יום רביעי (אתה אבי?)

Traped In A Box

New member
יום רביעי (אתה אבי?)

שונא את ברידג'ט. שונא את תומס (בגיל הזה). שונא את ברידג'ט. שונא את השיער של רידג'. שונא את מאסימו. שונא את ברידג'ט. אהבתי שריק ואמבר (אוהב אותך) היו ביחד. אה, ועוד משהו שונא את ברידג'ט.

NarihS

New member
אז רגע תן לי להבין...

אתה אוהב את בריג'יט?? חחחחח ואתה צודק!!!!!! בדיוק גם מה שאני חשבתי!!!!!! אבל אני לעומתך אוהבת את ברוק חח, איך היא הייתה יפה!!!!!! וכמובן שהיא עדיין יפה חח, ואיזה שיער מהמם יש לה!!!! וואי איזה בנאדם מושלם היא!

238

New member
הוצאת לי את המילים מהפה.

בס"ד איזה מזל שהעיפו את ברידג'ט.

יניב1

New member
תתפלאו, אבל אני דווקא מתגעגע אליה

היום במקרה צפיתי בפרק ואם אני מתגעגע למשהו אז זה לג'ניפר פיניגן, שעדיפה בהרבה על אמילי הריסון ואפילו לשיער הקודם של סטפני. כל דבר עדיף על הלבן המזעזע שיש לה עכשיו. וחוץ מזה, לסצינות המריבה שהיו לה עם ברוק, כל העקיצות והסכינים חסרים מאוד לאחרונה. והשיער של רידג' בהחלט היה מזוויע. לא מתגעגע לתקופה הזאת.

Mighty Morphin

New member
מסכים עם יניב- ג'ניפר פיניגן שולטת!

אני לא יודע מה היא עשתה שאתם עושים עליה כזה עליהום
, אבל לדעתי ברידג'ט שג'ניפר גילמה הייתה חמודה, נחמדה וסימפטית. אהבתי אותה ואני חושב שיש לג'ניפר כישרון משחק גדול. ומאוד חבל שהיא עזבה.

SupeRonit

New member
לי באופן אישי אין שום דבר נגדה

אלא נגד הדמות-לפעמים קשה לעשות הפרדה

לינה18

New member
מסכימה עם רונית

שנאתי את ג'ניפר רק בגלל ששנאתי את בריג'ית. ושנאתי את בריג'ית בגלל שאני שונאת את כל מי שמיתחרה עם ברוק על מי שהיא אוהבת באותו הרגע(כולל את ריג' ואת ת'ורן.)

girlontop

New member
השיער של סטפני

אני חושבת שיותר מתאים לסוזן פלנרי בלי הפאה, אבל לסטפני פורסטר זה ממש לא מתאים - היא "אם הסדרה", דמות אלגנטית ושמרנית כזאת, פשוט לא הגיוני שהיא תסתובב ככה. ועל ג'ניפר פיניגן אין לי מילה רעה להגיד.

Traped In A Box

New member
10 סיבות

לשנוא את ברידג'ט הישנה: 1. היא טיפשה 2. היא דוחפת את האף שלה לכל מקום אומרת לכולם מה לעשות 3. היא חושבת שהיא יודעת הכל 4. היא חושבת שהיא חכמה 5. היא התאהבה באח שלה 6. היא מפגרת 7. היא "קדושה מעונה" שיכלה למנוע מעצמה הרבה סבל רק אם היא לא הייתה כל כך טיפשה (ואל תשוו אותה בחיים לטיילור, ברור?!!!) 8. עוד לא עברה שניה מאז שאמא שלה סיפרה לה משהו והיא כבר רצה למישהו (ניק,, למשל) לדבר איתו על זה. 9. אין לה חיים 10. היא פשוט מעצבנת

Mighty Morphin

New member
../images/Emo3.gif

זה כל הסיבות???? חחחחח
, עם חצי מהם אני ממש לא מסכים, אבל שיהיה...

Traped In A Box

New member
השיער של רידג' היה דוחה

יותר מדי ארוך... זה אפילו יותר גרוע מהתקופות שהוא לא התגלח

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

שטיילור תמות לעיתים יותר קרובות

למעלה