איזה יום../images/Emo99.gif
התבטל לי היום שעה ראשונה היסטוריה, שעתיים מתמ' ו3 שעות אמנות. אז במקום ללמוד מ8 וחצי עד 4 ורבע למדתי מ9 ורבע עד 12
[שעה אנגלית ושעתיים תיאטרון
] חזרתי הביתה, ניגנתי קצת על כינור ואז ברוש התקשרה שהיא רוצה לצלם אותי לבגרות שלה באמנות, אז הלכנו לאיזה ספסל רחוב וצילמנו ופתאום גלוש באה!! החלטנו לשבת באמצע הרחוב ולהעביר את הזמן עד שבר היתה צריכה ללכת ובמקרה יצא שישבנו ליד בית של ילד מהשכבה שלהן. אז אחרי איזה רבע שעה שאנחנו יושבות הוא בא ופתאום רואה אותנו יושבות אז הוא הצטרף אלינו^^. אחרי כמה זמן הוא הציע שנכנס אליו, אז ישבנו בחצר [עם תה פרסי אדוק
] והיה ממשששש מצחיק
. בשלב מסויים בר היתה צריכה לנסוע לדודים שלה ואני וגלוש היינו צריכות ללכת למכבים, אז יצאנו מהבית של עמרי, ועברנו בבית של בר כדי שהיא תיקח כמה דברים, כשאנחנו יוצאות מהבית אנחנו רואות שתי חברות מהשכבה שלהן במכונית! אז אחת ירדה והשניה לקחה אותי ואת גלוש למכבים. ירדנו במרכז של מכבים והסתכלנו על כל מיני משחקי פלייסטיישן למיניהם עד שפתחו את החנות בדים, כשהיא נפתחה דיברתי קצת עם המוכרת שאמרה שהיא תביא לי את מה שאני צריכה, ואז קנינו קוראסון לכל אחת והתחלנו ללכת ברגל לרעות. בדיוק איפה שאני וגל היינו אמורות להתפצל ויש עלייה גדולה ומפרכת, אמא צצה!! אז היא הסיעה אותי הביתה^^ הייתי קצת בבית ואז הלכתי לבייביסיטר וקיבלתי 100 שקל
[מה שאומר שכבר יש לי 900, ועד סוף השבוע יותר מ1000!!! בטוח אני משיגה עוד 2500 תוך 5 חודשים!] וזהו^^ קראתם?