יום ראשון!

Black Balloon

New member
../images/Emo46.gif

עד שכתבתי, נמחקה ההודעה! תפוז טיפש ברמות! גרר בכל מקרה, היום היה לי מגן חוזר במתמטיקה (כן, היום... כי לא היה זמן :/) והוא הלך לי גרוע כמעט כמו במגן בקודם. :/ אוף. אני כ"כ מבואסת. 2 נכשלים בשני מגנים. עכשיו הביטחון שלי לקראת הבגרות בכלל ירד מתחת לאדמה
וזה רק 003. למה אין לי שכל למתמטיקה, למההה?! והתכוננתי כ"כ טוב! באמת! עזרו לי ופתרתי וחזרתי על החומר, אז למה עדיין לא הצלחתי לפתור כמעט כלום במגן?
חשבתי שיילך לי טוב... :/ שונאת מתמטיקה, שונאת!!!! ארגגג
ד"א, באיזה שעה זה שאלון 003? 15:30?

HeNoOsH

New member
מגישים אותי על 100 ב001 ו-002 :]

אין המורה הזאת פשוט מותק! היא בכלל הייתה צריכה להגיש אותי על 95 בערך.. עצוב לי :[ מסרנו אתמול את הכלבה ואני כ"כ מתגעגעת אליההה =[ אוף.. אממ יותר מאוחר נפגשת עם חברה כדי לעזור לה במתמטיקה.. זהווו

Efrat K

New member
גם אותי הגישו על 100 ב001 אבל בחורף.

עכשיו יש לי 100 ב002.

סתם יום רגיל.

כל שכבות י' ויא' [מלבד קבוצה קטנה ביא'] ניגשות למועד ב' במתמטיקה, אז איזה שינוי קיצוני...

m i c k e y 15

New member
אני מאזה עייפה!! וסתם הלכתי לביצפר שובבבב

כי שכחתי שלחלק מהכיתה שלי יש מתכונת ולי אין..אז הלכתי הביתה ישנתי קצת...לא ישנתי בשנטיפי הזה כמעט והיה מאזהההההה כיףףףףףף כאילו היה מטורףף חח ואני חולה על כל האנשים שהיו איתי שם וגם על אלה שהכרתי חח אז היום גם אמרו לי שיש מצב שקיבלתי 72 במתכונת בתנך..שזה..לודעת..בשבילי זה טוב..יחסית לכל הציונים הייתי מקבלת.. מתטמיקה..נראה לי אני עושה שנה הבאה חח אין לי מושג כמה המגן..ואני לא יודעת כלום! המתכונת הקודמת שעשיתי ציונה היה 11!! חחח על משפט פיתגורס שעשיתי ועצרתי באמצע כי לא היה נראה לי שאני עושה נכון חחח אני טיפשההה! אוחח

Efrat K

New member
קטעים

יש למישהי בכיתה שלי היום יומולדת אז רציתי להפתיע אותה ולהביא בלונים,וכל הזמן אמרו לי "מזל טוב,אבל אין לך יומולדת ביום חמישי" ואז הסברתי שזה לא בשבילי,בסוף התברר שהיא בכלל לא הגיעה היום אז הבלונים נשארו בביה"ס.

oOSvetOo

New member
חח.. עוד יותר מבאס זה כשהחברה שלך

אומרת לך.. " לא תודה.. עזבי תשאירי אותם אצלך.. לא נוח לי להסתובב איתם" :[

Efrat K

New member
חחחח

התקשרתי אליה והיא הייתה מופתעת,והיא רצתה שאני אעביר את הבלונים דרך מישהי שגרה קרוב אליה אבל גם ככה חלק מהם התפוצצו אז העדפתי להשאיר אותם כבר בביה"ס.

oOSvetOo

New member
נחמד מצדה לפחות *לרצות* אותם... :]

אצלנו בבצפר הם לא היו מחזיקים יותר משעתיים. עדיף פשוט לזרוק לפח ולהימנע מלהקות ערסים מתקרבות בזדוניות לעבר הבלונים... ואז
|בום!|
|שיט!|

adiss90

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה !! :))

אחרי כמה זמן מפרסמים את תוצאות הבגרויות באנגלית? וכמה זמן טימטומטיקה? אם אני רוצה לשפר אני יכולה לעשות גם מועד ב' וגם מועד חורף של שנה הבאה?

moshe present

New member
סוף יוני תחילת יולי

וכן אפשר לעשות כמה מועדים שצריך עד סוף מסיימת י"ב...

moshe present

New member
78 ב-005 ו95 ב-003

ב-005 זה יותר ממה שחשבתי שיהיה לי אבל זה עדיין ציון בעע ו-003 רציתי מאה! חח אבל בקטנה . אם אני אוציא בבגרויות אותם ציונים בערך ושנה הבאה אני אוציא 80, אז הציון סופי סופי יהיה 80+ שזה סבבה... חזרתי מראן עכשיו-עוד שלושה וחצי שבועות ההופעה...לחצי מהריקודים אין תלבושות חחח לא נורא היה כיף :) מתקלחת ואולי אני אלך ללמוד, למרות שלא תכננתי ללמוד לבגרות עוד אבל אני חייבת לשמור על ציונים האלה...יום מעולה לכולם

נ ט ע ש ה

New member
יש לי 100 בתנ"ך! ../images/Emo9.gif

היום קיבלנו את המתכונת, קיבלתי 90, ובכלל לפי השיכלול היבש הציון שלי הוא 93, אבל המורה שלי החליטה להיות הכי נחמדה בעולם ונתנה לי 100
זהו, פרקתי, ועכשיו אם תסלחו לי אני אחזור לחברי האינטגרלים

vered151

New member
מממ

קיבלתי פאקינג 92 במתכונת בהיסטוריה!!!!!
והיה לי שיעור נהיגה 5 במספר. הלך לי פחות טוב מהקודמים
חוצמזה מישו מסנן אותי ברמות
זה לא נחמד בכלל!
ועכשיו אני חוזרת למתטיקה
. איכ. יומטוב וזה

linoy7

New member