם(האיחוד) וגם בעת ההגעה ל- 2 האחרונים. כאילו ישהיה למשתתפים אינדיקטור לדעת מי חזק ומי לא, מי מסוגל להיות אחד מה-2 האחרונים, כאילו מין רמז עבה כדי לעזור למשתתפים הפחת חלשים לנצח כנגד כל הסיכויים. המודח- היה חבל לי עליו, הוא היה אחד מהפיבוריטים שלי שכוללים את: דניאל, סאלי, קורטני, סירי וניק. לדעתי הוא חמוד והוא שיחק בצורה יפה... וחבל שאוסטין לא הודח, הוא עיצבן אותי כאשר הוא גרם להדחה של זאתי המתוקה שאני חולה עליה
, נראה לי היא מהנדסת. כמובן שטרי עדיף על הכל
, לפחות שיתבטל לו החסינות שהוא מצא באי החסינות, מה שגם מביא אותי להצטער בכלל שהוא זכה במשימת החסינו
. הפרומו- נראה נורא מעניין, בהתחשב שטרי מציע לקורטני את האליל החסינות המצוי ובהתחשב בזה שהיא שונאת את שיין(ומי לא?
) ואם היא תעבור יהיה לה סיכויים לא לראות את הפרצוף של שיין לעד(שזה מעולה!
), או לפחות עד לפרק המפגש
.

Galso

New member
אני כל כך שונא את טרי

ואת אוסטין יוו שתי מעצבנים ... טרי הזה חושב הוא איזה מלך של המשחק ואוטיסן חושב שהוא חכם ... ,הכי עיצבן אותי בהתחלה ששמ אותו בלמינה ומיסטי וסאלי רוצה לעשות איתו ועם ניק ברית אז אוסטין אמר . : "אני נמצא עכשיו באמצע וזה יככה אני יגיע לשלב רחוק במשחק" סתם מתנשא ..!

ממש לא מסכימה...

טרי מצויי'ן! ואוסטין פשוט שיחק אותה...הוא ידע שהוא לא יצליח לנצח אז הוא ירד לפני...זה פשוט מהלך גאוני שהשאיר אותו עוד 3 ימים במשחק.. ואגב, זה די מוזר שדווקא את אוסטין שונאים כי ניק עשה את אותו הדבר..ועצם העובדה שהוא השאיר את סאלי (המותק!) והוא לא עושה כל מה שטרי אומר לו אלא גם מציע דברים מגיע לו להישאר! אני ממש מקווה ששין יעוף כבר!!! זה היה ממש מתנשא ומגעיל האסיפה הזאת מול הפרצוף שלהם "את מי מעיפים.." תעשו את זה בשקט..בצד..דוחים! וברוס יצא אהבל..הוא לא בברית איתם והיה לו סיכוי טוב להתקדם במשחק יותר..ןככה שיין ואראס היו עפים לשלום... לסיום, אם טרי באמת יוותר על החיסנות האישית שלו (פרומו...) הוא ממש מפגר! ולמה בכלל לגלות?? זה היה מצויין בשבילו אם הוא היה משאיר את זה בסוד...

התגובות שלי כלפייך:

טרי ממש לא מצוין. אולי הוא טוב בהשרדות והכול,אבל הוא מתנשא ומגעיל. האסיפה של מי מעיפים באמת לא ההיתה מוצדקת,אבל אני אוהבת את קזאיה (לשעבר),ואני בעדם,חוץ משיין הטיפש. אין שום סיבה שאראס יעוף. מה הוא עשה לך? ברוס באמת אהבל,אבל הוא מנהיג טוב. ובקשר לפרומו הבא,טרי באמת טיפש. רק עכשיו גילית? ובקשר לחתימה שלך: גוש-קטיף: לא נשכח את היציאה הגדולה והמצוינת,שהייתה צריכה להתבצע כבר ממזמן.

קובי221

New member
גם לדעתי הוא דפוק,

כי כל הקבוצה שלו יכלה להצביע בעד שיין, והם(של שיין) בו, ואז בגלל שיש לו חסינות(והם לא יודעים, אז הם לא ישנו את ההצבעה) שיין יעוף. ופיתחתי אליו שנאה כבר מהפרק הראשון, ממש טום הטיפוסי...בעע

קובי221

New member
ולדעתי, ה'אסיפה' הייתה מוצדקת!

אם הם החליטו להעיף מישהו אין סיבה שזה יהיה בסתר, ממי הם מסתתרים? הרי הם שולטים מבחינת המספרים, אם הם היו מיעוט אז זה היה מוצדק.

NaTaLiTi

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif|טיפה|

קראתי באתר הרישמי מלא ספוילרים והולך להיות אחלה המשך לעונה הזאת
אנחנו רק בפיגור של 2\3 פרקים משו כזה..פעם ראשונה נראה לי זה קורה עם איזשהי סידרה..
ולכל אלא שאומרים שטרי חרא...אתם ממש טועים..הו אומנם שטלטן אבל לדעתי ממש מגיע לו לזכות כי הוא פשוט חזק, ובזכות זה הוא שורד..וזה הקטע של התוכנית..לשרוד...אם נגיד סירי תזכה אז אני אהיה ממש ממש מבואסת כי היא פשוט מכה..היא אומנם מצחיקה וזה אבל ממש לא מגיעה לה..
ובכלל..לדעתי כל קזאיה סתם מעפנים..חוץ מאראס הוא דיי נחמד...

קובי221

New member
לא נכון!

לדעתי המונח 'הישרדות'/'לשרוד' הוא בעצם להערים על כולם, להתחבר עם X ולעשות ברית עם Y אבל לבגוד בהם(כמובן בסתר...) כל עוד הם ממשיכים לשחק ונשארים במשחק סבבה להם והם שיחקו אותה.

snier1991

New member
ברוס כל כך טיפש

הוא בטוח שהוא שולט וכשהבין שמי שבטוח יכול לרדת ישר קפץ ואז התחיל להתלבט בין מי לבחור הכשיו ברגע הראשון יעיפו אותו אסור להתלבט באיחוד חייבים ללכת עם הקבוצה שלך אחרת תעוף(קובי שיאן רופרט טום האיכר מהאולסטאר)

קובי221

New member
לדעתי היה עדיף שעובר קבוצה

הוא היה מקבל מקום 5, מאשר מקום 6 אצל השבט שלו. אבל לך תדע עם השבט שלו, הכל אפשרי...

קובי221

New member
כמו כל פרק, מ ע ו לה.

אני לא ארחיב, אני רק אגיד שמאוד מצער אותי שאמא של הילד ואביו המאמץ נהרגו. לדעתי האקט הזה יותר מידי, כאילו לדעתי הרמה מאוד מגעילה, כמעט כל פרק מישו מת
. על החוקר וורוניקה זה היה צפוי, אבל שוב, עוד מת? לא הספיק?
אמממ... הפרומו ממש מצער, נראה מה יקרה...

adi121

New member
לצערי הרב.. ../images/Emo10.gif

לא ראיתי כלום! היום היה מגן במתמטיקה וחרשתי כמו מטורפת מיום ראשון זה כולל בלי לישון 2 לילות, וכמובן בלי טלוויזיה. ככה זה כשלא לומדים כל השנה.. לפחות הלך יחסית טוב

למעלה