יום ראשון

P i x i e s

New member
תאונת עבודה ../images/Emo69.gif

שיעור ספורט, כדורעף על האצבע. חפיף לא אכפת לי.
ובא לי לעשות משהו היום, למה כל החברים שלי שקועים במבחנים/חו"ל(
)?

sky darkens

New member
לא קמתי שוב.

לא קיבלתי את הבוחן בשמיעה באנגלית בחזרה. לא עשיתי בוחן בהיסטוריה שלמדתי אליו. לא קיבלתי את המבחן בביולוגיה בחזרה. ולא הגעתי לשעתיים מתמטיקה, שוב. (!!) התבטל לי שיעור נהיגה כי יש מפגש פולין. אמא כועסת. נראה לי שאני צריך להתחיל לקום. |:

DanieLushka

New member
אני מזדהה איתך.

לא יודעת מה נסגר איתי בזמן האחרון שאני לא קמה. אבל אני מתכוונת לשנות את זה. בהצלחה לשנינו. :)

B a m b o o k

New member
המצב קווקה אז לפחות חייכו

אממ הגעתי ב8 וחצי, ישבתי בחוץ ודברתי עם בנדוד שלי נכנסתי ב9 לחדר של רותי, והייתה לנו שיחת הכנה למחר כי אני ועוד כמה בנות הולכות להתנדב עם אוטיסטים לעשות להם קצת שמח לפורים
ופספסנו את השיחת הכנה לטיול השנתי, אבל חברה שלי אמרה שאנחנו הולכים לבניאס!!!!
וגם למרכז קנדה ויהיה הכי מצחיק בעולם להחליק על הקרח עם חברות
היה אנסין באנגלית שהלך סבבה והלכתי הביתה ועוד מעט נתחיל ללמוד למתמטיקה
ואני בקושי יודעת את הפונקציות e האלה

לא קמתי לבתי ספר

לא קמתי לבית ספר ופיספסתי מבחן בספרות שאין לו מועד ב' הרצאה על הגדנ"ע וזהו. וב5 יום עבודה לפורימון.

זונע

New member
הופענו בפני הסגנית מנהלת

היה ממש כיף, כל ההרכבים היו טובים והיה מצחיק. חוץ מזה הפסדנו 3 שעות של לימודים כמעט אז מה רע. זהו אין לי כח לעשות כלום היום, לא ישנתי כמעט בלילה.

מכירים את זה שאתם עייפים מלא לעשות כלום?

ככה אני עכשיו. בעצם, יש מצב שנהייתי עייפה מלריב עם אחי, אבל לא חשוב
שעתיים תנ"ך על הבוקר- עשינו אנסין, אז לא כתבנו הרבה והיה אפשר לנוח טיפה. בתחילת השיעור הרגשתי כאילו אני מתה עוד שניה, אבל אחרי זה היה יותר טוב. שעה היסטוריה- המשכנו לקרוא, הגענו למרידות. שעה חינוך- המחנכת לא הגיעה כי היא הייתה בישיבה, אבל המזכירה שלה באה והיה נחמד. שלוש שעות אנגלית- נחמדות, במיוחד כשכל מה שעניתי עליו היה נכון
בעיקרון אין לי מה לעשות כרגע, אז יוצא שנורא משעמם לי. אולי אני אצא לריצה או משהו, אחרי שהאוכל יתעכל

LadyFlame123

New member
פעם ראשונה שאני לא מאחרת ביום ראשון XD

חבל, היה יום מיותר כזה
ראינו הפסנתרן.. עוד חצי שעה מדבים..מלא זמן לא הייתי:] ממש התאהבתי ב breaking benjamin
זהו, יום טוב

L i O r K u S h

New member
איזה שיר שלהם השמעת לי?../images/Emo189.gif

הוא היה יפה... ותשמעי את השיר Shawn Hlookoff - She Could Be You דורה גם את

שרון710

New member
יום הכנה לצה"ל.

