יום רביעי אפשר לעדכן?

מדעית111

New member
אוקי, אז אחרי יומים של חוסר חשק לאכילה בריאה

שגובלת בהקאות ובחילות - כ"כ קשה........................... אז החלטתץי שהיום - יום חמישי אני אוכל אחרת אבל אני אספר לכן מה אכלתי אתמול בוקר כלום בערך ב- 10: 2 פסק זמן, גומי לעיסה - חמצוץ, 3 שוקולדים קטנים.. 10 סוכריות מנטוס בערך ב- 16:00 - פיתה שלמה עם חומוס, ממרח חצילים, ו4 קציצות בשר... וזהו... מים? נגיד חצי ליטר.......... והיום התחלתי במעדן 3% טעים ומשביע עם כוס קרונפלקס 3% שומן תגידו זה לא טוב ה- 3% שומן או שזה כן בריא קצת להכניס שומן לגוף..?!

מאיוש1982

New member
לדעתי בהריון לא מומלץ לאכול את המעדנים

שהם 0% בגלל הסוכרזית ומעבר לזה אם המעדן 3% מספק לך את המתוק ותחליפי אותו בשוקולדים ובשטויות אז על פי כמה וכמה נראה לי עדיף.

לילית462

New member
בריא מאוד 3% עדיף בהחלט על כל דבר אחר

פחות מזה - חבל על הזמן, לא מכיל סידן, טעם ובעצם לא שווה כלום. מעל לזה - יותר משמין... תשתדלי להישאר בין 3 ל 5 אחוז, גם 9 זה בסדר (בכל זאת את בהריון) מה אני אגיד לך היתה לך אתמול תזונה - ביראה, מגוונת - משהו שאם לא היית בהריון, הייתי שואלת אותך "תגידי את במקרה בהריון" ? שמחה לראות שהיום את בכיוון יותר שפוי ובריא

מאיוש1982

New member
אולי תנסי להבין מהיכן באה...

ההתקפה הזאת על העוף, כדי ללמוד להתגבר על כך בפעם הבאה.

גם אני מנסה להבין

ולא ממש מצליח לי. אני נורא אוהבת עוף בגריל, והוא היה עסיסי במיוחד. וגם מה שקרה, שהתחלתי לטעום אותו כשחילקתי את המנות לצלחת, אז עד שהגעתי לשים חתיכה בצלחת שלי כבר סיימתי שוק וחצי מהחזה........ ואז ראיתי שאני באיבוד שליטה טוטאלי אז ויתרתי על התוספות למען חתיכת עוף בצלחת ש"אוכל כמו בן אדם". אני רוצה להגיד לכם שעברו כבר 6 שעות מאז הבולמוס והוא עדיין תקוע לי בגרון. מאז אני עם 2 נס קפה וגם לא עוזר לו לרדת. מצד שני טוב שכך, ככה תשאר לי ההרגשה המגעילה וזה יעזור לי לפעם הבאה. טוב זה רק אם אזכור לקחת את ה B12 ואז לא אשכח...............

ואני מאוד גאה בעצמי

כי מסתבר שסגרתי כבר בצהרים...... אפילו סלט לו יכולתי לאכול, ורק עכשיו בעשרה לשתיים עשרה מתחילים קירקורים...... אבל תייכף נעלה למיטה ומחר יום חדש. ברוך השם שניגמר.

jesie12

New member
רק לי זה לא נשמע נורא?

בסך הכל עוף (מקווה שנאכל בלי עור) ועוד בלי פחמימה ליד תקופה ארוכה הייתי מפרידה חלבונים ופחמימות ובתקופה הזו ירדתי הכי יפה

למעלה