יום ראשון

כלום לא עצוב, הכל כרגיל...

כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה. אני אוהבת את אביתר בנאי ושונאת מתמטיקה. וזה בערך מסכם את יום ראשון.

noyy

New member
היה מצחיק היום

3 שעות ביולוגיה - מבחן בשעתיים הראשונות, הלך חביב. בשעה האחרונה דיברנו על העבודות והמורה לא הפסיקה לתת אותי כדוגמה לשאלת חקר מושלמת! כן כן מה לעשות באמצע השיעור נכנס המחנך ושוב התעצבן עליי ועל עוד כמה ילדים בפעם המי יודע כמה על זה שהברזנו לפני שבועיים מחברה ושבגללנו עכשיו ההורים שלנו צריכים לבוא כדי לקחת את התעודות שלנו וכאלה.. אמרתי לו שאצא לבלט שלו מחר אם יוותר לי, והוא הסכים כי הוא נואש לילדים שיצאו. פאדיחות שההורים שלי יראו את התעודה הפעם :$ שעתיים מתמטיקה - חדו"א!!
נראה לי שזוהי תחילתה של אהבה.. אבל המורה פשוט טסה, ממש אבל, וכבר כמה פעמים שהתעסקתי דקה במשהו אחר ואז לא הבנתי מה הולך בכלל. ספורט - היינו בחדר כושר (עלק חדר כושר). עשיתי הליכון רוב השיעור והרמתי גם 10 קילו משקולות! והיה מצחיק רצח עם כמה בנות. מישהי הולכת כזה ואז כל הזמן חברה באה מהצד ולוחצת לה וההיא פתאום מתחילה לרוץ בצרחות
שעה חלון - בית, אוכל, סאות'פארק ועוד שעתיים חדו"א. למדתי שכותבים תאוצע ולא תאוצה.. חזרתי הביתה ב4 וחצי, התקלחתי, נרדמתי ועכשיו לומדים למבחן בכימיה בשלישי, כי מחר בערב הולכים לראות בלט בת"א

Broken sound

New member
שיר ישנה פה אתמול.

בבצפר הרגשתי ממש לא טוב, לא נכנסתי לאף שיעור. אח"כ אנישחרושיר הלכנו למשחק כדורעף.היה די משעמם. שיר ואני חזרנו לפה. הייתי כ"כ עייפה.ב5 הלכתי לישון.התעוררתי עכשיו. אני מרגישה ממש רע. אין לי כח ליותר מדי.

LadyFlame123

New member
יוו נקרענו עכשיו שעות../images/Emo3.gif

כמו תמיד מהכי שטויות בעולם
. העיקר היה כיף אחרי מדבים
אה וגם ראיתי היום את ברני אורי וגור לאיזה חצי שעה
מחר יש מבחן בצרפתית.. נראה עכשיו אם אני יודעת משו

אני כזאת חסרת שליטה שזה מגעיל

בהכל. בפרט באוכל ובלהשתלט על הכסף שלי שלא יצא מהארנק ויתפזר על שטויות קניתי היום כ"כ הרבה דברים שאין סיכוי שאני אשתמש בהם. זה תמיד קורה לי. לא יודעת איך. אז החלטתי לא להסתובב עם כסף מיותר כדי שלא תהיה לי אפשרות לבזבז אותו, וכמו סתומה קניתי בגדים בכסף שהיה לי בארנק בשביל לקנות כרטיסיות, ושילמתי על הנסיעה עם הכרטיסיה הקודמת כי היא עוד לא נגמרה. אוף. וכמה טחנתי היום, סתם מישהי נזכרה שהיא בשרית וחיפשה מישהו שיאכל את מה שהיא קנתה כי זה חלבי, ולא יודעת למה התנדבתי איכס. אני נשמעת כאילו יש לי בעיות אנורקסיה או משהו אבל ממש לא, אני פשוט חושבת שמיותר להכניס אוכל לפה אוכל מעבר למה שצריך כדי להיות בריאים. ~סוף חפירה~ אמןאמן שלג

אח אני בדיוק כמוך

אני אוכלת בלי שליטה, זה מטורף כאילו. יש ימים שאני תוהה איך אני לא אוביזית או משו:p אבל אני תמיד אומרת יאללה מי שלא רוצה אותי עם עוד קילו אני גם לא רוצה אותו!!!!!!!!1111 זה לא עוזר אבל שויין

