יום ראשון

kelly7i

New member
מזכיר לי שאני צריכה להשלים עונה.

איך שהוא למצוא להורדה את כל העונה הרביעית+ה-2 פרקים האחרונים של העונה השלישית[למרותש אני יודעת מה קרה, שצ'ארלי מת וזה] +תרגום! מאיפה אני מביאה עכשיו? ><"

kelly7i

New member
וזה עם תרגום?

ואז אני מוצאת, ומה קורה עם זה?XD איך זה מוריד,לתוך תוכנות או ישיר?

את לוחצת

העבר לאימיול או משהו כזה ואז זה מעביר את זה לאימיול ובדרך כלל זה יורד דיי מהר

kelly7i

New member
ניסיתי להוריד את כל העונה

[באותו יום שהבאת לי את האתר, עכשיו סתם אני כותבת בדילייXD] וזה בקושי מוריד! זאת איטיות שיאא!! גאד איזה חרא זה><

Anni Lupu

New member
יום עמוס מדי!!

שעתיים ראשונות בביה"ס אנגלית- פשוט בזבוז של זמן בבית ישבתי שעתיים על לתקן את העבודה שלי בקולנוע, והמורה המעצבנת הזאת פשוט צרחה עליי בטלפון שאני לא אחראית. ממש לא אחראית, מה אני אגיד, אני רק יושבת 3 ימים ומנסה לתקן את זה כדי שזה יצא כמו שאת רוצה!! הלכתי לרופאה, שיעור צרפתית ופגישה בהוד-השרון...

זונע

New member
פשוט יום כיף

אחרי בצפר אני ושני חברים הלכנו לקניון וזה...קניתי גם משהו לחברה שלי שאני מקווה שהיא תשמח מזה...ואז עשינו שם בלאגן קצת אז השומרים איימו להרוג אותנו והיו עוד כמה בעיות וזה
היה מצחיק אחר כך הלכנו לחבר שהיה לו בית ריק...וזה רק חלק מהדברים שעשינו: פוקר, בריכה, כדורסל, פרו אוולושן, אוכל, עוד פרו אוולושן, פינג פונג...אמ...פרו אוולושן...אוכל... פאק היה כל כך כיף

Torn Up Letters

New member
שנתיים. [25.5.08]

25.5.08 שנתיים עברו מאז. מהיום שבו כבר לא הייתי אשת סוד של אף אחד, במיוחד לא של עצמי. לא התכוונתי שזה יקרה, לא התכוונו שתינו. אבל קרה. ואני ברחתי ואת באת וישבנו בפינת הרחוב ומחיתי לך את הדמעות כמו בסרט אמריקאי[, פאקינג סרט אמריקאי.] וזו כבר השנה השניה שאני חושבת לעצמי מה היה קורה אילו. אם לא הייתי מספרת, אם לא הייתי מגלה לך את כולי. ואם את קוראת את זה, ונזכרת. תני לי סימן. הודעה, משהו. רק תראי לי שאת זוכרת את מי שהייתי, שאת זוכרת את כל העבר שחבוי עמוק בתוכי ואני רק רוצה לשכח. שלפחות מישהו אחד יזכור אחרי שאני כבר לא אהיה.

sky darkens

New member
חודש. ../images/Emo99.gif

בצהריים לפני הבגרות שלה הבאתי לה פרח יפה כזה. ואת השרשרת, שהחלטתי לקנות ממש ברגע האחרון. אחר כך נפגשנו בערב ונסענו לישפרו (ככה זה שאתה גר ברעות ועוד לא השתחרר לך המלווה!@$), סתם ראינו סרט חמוד ואז הלכנו לשבת בארומה. אחרי זה הלכנו אליה ועכשיו חזרתי. עכשיו אני הולך לעלייה לתורה של אחי הקטן, ואחריה יש לי מתכונת בביולוגיה. אחרי המתכונת אני הולך לישון עד שבחמש בערך אני עובד. D:

dcohn

New member
ווהו מזל טוב!../images/Emo23.gif

הכי מגיע לך להיות מאושר!:)

למעלה