יום ראשון

giraffeeeee

New member
מחאה במנהלה

החלטנו מגמת תקשורת לעשות מחאה על כך שאין לנו כיתה אז אנחנו לומדים בלובי של המנהלה.

giraffeeeee

New member
המשך.

בוקר, טופז נכנסה לשירותים ואז יצאה בצרחות "עינת תצילי אותי!!!" מסתבר שהייתה יונה בשירותים. שלוש שעות תקשורת מעשי בלובי של המנהלה. הפסקה - עם קושקוש, ליווינו את סיוון לשער, וברחנו מהשמן. שעתיים תנ"ך - ירמיה פרק י"ב שעת חינוך מצחיקה, אחריות. שעתיים תקשורת עיוני - חופש הביטוי, והמוברגר שלאה המאבטחת הביאה לי מאמא. שיעור פרטי בהיסטורי. בית. תמונה - מאי והיונה.

noyy

New member
לא רוצים להוציא אותנו לטיול שנתי

כי "רק" 120ילדים בערך מתוך 180 יוצאים.. ובגלל שהייתה שביתה וחגים אז חבל, בזמן הזה אפשר ללמוד! בא לי להרוג את הרכזת הזאת. היו 3 שעות ביולוגיה שהמורה התחרפנה ממני
אני לא מבינה משהו (שבדיוק ההיפך ממה שאנחנו לומדים ברפואה), והיא מסבירה לי, ואני שוב לא מבינה, והיא מסבירה לי ככה שיעור שלם.. בסוף התייאשנו ועזבנו את זה :$ אח"כ שעתיים מתמטיקה והביתה. הברזתי מספורט.. ב2:10 אני חוזרת לעוד שעתיים מתמטיקה, ואז נדבר עם המורה לגבי אופציה לרדת ל4 ונראה מה היא תגיד. אני כ"כ מפחדת מהמורה הזאת
אח"כ נחזור הביתה, נשן קצת, נקום ונלמד למבחן בהיסטוריה מחר ונשלים חומר של שנתיים במחשבים

מה?

אנחנו שכבה של 240, ושבוע לפני הטיול המספר הסופי של התלמידים שיוצאים היה 130 בערך והוציאו אותנו בכל זאת.... אפילו הנסיעה שלנו לחרמון הייתה מותנית במספר התלמידים שיוצאים (אמרו מינימום 85% מהתלמידים) ובסוף כן לקחו אותנו. ביתספר מוזר יש לך... מה שכן, אותנו לא מוציאים לגדנ"ע בגלל הסיבה הזאת, שאפשר ללמוד בזמן הזה

שרון710

New member
זה ממש לא "רק".

זה באמת רק. בלי גרשיים, בלי כלום. תחשבי ש60 ילדים לא יוצאים, אז זה אומר ש60 ילדים לא משלמים על אוטובוסים ואבטחה. ואז זה אומר שאין אוטובוסים, ואין אבטחה ו.. וואלה, אין טיול.

noyy

New member
אז זאת לא הסיבה

לא מוציאים אותנו בגלל חוסר תקציב, אלא בגלל שאומרים "אם שליש מהשכבה ישבו בבית סתם ולא ילמדו, אולי נביא אותם ללמוד? הא.. רגע.. ואז אלו שיצאו לטיול יצטרכו להשלים חומר. טוב אז לא נוציא את כולם וזהו". לא עניין של כסף, ובד"כ גם יצאנו לטיולים שנתיים עם חצי מהשכבה

שרון710

New member
אה, אז באסה../images/Emo3.gif

נדפקתם
לא נורא אבל. אתם לפחות יוצאים לגדנ"ע?

