פרק מצויין../images/Emo88.gif-
האיחוד- קצת התאכזבתי שכבר יש איחוד, רציתי שידיח את טרי(כמובן שאי אפשר, אבל לפחת לבטל לו את החסינות). הקטע הזה שהם באו וכל היה חמוד, התפלאתי שסאלי לא הלכה לבנות הצעירות, הרי היא הייתה בקשר מאוד טוב איתן.
משימת החסינות- אני אוהב משימות של כח רצון, דעתי הן מראות מי באמת חזק, כי בסופו של דבר המשימה הקובעת מי יגיע ל- 2 האחרונים היא משימת כח רצון. שמתי לב שעושים משימה כזאת גם בשלב מאוד מוקדם(האיחוד) וגם בעת ההגעה ל- 2 האחרונים. כאילו ישהיה למשתתפים אינדיקטור לדעת מי חזק ומי לא, מי מסוגל להיות אחד מה-2 האחרונים, כאילו מין רמז עבה כדי לעזור למשתתפים הפחת חלשים לנצח כנגד כל הסיכויים.
המודח- היה חבל לי עליו, הוא היה אחד מהפיבוריטים שלי שכוללים את: דניאל, סאלי, קורטני, סירי וניק. לדעתי הוא חמוד והוא שיחק בצורה יפה... וחבל שאוסטין לא הודח, הוא עיצבן אותי כאשר הוא גרם להדחה של זאתי המתוקה שאני חולה עליה
, נראה לי היא מהנדסת. כמובן שטרי עדיף על הכל
, לפחות שיתבטל לו החסינות שהוא מצא באי החסינות, מה שגם מביא אותי להצטער בכלל שהוא זכה במשימת החסינו
.
הפרומו- נראה נורא מעניין, בהתחשב שטרי מציע לקורטני את האליל החסינות המצוי ובהתחשב בזה שהיא שונאת את שיין(ומי לא?
) ואם היא תעבור יהיה לה סיכויים לא לראות את הפרצוף של שיין לעד(שזה מעולה!
), או לפחות עד לפרק המפגש
.