יום רביעי ב-21:30 ב-24 רופי

יום רביעי ב-21:30 ב-24 רופי

מתאים לכולנו? אני רוצה לראות שלא

AdiX

New member
הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על

שרון שהיא קמצנית!

עמית22

New member
זה מי שאני חושב שזה?

חברים אני לצערי לא אגיע מחר, מכיוון שאני הולך להופעה של השוטים תיהנו

חן j

New member
היי מה קורה??? יש משהו מיוחד ביום

רביעי? סרטים וכאלה או שסתם כולם נפגשים?

אני עדיין בספק...

עקב הלימודים אבל אני אשתדל להגיע כדי להגיד לעדי כמה שרון קמצנית (עמית אל תגיד אני לא מסתכן במוות עבורך
)

shar75

New member
חבר'ה תירגעו ומייד, אני הולכת לעשות

פה קצת סדר...... קודם כל עמית, נשמה שלי, אחרי כל הפעמים שדיברנו היום... אני מניחה שלא צריך להוסיף בכלל, זה מספיק לחודש שלם אם לא ליותר מזה
, סתם נשמה שלי, מוזמן כל יום..... רוני - מסתכן במוות ולא ע"י עדי....... אני בעצמי הורגת אותך יא רומני!! ועדי - חמוד שלי, אין כמוך !!! וכל שאר הנהנים מהצד, והצוחקים מתחת לשפם ( חלי, קרן, והשאר ) חכו חכו... לא באתם לעזרתי ?!?!?!?!?!? סתם, מתה על כולכם, ניפגש בערב, ומי שלא מגיע מנופה מהפורום חוץ מעמית שקיבל אישור מיוחד

עמית22

New member
kiss n' tell

אף אחד לא עשה את זה מ- 24 רופי אז אני אספר על ארב מדהים שהיה לי במועדון הזאפה בהופעה של השוטים. היה גדול!!!!!!!!!!!!!!!
וואווו, איזה אדיר, כל כך הרבה זמן לא הרגשתי כל כך משוחרר ומלא אנרגיות. אני צריך לעשות את זה לעיתים קרובות יותר
אקיצר, איך היה אצלכם?

יאוווווווווו איזה כיף לך!

לא הייתי ב-24 אז אני לא יכולה לומר איך היה אתמול, אני רק יכולה לומר לך שאני וברי היינו בהופעה של השוטים לא מזמן במועדון הג'פאן(שנסגר...) וגם ההופעה הזו היתה תאווה לחייך
אין עליהם!!! גדולים!!! אם אתה הולך שוב באיזה סופ"ש (נגיד יום חמישי...
) אז תודיע לנו! יש מצב גדול שנבוא. שיהיה לכולם סופ"ש משגע עם מלא חיבוקים
ונישוקים
מתחת לפוך והמון שוקו

shar75

New member
אף אחד לא היה בסוף ב- 24 רופי.....

כנראה שהחורף עושה את שלו וקצת גשם מבריח אנשים....................
ככה עמית וקרן לא הפסדתם כלום !!! וגם אני העברתי ערב אתמול מתחת לפוך והיה הכיייייייייייי כיייייייייףףףףףףף בעולם !!!! שונאת חורף !!

אני שמחה שלא הפסתי כלום!

אז מה עכשיו זה אומר? שכל החורף אין 24??? אל תשכחו שיש עוד קומה,מתחת לגג ששם חמים ונעים... מה אתה אומרים על יום חמישי הבא??(כן כן אני חסידה של יום חמישי) ומה בקשר לבאולינג??????

asafasa

New member
מתי זה הספפיחק להתרחש....

מתי הג'אפאן נסגר??! בדיוק היום חשבתי לקפוץ שלם בסופש.....

נכון שהם פשוט מדהימים?!!!!!!!!!!

כפרה, השתוללת בכפר?
הייתי גם בהופעה שלהם לפני 2-3 חודשים והשוטים האלה פשוט... ת-ו-ת-ח-י-ם !!!!!!!!!!!! שעתיים וחצי של השתוללות מפוצצת אנרגיות! בקיצור, מתה ללכת שוב להופעה שלהם... בקרוב אמן! יום קסום ו
שהחורף ילך... קר לי...

עמית22

New member
כן ממי, היה מה זה כיף. מוי כיף

נהניתי לאללה, למרות שהמועדון לא מתאים בכלל לכמות האנשים שהיו בו... היה צפוףףף. אבל לא נורא החיבור שלהם לקהל פשוט מדהים והאהבה שהם נותנים ומקבלים פשוט נפלאה. נהניתי
ולמה קר לך? סעי לבאר שבע, שמעתי שחמים ונעים שם.

למעלה