היה נחמד. אח"כ ירדנו להיכל לראות הצגה, שמסתבר שהייתה באידיש
כן, היה זוועה. עוד מעט אני יוצאת עם שני לשבט להכין ת'תחפושת!
~הלכתי ברגל מההיכל הביתה! איזה שואה!~

איזה יום מטורף

בבוקר קמתי ממש מוקדם הייתי בבצפר כבר ב7 וחצי אירגנו את יום התלמיד/ הפיכה, שהיה אמור להיות שיא המעאפן, אשכרה באותו בוקר חיברנו את הסוף של התסריט, החזרה הגנרלית הייתה בעצם החזרה הראשונה, האוכל לארוחת בוקר עוד לא היה מוכן וכל זה אבל בסוף יצא ממש טוב. ההצגה יצאה מעולהה והפתיח שלי היה משו דה בסט וכולם החמיאו:p והיה סאונדמן חתיךךך ודיברנו קצת וביום שלישי נראה אותו שוב וויהי אח"כ ירדתי עם הדס לגרנד קניתי חולצה בזארה [יופי אמא. חזרתי כולי מרוצה ומתלהבת והיא כזה "לא מחמיא לך הצבע, וזה משמין. יערה יש לך טעם על הפנים"] ומדדתי שמלת סטרפלס ברנואר במידה פאקינג 34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. היא כה יפה אבל יקרה;[ ואכלנו שניצל פלפלת בבגט
אח"כ הלכתי לקוסמטיקאית סופסוף אח"כ למדתי בטירוף להיסטוריה שמצד אחד חומר מדכא על השואה, מצד שני אני שמחה כי אני כמעט בסוףףףף בין לבין ערכתי איזה משו לבת מצווה של אחותי ביום שישי הזה וזהו מותר גם לי לחפור פעם אחת! זה כזה כיף שבהודעה יש את הגלגלת הזאת ואשכרה צריך לגלגל למעלה בשביל לראות מה ראיתי בהתחלה

DanieLushka

New member
ו... גם אני לא קמתי לביה"ס.

זין שזה קורה לי שוב, אני ממש שונאת שזה קורה. -_- והיה מפגש פולין נחמד כזה. לילה טוב לכולם D:

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifלהלהלה../images/Emo13.gif!

3 שעות אומנות~ קיבלתי 100. ועשינו מסכות לפורים, היה ממש נחמד. שעתיים מתמטיקה~ זין. שעה חינוך תאונתי~סתם ראינו סרט. שעה אזרחות~ גם זין. אח"כ התבטל ספורט והלכתי הביתה. :)) מחר יש בוחן בתנ"ך ובהיסטוריה, בעך.

יאללה בעזרת ה' מחרתיים הקוביות יורדות :]

שעתיים תנך
- ממש חפרנו, ומשום מה נראה לי כבר שזה היה אתמול שעתיים ספרות מוגבר
- כל דבר מתקשר בשיעור הזה לסקס |: איך ממשפטים תמימים היא מוציאה אירוטיקה איך שעתיים מתמטיקה
- בחיי שזה נס גלוי שעוד לא עפתי מ5 שעתיים היסטוריה
- המורה איחרה ב20 דקות אז לפי התקנון של חודש אדר ירדו 20 דקות מסוף השיעור, נייס. שעה אזרחות
- לא זוכרת כלום שעתיים ספורט
- היה כזה כיףףף %$&^%$)%^ אולי בכ"ז יש לי עתיד בספורט, הייתי מזה טובה בכדור עף אחרי זה הלכתי לתחנה מרכזית וצפצפתי בשער המגנטי בלי סוף עד שויתרו לי ונתנו לי לעבור בלי לדעת את סיבת הצפצוף
. ומסתבר שלרנואר אין בכלל את השמלה שאהבתי בקטלוג כי זה פריטים של קיץ. אז מה הם שמים את זה בקטלוג. אוף עד שחשבתי שמצאתי משהו שבא לי ללבוש בפורים..
יה התלהבתי עם האמוטיקונים

לפני חודשיים

וחצי...
אני כל כך רואה שאני אהיה מסוג האנשים שבהתחלה אומרים להם שנתיים, אבל בסוף אני אהיה עם זה 7 שנים

למעלה