יום ראשון

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
יום ראשון

באמטיוי הרגיל 13:30 מייקינג דה וידאו-מיי באנדדדדדדדדדדדדד(יהיה מצחיק) 14:30 להיות אמינם(של ווידאוט מי כנראה...עם המעפן ההוא..) והפורום מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! איפה כולם?! עדייייייייייייי יפה שלי איפה את????????!!!!!!!!!!!

k k1

New member
טחחחחחחח הרגע הזה הגיע כבר

מיליוני פעמים...עכשיו זה רק אחת מהפעמים..זה יעבור..

ROXIRAP

New member
:)))))

אה ראיתי כבר אך עושים בוידיאו.. זה לא מצחיק כשאת יודעת שאמינם שוכב על המיטה הזאת עירום...
עם הוא היה יודע מה הייתי עושה לו.. והיי באתי לארח לכם חברה

k k1

New member
גם אני ראיתי

את מייקינג כבר..אבל זה תמיד מצחיק מחדש..ואפשר גם להגיע למצב של ילדות מפחידות כמוני וכמו עדי(דידייייייייייייייייייייייי שלייייייי קאם באק!!!!
) ולדעת את כל הבדיחות של ווידאוט מי בע"פ... ותמיד נחמד שאת פה!

bLAck hALo

New member
קרין-כנסי!

יכול להיות שאני לא יוכל להיפגש ב-8.8 סעמק! המסרים לא עובדים.. גם לא בהייד c_C קיצר אם לא יצא לנו לדבר היום בערב שלחי לי מסר!! בתקווה שאני יוכל לשלוח חזרה. סעמק התפוז הזה.

k k1

New member
נכנסתי

ודיברנו כבר(אפילו בפון יאיייייי) אבל כדי שלא תרגישי מקופחת הגבתי לך..!
טוב כבר ננצל את ההודעה למשהו מועיל- אנייייייייייייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!

bLAck hALo

New member
היינו ממשיכות לדבר בטל אבל הפריעו

לנו!! חוצפה! :| ואני אוהבתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k k1

New member
אנשים בלי בושה! מפריעים לנו! חע!

חחחחחחחח סתםםםםם

לא ראיתי אפאחד מהתוכניות.. לא הייתי

בבית.. חפיף לא משו מיוחד... מילא היה וידאוט מי זה מצחיקקקקקקק וכן הפורום מת! לא הייתי פה איזה שבוע ומשו ולא עבר עמוד!!!! קיקקקקקקקק אני פהההההה בדקי מסריםםםםםםםם!

k k1

New member
דידייייייייייייייייייייייייייי

אחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כ"כ מאושרת שאת פה!!!!!!!!!!!!!

גגגגגגגגגםםםםםםםםם אני מאושרת

שאני פהההה!! התגעגעתי אללייייייייךךךךךךךך ולכולם בפורום היפה והמתפתח חיחי הרבה זמן לא השתמשנו בזה

LadyLuvJess

New member
מגיבה...

קצת באיחור, אבל לא באשמתי.. לא הייתי פה :/ לא יכולתי להגיב :/ המייקינג של ווידאוט מי דווקא לא *כ"כ* מצחיק.. כשראיתי את זה ציפיתי להרבה יותר.. פסדר, נחמד. יש קטעים מצחיקים, אבל לא משהו קורע. והפורום לא מת. להיפך. יש חדשים שאשכרה כותבים והכל. היו לו תקופות הרבה *הרבה* יותר גרועות, אז ככה שקרינושקה- לא להתלונן!!

מה?? המיקינג של וידאוט מי זה המיקינ

ג הכי מצחיק שראיתי של אמינם.. ובכלל של כל אחד אחר.. וןהפורום כן מתתתתתת... אבל כן יש חדשים.. שרושמים.. נחמד נחמד..

k k1

New member
הוא כן מת

אבל טוב נו אם את מתעקשת-הפורום חיייייייי! לא יבש בכלללללללללללללללל!! יאייייייייייייי! חחחחחחח סתם סתם בובה

למעלה