יום ראשון

© h i l a ©

New member
יום ראשון ../images/Emo63.gif

יום חופש לפני מתכונת יש לי עוד לקרוא סיכומים על "בעל זבוב" (!!!), חצי "מאנטיגונה", "רעידת אדמה בצ'ילה" ו"עד שיעבור כל המשמר כולו" קמתי מוקדם בתקווה להספיק את כל החומר הא :( ועוד תיכננתי לקנות עדשות חדשות (וגם ללכת לבדיקה) ואני לא יודעת אם יהיה לי זמן כי יש לי גם שיעור ב1 :| אני שונאת ספרות :(

B a m b o o k

New member
פיכס../images/Emo7.gif

באלי לבכות
מחר יש מתכונת במתמטיקה, ואין לי כוח ואני בקושי יודעת משו. אבל עוד מעט נוי באה לנסות ללמד אותי משו, נקווה שיצליח.
מזל שיש עוד מתכונת.

Double U

New member
מתכונת בפיזיקה!

דווקא הלך טוב. אני מאמין שיהיה לי מעל 85... אחרי זה הייתה לנו הרצאה בנושא אלכוהול והבייתה!

mikmikonet

New member
בגרות שנייה בתושב"ע מאחורי ../images/Emo178.gif

הלך נורא ואיום
וזה הולך להרוס לי את רצף ה90+ של הבגרויות אבל העיקר שזה מאחורי.

גמלי נשאר עד שיעבור המשמר כולו

דווקא זה אחד הסיפרוים היפים שבחומר.. חוצמזה אני צריכה היום להספיק: והיה העקוב למישור [!!] סיפור פשוט [!!!!!!] כמה פיוטים ממממממ באלי להרוג את המורה לספרות. ואת ש"י עגנון רק שהוא כבר מת. בהצלחה שיהיה לך:]

L i O r K u S h

New member
בשביל מה באתי לביצפר?!../images/Emo189.gif

כמעט נרדמתי בביולוגיה.. אמורות לקנות היום בגדים לאירוע.. לילה טוב אני עייפה..

Aline In Chains

New member
בשביל מה באתי לביצפר?!

שעתיים מתמטיקה, רוב הזמן סתם הסתובבתי...ודיברתי עם ידיד שלי. ואז סתם הלכנו הביתה.

noyy

New member
אנטיגונה ../images/Emo99.gif

בהצלחה! גם לי יש מתכונת מחר בכימיה (השלישית
ביה"ס שובר שיאים) אז החלטתי לעשות לעצמי יום חופש בכוח וישנתי עד עכשיו :$ עוד מעט אתחיל ללמוד חסר לה שאני מוגשת על פחות מ100

מה יהיה?...../images/Emo122.gif

או שלא טוב לי בצורה קיצונית, או שממש ממש טוב לי. היום שעתיים ראשונות תנ"ך, שמתי שהתחלנו ללמוד היה לנו כ"כ חם כי המזגן בכיתה לא עובד, שהמורה הציעה שנלך ללמוד אצלה בחדר. אז ישבנו שם ושם היה לנו קר מדי
היא החזירה לי את התיקון מבחן ויצא סביר. בהפסקה הלכתי למזכירה של המחנכת וסתם דיברתי איתה יחד עם חברה. הבאתי לה עוגיה והיא כ"כ התלהבה שזה טעים לה
אח"כ הלכתי עם חברה אחרת לחפש את המורה למחשבים מתי שכבר נגמרה ההפסקה, אז הפסדנו את ההתחלה של היסטוריה. אח"כ באמצע השיעור המורה שולח לנו הודעה שאנחנו יכולות לבוא עכשיו לדבר איתו כי הוא חייב לעוף, והתחלנו לחפש אותו בכל ביתספר עד שמצאנו. נכנסנו ל10 דקות האחרונות של היסטוריה, היא סתם דיברה כל השיעור על המבנה של המתכונת. שעה רביעית חינוך, אבל המחנכת הייתה בישיבה אז סתם ישבנו באודיטוריום כי בכיתה מחניק בטירוף, פתרנו תשחץ
שעות 5-6 היה רק לקבוצה שלנו מתמטיקה והיה נחמד. לפני השיעור ראיתי את הרכזת שכל הזמן שואלת אותי מה עם עוגיות, אז היום הבאתי כי הכנתי אתמול וידעתי שהיא תרצה, אז שאלתי אותה "נכון את שואלת אותי מה עם העוגיות? אז הכנתי אתמול, רוצה?" והיא כולה באמצע המדרגות "כןןןןןן!!!!!!!" והמורה למתמטיקה נפגעה שלא שאלתי אותה, אז אמרתי לה שהיא ביקשה ממני כבר הרבה זמן אבל גם היא יכולה לקחת
שעה שביעית היה אנגלית שעבר...יחסית מהר. הגעתי הביתה, צריך לאכול ואז יש כמה אופציות- או לעשות מתמטיקה לבד, לחכות כמה שעות ואז באים לאסוף אותי לטקס סיום של בנדוד שלי, או ללכת לחברה, לעשות מתמטיקה ביחד, ללכת לתגבור בתנ"ך (שאני בתכלס לא צריכה כי זה מה שלמדנו היום) ואז משם שיבואו לאסוף אותי למסיבת סיום שלו. מה כדאי?...חח אני פשוט לא רוצה להריץ סתם את דודה שלי.

היה נחמד בסוף

הלכתי עם אבא בסוף לטקס סיום של השמיניסטים, והיה די נחמד, היו קטעים מוזרים כאלה ולא ממש הבנתי את המטרה של המופע אבל בקטנה...
הטקס הזה נתן לי מוטיבציה לקחת חלק בטקס שיהיה לנו שנה הבאה ולעשות אותו פי כמה יותר יפה ויותר מוצלח ומעניין ממה שזה היה....חח אני חיה באשליות, אבל תנו לי, מותר לי עם מה שעומד לעבור עלי בחודש וחצי הקרובים.

אני לא מאמין שאני נכשל במתמטיקה

): ונמאס לי להאמין בחצי נחמה הטיפשה הזאת שכל הכיתה נכשלה אז זה טוב...

LadyFlame123

New member
תכלס בשביל מה באתי לביצפר?!

היו 3 שעות הכי מיותרות בעולם.כמו תמיד נו.
אחרי זה נרדמתי בחדר של אחותי וקמתי לפני חצי שעה
. חחחחחחחח וווווואי עם איזה חיוך נרדמתי אתמול. הוא אשכרה ניצח
, למרות שהייתה ההופעה הכי סאטלה בעולם והשיר שלו לפני שנתיים היה הרבה יותר טוב.. חח מי שידע כמה אהבתי אותו פעם הבין אותי
. (מי שלא הבין, דיברתי על האירוויזיון, הזמר של רוסיה
) אבל לא יחזור לי טירוף הדימה בילאן
. אני מקווה
.

למעלה