יום ראשון

Anni Lupu

New member
יום ראשון

היה לי מבחן בחינוך תעבורתי. אני לא מאמינה שאני צריכה לזכור 100 ומשהו תמרורים בשביל תאוריה!!!

Joychik

New member
את לא צריכה לזכור את התמרורים.

זה הכל הגיון. אני עברתי עליהם פעם אחת, ואז עשיתי מבחן באינטרט של רק תמרורים, וידעתי הכל. ואז תתרגלי נושא אחר, ותעשי מבחן עליו ועל התמרורים, וככה כל פעם שאת מוסיפה נושא - תבחני עליו ועל כל מה שלפני. בהצלחה.
*זה הדר, לא ג'ו.*

Anni Lupu

New member
ככה לומדם לתאוריה...

לי היה מבחן בחינוך תעבורתי, שזה מקצוע שאני חייבת ללמוד בבית ספר.

Joychik

New member
"אני לא מאמינה שאני צריכה לזכור 100 ומשהו

תמרורים בשביל תאוריה!!!" :|

L i O r K u S h

New member
בביצפר זה אחרת..../images/Emo189.gif

הוא פשוט אמר לנו להסתכל על התמרורים ולכתוב אחד אחד מה כל אחד אומר... היה לנו על 83 תמרורים... בתאוריה יש שאלות אמריקאיות וגם לא על כל התמרורים...

וואי

לא ידעתי שיש לנו כל כך הרבה מורים בביתספר....חטיבה ותיכון ביחד. המספר שלהם מגיע למשהו כמו ארבע כיתות מלאות, שזה אומר בערך 160...נחמד
בבוקר הייתה לנו הכנה לטיו"ש, הסבירו לאן הולכים, את המסלולים, ונוסעים לחרמון כנראה!!!
אנחנו כזה יושבים בכיתה, ופתאום באה מישהי ואומרת לנו שההרצאה באולם, אז אנחנו הולכים לשם ובדרך רואים את המורה שלנו, היא שלחה את ההיא לקרוא לנו. היא לא יכלה לבוא לבד....
איך שזה נגמר הלכנו לכיתה לעשות את המבחן בתנ"ך. שאלות מוזרות בטירוף... בשעה השלישית באה המורה להיסטוריה לשמור עלינו כי המורה לתנ"ך הייתה צריכה להתחיל מבחן בכיתה ליד
שעה רביעית חינוך, דיברנו על הטרדות מיניות, האמת שזה היה די...מוזר, אני פשוט לא רגילה לשמוע את המחנכת שלי מדברת ככה. שעות חמישית שישית אנגלית, היה נחמד כזה...שחררו אותנו לפני הזמן כי הייתה הרצאה למורים וכולםםם היו צריכים להיות בה. עכשיו אני בבית, אכלתי, סידרתי קצת את החדר, הפעלתי מייבש, ואין לי מה לעשות...אבל לא ממש בא לי לעשות משהו. אולי אני אקרא קצת? מזמן לא קראתי...יאללה, הלכתי לקרוא

dcohn

New member
?what am i darlin'? a whisper in your ear

?a peace of your cake ? 'what am i darlin ?the boy you can fear ?or your biggest mistake
היה בסדר בלימודים. ~המשך חרישות לתנך~

L i O r K u S h

New member
כואב לי הגרון../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif

שמתם לב שבערך כל יום אני כותבת שכואב לי משהו... אני ילדה חולה
יש עוד מעט מדבים
עבודונות בביולוגיה ושיעורים במתמטיקה.. אה וללמוד לצרפתית..שכחתי מזה לגמרי

gurke

New member
אני וברני מהאייפוד ביפו!!!

והנה אורי יורד מהאוטובוס!! אורי: יאללה הפועל!! אנה אמורה לבוא לומר שלום..יאללה הפועל!!!!

Joychik

New member
(הדר מהבית של ג'ו)

גור, אתם באים למשחק שבוע הבא, כן? אורי אמר שהוא בא... תבואו גם אתה וברני! יאללה, תעשו לי ת'יום, ותהרסו לתמיר את שלו.

gurke

New member
ישששששששששש!!

יששששששששששש יאללה הפועל!! אני כותב מהתחנת אוטובוס בבלומפילד, איזה דרביייי אההההההההההה

Aline In Chains

New member
אני עייפה מתה.

חזרתי אתמול מאוחר מרותם,בעך פספסתי איזה 3 שעות אומנות, קיצר... הלכתי לישון.
.

B a m b o o k

New member
you'r never be my fool

שעתיים ספרות-המשכנו עם סיפור פשוט
שעתיים אנגלית-הברזתי אבל התברר שלא היה בסוף כי כמעט כל הבנות של הכיתה בביולוגיה והיה להן סיור בירה באשקלון או משו כזה
אז ישבתי בספריה והתחלתי לקרוא את "המלט"D: שעה תנ"ך הייתה אמורה להיות שעה ספרות אבל הוצאנו את כל העצבים על המחנכת... כל מה שהיה לנו על הלב
ועוד שעתיים תנ"ך

giraffeeeee

New member
חולה.. בעעע../images/Emo184.gif

שחרית - בדקתי אם המחנך של י"א3 ישים לב שאני נמצאת שם אבל לא. שלוש שעות תקשורת מעשי - WB וסרט על סמים. ישנתי בהפסקה. שעתיים תנ"ך - או שישנתי או שממתי. שעת חינוך - הא? שעתיים תקשורת עיוני - שיעור דשא. "בא לי למות" "אל תמותי זה לא טוב"

© h i l a ©

New member
איזה יום מטורף

דבר ראשון, לא למדנו בכלל, התבטלו שעתיים אומנות עיוני ושמו לנו בסוף היום מופע מחול אז הברזנו. הלטנו ללכת לעיר ברגל, שזה משהו כמו 5 קילומטר. את הקיומטר הראשון פשוט רצנו כי כמעט תפסו אותנו, את השאר הלכנו מהר . בערך באמצע המסלול ראינו אוטו של ערבי באמצע השביל אז הוצאנו את הפלאפונים ועשינו כאילו שאנחנו מדברות , פתאום אנחנו קולטות שיוצא מהמכונית ערבי זקן ואיזה זונה ושניהם מרימים את התחתונים והמכנסיים שלהם ואנחנו ניסינו לעבור את המקום כמה שיותר מהר. אחרי זה אמרנו כל חצי שניה "עשינו את זה! ובדרך ראינו ערבי שבוגד באישתו"

וואו, יום מדהים:]

איזה שינוי טוב אחרי יום שישי. הייתי בים
עם הדסי
. כמה שהיה קר וכמה שקרטיב אבטיח היה יקר היה פשוט טוב:] דיברנו על הכל בערך ורצנו ועשינו כושר והיה טוב!!!!!!!!

kelly7i

New member
עד ללפני חצי שעה לא אכלתי כלום היום../images/Emo2.gif

ועכשיו שוב, היום מגיע לסופו- ולי יש בוחן בערבית מחר, שיעורים בערבית למחר, ומבחן במתמטיקה ביום שלישי, ותכננתי לעשות תרגילים.

למעלה