יום ראשון אפשר לדעת בבקשה מה הסיכויים לגשם בראשון הקרוב
N Niv s New member 27/9/12 #2 באזורך (חיפה?) הסיכויים נמוכים מאוד ואין שום מניעה לקיים פעילות כלשהי בחוץ. גם בשאר הארץ הסיכויים נמוכים למדי, ואם בכל זאת יירד משהו, אז כנראה שזה יהיה רק בדרום הארץ ובמזרחה.
באזורך (חיפה?) הסיכויים נמוכים מאוד ואין שום מניעה לקיים פעילות כלשהי בחוץ. גם בשאר הארץ הסיכויים נמוכים למדי, ואם בכל זאת יירד משהו, אז כנראה שזה יהיה רק בדרום הארץ ובמזרחה.
H harfi New member 2/10/12 #6 לא רציתי להגיד לך שהמפות של top karten הראו את זה כי אני ממש לא מבין גדול ונכנס לעומק אבל הם צדקו . בכול אופן נקווה שהם גם לא יטעו לגבי שישי בערב ושבת בבוקר .!!!!
לא רציתי להגיד לך שהמפות של top karten הראו את זה כי אני ממש לא מבין גדול ונכנס לעומק אבל הם צדקו . בכול אופן נקווה שהם גם לא יטעו לגבי שישי בערב ושבת בבוקר .!!!!