noyy

New member
חחח נראה לך? ../images/Emo6.gif

איך אני מקנאה באלו שכן. כ"כ בא לי

יום טוב היה וימשיך להיות

קודם נתחיל בזה שהתבטל תעבורה להיום אז כבר טוב לא? בכל מקרה, 3 שעות תקשורת- כל כך האמנתי שזה מהגיהנום השלוש שעות האלה,כאילו השטן דיבר עם אלוקים ואמר לו בו ניתן לו 3 שעות של תקשורת [איוב וזה חחחחחח] אבל היה אולי אחד השיעורים הכי מעניינים,דיברנו על המצב והיא הראתה לנו מצגות של הסברה ועוד נושא אחד ואנחנו מסיימים את החומר של הבגרות השנה [: שעה ספורט- התחלנו להתאמן לכדורעף. בקושי יכולתי להתאמן כי אני וחבר שלי צחקנו כל השיעור על משהו.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מי אמר שכל שבוע צריכה להיות מודעת אבל

חדשה תלויה? אוף

ממש מעצבן

כל היום הרגשתי חרא, ובאתי לביתספר כי אני לא יכולה להפסיד עוד שעות וכי היה אמור להיות בוחן בתנ"ך. היא דחתה אותו ליום חמישי!!!!! זתומרת שיכולתי לא לבוא איכשהו. אוף. שעתיים תנ"ך- לא הצלחתי לכתוב מרוב שלא הרגשתי טוב. שעה היסטוריה- אנחנו בעיקר מסמנים בחוברת עם מרקרים ומדברים, אז פה אין לי ממש דברים להשלים. שעה חינוך- נתנו לנו למלא משוב על הטיו"ש
מילאתי שהכל היה גרוע ובינוני, שומדבר לא היה טוב. שלוש שעות אנגלית- הייתי חייבת כבר לכתוב משהו כי אני כבר יותר מ4 שיעורים ברצף לא כותבת כלום. מה גם שהתיישב לידי מישהו מעצבן שהתחיל לשאול שאלות, אז כתבתי כדי שלא יציק, למרות שלא הרגשתי טוב. בית, אוכל, כביסות אם יהיה לי כוח, וזהו. אין לי עצבים עכשיו לכלום, בא לי סתם לשבת ולבהות.

B a m b o o k

New member
בע

היו לי בבוקר בדיקות דם והלכתי לבצפר אח"כ, אכלתי כי הייתי רעבה ולא אכלתי מאתמול ב7 ואז התחילו לי בחילות וכאב ראש קטן ומעצבן כזה אז הלכתי הביתה וישנתי מ11 וחצי בערך עד 3

Anni Lupu

New member
יום חופשי בגבעתיים:)

למדתי רק שעתיים ראשונות אנגלית (וגם זה לא ממש נקרא ללמוד, איך שהמורה מלמדת...). בהפסקה הראשונה נסעתי עם חברה מהכיתה, תמר, לגבעתיים כדי לראיין ניצולת שואה שאנחנו מנציחות את בני המשפחה שלה. ב-11 וחצי הלכנו לקניון גבעתיים, הסובבנו, ואכלנו גלידה, ואז אבא שלי הקפיץ אותנו לפגישה שהייתה לנו עם המנהלת של ליונס ישראל.

Aline In Chains

New member
עוד יום רע.

~שלוש שעות אומנות>השלמתי מלא חומר שהחסרתי.עבר מהר. ~שעתיים מתמטיקה>הרגשתי כ"כ רע, חשבתי שאני מתמוטטת עוד שנייה בכיתה. התקפלתי מכאבים, יש לי דקירות ממש חזקות בחזה ומין קוצר נשימה כזה,וראיתי שחור והיו לי סחרחורות..וזה מפחיד אותי :S התחלתי לבכות, וחברה הוציאה אותי מהכיתה, זה כבר שבוע+ ככה..בעך. :S ~שעה חינוך תאונתי>המורה התעסקה בלצעוק עליינו. אבל היה מצחיק. ~שעה אזרחות>היה משעמם. ~שעה אומנות>סיימתי להשלים את כל החומר. לא הלכתי לספורט במקום זה.

למעלה