LadyFlame123

New member
חחח אני אוביזית בנשמה

לא רואים את זה עליי.. אז לא מאמינים לי גם

Snow fairy

New member
איזה יום../images/Emo99.gif

התבטל לי היום שעה ראשונה היסטוריה, שעתיים מתמ' ו3 שעות אמנות. אז במקום ללמוד מ8 וחצי עד 4 ורבע למדתי מ9 ורבע עד 12
[שעה אנגלית ושעתיים תיאטרון
] חזרתי הביתה, ניגנתי קצת על כינור ואז ברוש התקשרה שהיא רוצה לצלם אותי לבגרות שלה באמנות, אז הלכנו לאיזה ספסל רחוב וצילמנו ופתאום גלוש באה!! החלטנו לשבת באמצע הרחוב ולהעביר את הזמן עד שבר היתה צריכה ללכת ובמקרה יצא שישבנו ליד בית של ילד מהשכבה שלהן. אז אחרי איזה רבע שעה שאנחנו יושבות הוא בא ופתאום רואה אותנו יושבות אז הוא הצטרף אלינו^^. אחרי כמה זמן הוא הציע שנכנס אליו, אז ישבנו בחצר [עם תה פרסי אדוק
] והיה ממשששש מצחיק
. בשלב מסויים בר היתה צריכה לנסוע לדודים שלה ואני וגלוש היינו צריכות ללכת למכבים, אז יצאנו מהבית של עמרי, ועברנו בבית של בר כדי שהיא תיקח כמה דברים, כשאנחנו יוצאות מהבית אנחנו רואות שתי חברות מהשכבה שלהן במכונית! אז אחת ירדה והשניה לקחה אותי ואת גלוש למכבים. ירדנו במרכז של מכבים והסתכלנו על כל מיני משחקי פלייסטיישן למיניהם עד שפתחו את החנות בדים, כשהיא נפתחה דיברתי קצת עם המוכרת שאמרה שהיא תביא לי את מה שאני צריכה, ואז קנינו קוראסון לכל אחת והתחלנו ללכת ברגל לרעות. בדיוק איפה שאני וגל היינו אמורות להתפצל ויש עלייה גדולה ומפרכת, אמא צצה!! אז היא הסיעה אותי הביתה^^ הייתי קצת בבית ואז הלכתי לבייביסיטר וקיבלתי 100 שקל
[מה שאומר שכבר יש לי 900, ועד סוף השבוע יותר מ1000!!! בטוח אני משיגה עוד 2500 תוך 5 חודשים!] וזהו^^ קראתם?

A Broken Myth

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

המ, התבטלו לי שעתיים מתמטיקה, חזרתי הביתה, הרגשתי לא טוב
ישנתי צהריים. קמתי. חבר שלי ואני נפרדנו. המ, זהו.

A Broken Myth

New member
תודה../images/Emo9.gif

אבל אני ממש בסדר, הייתה שיחה מעולה ואני מרגישה שזה נכון וטוב. אבל שוב, תודה
.

מסיבות הפתעה זה הכי אחי!!!

אז ככה יום שבת הייתי בהופעה של בייגלה אתם תראו הם יהיו גדוליםםםם הם הופיעו בבארבי. התחלתי ב9. שעה ראשונה-חינוך דיברנו על טיול שנתי קיבלתי מערכת חדשה 40 שעות!!!!!!! אבל כל יום עד אחד וחצי ממש כיתה ו'. שעה שנייה-היסטוריה אמממ לא זוכר מה עשינו. שעה שלישית-תנך המורה נזכרה לבוא 10 דק' לפניי סוף השיעור עשינו מלחמת ניירות היה מבדר. שעה רביעית חמישית שישית-מתמטיקההההה עשינו הסתברות סיימתי הכל מהר והשתחררתי. אחריי זה באתי הביתה הגעתי ב2 וחצי אכלתי מהר מהר ועפתי למיונים לפסח הנהגתי נקווה שיהיה טוב. אחריי זה מסיבת הפתעה לרותם השמנה היה מצחיק,ותכף זז להתקלח.

Anni Lupu

New member
עשיתי חיסון...

נגד סרטן צוואר הרחם.. כואבת לי עכשיו יד ימין.

למעלה