יום ראשון

R a n d a l l

New member
נכון??

כאילו הוא אשכרה ניצח!! לא צפיתי את זה מגיע.. ראית את כל האורוויזיון?

LadyFlame123

New member
כה ראיתי הכל:]

והייתי מיואשת מהנסיון הקודם שלו, אז לא ציפיתי
. נו אני יוצאת פה כזאת מעריצה שרופה..אני כבר לא

LadyFlame123

New member
ראית שלא

ולא יודעת בכללי, לא שמעתי אותו שר מעבר לאירוויזיון

Aline In Chains

New member
זה לא משנה מי ניצח:)

כי ההצבעות גם ככה לא היו פייריות, לרוסיה יש מלא מדינות שכנות אז ברור שכל אחת תצביע אחת לשנייה.. אין מה להשוות בכלל בקול המקסים של בועז לשל דימה..מבחינת שירה בועז לוקח אותו:)

LadyFlame123

New member
טוב חמודה.

אני יודעת שחלק מההצבעות מתוכננות מראש, אבל עובדה שרוסיה ממש לא תמיד הייתה במקומות הראשונים בתחרות הזאת, ככה שלא רק זה מה שקובע. ולא אמרתי שבועז לא מוכשר, אמרתי שדימה כן.

dcohn

New member
אלין שלא תביני אותה לא נכון,

אבל זה נשמע כאילו את פשוט מחפשת איפה לריב. החל מהתגובה של "בועז מזה לוקח אותו!:)" וגם בתגובה השניה. אני לא דואגת לאנה, היא יודעת איך לענות, אבל לי אישית זה מציק לראות את זה, ואני בטוחה שלא רק לי. אני עדין חושבת שאת ילדה חמודה והכל, פשוט שבמקומך היתי שומרת את הגישה הזו למקומות אחרים, חבל שאנשים מסביב צריכים לשים לב לזה...

Aline In Chains

New member
מה?! מה הקשר מחפשת לריב?

אין לי שום דבר נגד אנה, ובטח ובטח שאני לא מחפשת לריב איתה. למה לי? אני לא רואה שום דבר שכתבתי נגד אנה בתגובות האלו, אמרתי רק את דעתי על בועז ודימה..אני לא רואה בזה שום בעיה. אני לא מבינה למה היא לוקחת את זה אישית ומתעצבנת.

dcohn

New member
מי אמר שהיא לוקחת את זה אישית?../images/Emo12.gif

ואני לא מדברת (רק) על ההודעות האלה ספציפית, למרות שגם הן משקפות, אלא בכללי שזה מציק...

KeReN 0R

New member
אבל הלהקה מטורקיה יותר טובה מדימה../images/Emo23.gif

התחלתי לחרוש עליהם

© h i l a ©

New member
סיימתי סיימתי :D

המוח נדפק לי טוטאלית היה לי שיעור וחיפשנו מאה שנה חניה אז לא הייתי כ"כ מרוכזת, פתאום הוא אומר לי לעצור באמצע הכביש ולא הבנתי למה! אסור לעצור באמצע! אבל עצרתי בכל מקרה והוא ישר אמר "תמשיכי" אז הבנתי שזה בגלל המעבר חציה XD בהצלחה לכל מי שיש לו מתכונת מחר\בזמן הקרוב :)

שרון710

New member
יש לי כזההההההה בצפר מטומטם

הם החליטו שכולם מתחילים ב10:25! אבל מה?! לא הודיעו לאף- אחד! אז באתי ב9 והתבאסתי
אחרי זה אנגלית. יואו, היה עצוב. הנכד של המורה נפטר אחרי שבוע וחצי שהוא נולד
והיא בכתה לנו והיה עצוב. שעה שישית היה חני הנאצית.. לקראת סיום אדיפוס המלך
וזה אומר שיש עבודה. זין. אח"כ היה לשון- סתם משעמם. באתי הביתה אכלתי, ראיתי סרט עם רן והלכתי ללמוד כימיה!!!!1 אני שונאת את זה!!!!!!!!!!!!!@#%%@#T%^$%Y&

מישהו יודע מה נסגר עם אבודים?

למה הפרק לא יצא?
שעתיים אנגלית- אנסין והיא שיחררה מוקדם היסטוריה- רבתי עם המורה ואז שיעור חופשי תעבורה מחנכת שיעור חופשי ותקשורת- החזירה את המתכונות לחלק.. אני עדיין לא קיבלתי. סתם סחבתי היום 2 תיקים ופלקט ענקי! הייתה אמורה להיות לי חזרה בתיאטרון והיא ביטלה =\ חדזרתי לבית קראתי ואז ניקיתי את החדר
לא יודעת מה עובר עליי XD

מה סיום עונה? סO

זה רק פרק 12!!! עונה כזאת קצרה? -* 14 פרקים? בגלל זה לא יצא השבוע?

למעלה