מה יהיה?...../images/Emo122.gif
או שלא טוב לי בצורה קיצונית, או שממש ממש טוב לי. היום שעתיים ראשונות תנ"ך, שמתי שהתחלנו ללמוד היה לנו כ"כ חם כי המזגן בכיתה לא עובד, שהמורה הציעה שנלך ללמוד אצלה בחדר. אז ישבנו שם ושם היה לנו קר מדי
היא החזירה לי את התיקון מבחן ויצא סביר. בהפסקה הלכתי למזכירה של המחנכת וסתם דיברתי איתה יחד עם חברה. הבאתי לה עוגיה והיא כ"כ התלהבה שזה טעים לה
אח"כ הלכתי עם חברה אחרת לחפש את המורה למחשבים מתי שכבר נגמרה ההפסקה, אז הפסדנו את ההתחלה של היסטוריה. אח"כ באמצע השיעור המורה שולח לנו הודעה שאנחנו יכולות לבוא עכשיו לדבר איתו כי הוא חייב לעוף, והתחלנו לחפש אותו בכל ביתספר עד שמצאנו. נכנסנו ל10 דקות האחרונות של היסטוריה, היא סתם דיברה כל השיעור על המבנה של המתכונת. שעה רביעית חינוך, אבל המחנכת הייתה בישיבה אז סתם ישבנו באודיטוריום כי בכיתה מחניק בטירוף, פתרנו תשחץ
שעות 5-6 היה רק לקבוצה שלנו מתמטיקה והיה נחמד. לפני השיעור ראיתי את הרכזת שכל הזמן שואלת אותי מה עם עוגיות, אז היום הבאתי כי הכנתי אתמול וידעתי שהיא תרצה, אז שאלתי אותה "נכון את שואלת אותי מה עם העוגיות? אז הכנתי אתמול, רוצה?" והיא כולה באמצע המדרגות "כןןןןןן!!!!!!!" והמורה למתמטיקה נפגעה שלא שאלתי אותה, אז אמרתי לה שהיא ביקשה ממני כבר הרבה זמן אבל גם היא יכולה לקחת
שעה שביעית היה אנגלית שעבר...יחסית מהר. הגעתי הביתה, צריך לאכול ואז יש כמה אופציות- או לעשות מתמטיקה לבד, לחכות כמה שעות ואז באים לאסוף אותי לטקס סיום של בנדוד שלי, או ללכת לחברה, לעשות מתמטיקה ביחד, ללכת לתגבור בתנ"ך (שאני בתכלס לא צריכה כי זה מה שלמדנו היום) ואז משם שיבואו לאסוף אותי למסיבת סיום שלו. מה כדאי?...חח אני פשוט לא רוצה להריץ סתם את דודה שלי.