יום ראשון

NoFaRi1

New member
../images/Emo24.gif תגידי, את אוכלת והכל?

או שזה יותר נפשי או משהו תשמרי על עצמך, באמת

Aline In Chains

New member
האע,לא סדיר כ"כ.

כאילו, ניסיתי איזה שבועיים שלוש לא לאכול כמו שאני אוכלת בד"כ, דיאטה וזה. ובטח זה בגלל זה, אני לא יודעת.. אבל תודה
, את חמודה.

שרון710

New member
ממש לא. אבל ממש ממש לא.

3- היסטוריה. good as always
4-5- שעתיים ביטול באנגלית. הלכנו לאלדו:) ~עוגיות אלפחורס זה ממש טעים
~ 6- ספרות. חני הייתה נאצית מתמיד. 7- 10 דקות מרתף השואה, ואז לשון. מחר מבחן. אני שונאת תחביר!!!!!!!11

LadyFlame123

New member
טיפונת שופינג../images/Emo13.gif

יש איזה אירוע ביום חמישי אז אמא החליטה שאני צריכה מכנס כזה לאירועים ולא ג'ינס
בהתחלה היא רצתה חצאית בכלל, אבל אני מרגישה כמו סבתא בחצאיות ברך... קיצר קנינו סוגשלג'ינס לבן שיושב עליי ממש יפה
ולפני זה התחדשתי באולסטאר חום
אה ובדרך לקניון פגשתי חברה ואז גם בחזרה היא נסעה איתנו
זהו. אמא לא הכי מרוצה... אבל אני כן אה ובבצפר היה מעפן כמו תמיד... חוץ משיחה עם מישי בשיעור חינוך..

Snow fairy

New member
חרא יום../images/Emo3.gif

בי"ס עד 1 אח"כ ארוחה"צ במרכז ופרוזן יוגורט עם הדרוצ
קפצתי אליו לאיזה שעה הלכתי לאמנות מעשי בבי"ס עד 4 ומ4 עד 9 הכנה משעממת טילייייייייייייייייייייייייים לפולין

sky darkens

New member
כדאי לי לצאת לפולין? |:

אני באמת כבר לא יודע מה לעשות. הייתי בפולין כבר, ובתכלס החלטתי לצאת כדי יותר להנות ושתהיה 'חוויה חברתית'. וכל מה שאנחנו עושים במפגשי הכנה, כבר שמעתי וראיתי. נתנו לנו אפשרות לבטל את הנסיעה עד ראשון הבא. ואני באמת לא יודע מה לעשות. >:

noyy

New member
אל תצא אם כבר עברת את המסע הזה

פעם אחת כמו שצריך לטעמי, מספיקה כדי להעביר את התחושות הללו שרוצים להעביר (ואני נזהרת לא להגיד "לחוות/להזדהות" או משהו כזה, כי זה באמת בלתי נתפס). לצאת שוב בשביל להיות עם החבר'ה ולשחק בשלג פה ושם לא נראה לי אידיאלי, והמניעים שלך קצת לא בסדר לטעמי, מפספסים, שלא נאמר מוזילים ומורידים מהכבוד של כל המטרה של המסע הזה וחבל, כי זו בטח לא הכוונה שלך. לך תקנה לך בכסף הזה קצת איפור לחברה שלך ועזוב אותך, תשאר בבית

sky darkens

New member
לא הבנת.

אני לא יוצא לפולין כדי לשחק בשלג. (אין לי מושג איך הסקת את זה) אני פשוט רואה את עצמי נמצא מחוץ לכל שיחה במשך 3 חודשים. וזה פשוט חרא. ובמשלחת שלי היו ילדים שכבר יצאו לפולין עם השכבה (יב'ניקים) והם אמרו שהם ראו הרבה דברים שהם לא ראו בפעם הראשונה, והם ממש שמחו על-כך שהם יצאו פעמיים. *אין לי חברה*

noyy

New member
לא יודעת

אז תהיה קצת מחוץ לשיחות.. (וזה לא שתהיה לגמרי מנותק, כי הרי היית במסע הזה כבר) אישית לא הייתי יוצאת שוב, אבל זו החלטה שלך בסופו של דבר. ואם תחליט לא לצאת אז נעים מאוד, אני החברה החדשה שלך

sky darkens

New member
חחחח, ומה עם יובל? ../images/Emo3.gif

ליומולדת שלך אני אקנה לך איפור.
<גם אם לא תהיי חברה שלי.>

noyy

New member
איזה חמוד!

ויובל כבר השלים עם זה שאפשר לקנות אותי בקלות...

Double U

New member
מסכים עם מה שנאמר מעליי

למה לצאת פעמיים? אני חושב שהנסיעה לפולין צריכה להיות חוויה חד פעמית. אז נכון שאתה מפספס רגעי איכות וגיבוש עם השכבה, אבל לטעמי פעם אחת מספיקה. וכמה שאני שונא להתחשב בגורם הזה, אבל המחיר מוגזם לטעמי בשביל לשלם עליו פעמיים למרות החוויה הרגשית. משרד החינוך עבר כל גבול!

gurke

New member
אני חושב שאתה דווקא צריך לצאת..

הרי כל מה שאתה רואה שם, וכל מה שמדברים עליו - בתכלס, כבר שמעת את זה אלפי פעמים בעבר. אבל לראות את זה עם האנשים שקרובים אליך, ולדבר איתם על זה..זה מה שחשוב.

Double U

New member
נבחרתי לסגן יו"ר מועצת הנוער../images/Emo9.gif

כל היום הייתי בלחץ אם אבחר או לא, בסוף הגיעו הבחירות בבניין העירייה וניצחתי ברוב קולות את המתמודד שהיה מולי. וויהי לי

למעלה