יום ראשון

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifקורס הדרכה לקראת הדוורות

כן, ממחר אני דוורית בצורה רשמית
עברנו היום יום הדרכה על כל עניין הדוורות, עשו לנו מבחן והיה משעמם. אח"כ הלכתי לחבר והיה כיף
אתמול חגגנו חודש והוא לקח אותי למסעדה

tamaguchi girl

New member
דוורות? את תחלקי דואר בבתים או עבודה משרדית

במשרד הדואר? לא הבנתי

חזרתי!!!

אני לא יכולה להתחיל לחפור כמה מושלם היה. צללנו, סתלבט על החוף, תוספת חדשה לשרשרת המדהימה שלי, אין על המשפחה של חבר שלי, ואין עליו. היה כ''כ כיף, כ''כ מרגיע, בא לי לחזור להיות איתו. שיהיה לכם שבוע מקסים. ^^ אני באופוריה.

Rioter

New member
בלילה שבין שישי לשבת

עשינו ועידה במסנג'ר, והצפנו להם את הפורום... הכל נמחק, אבל היה הכי מצחיק שיש. המזוודה שלך כיכבה!

XWDxel

New member
מבצע "מזוודה כחולה" כבר אמרנו? ../images/Emo6.gif

ברוך שובך שקד! נחמד לשמוע שעשית שם חיים :)

Rioter

New member
אוווווו איזה יום חמודי.

החבר הלך ממני לפנות בוקר (כבר התחיל להיות אור בחוץ
), וישנתי ממש אולי 4 שעות. ועוד ידיד חצוף העיר אותי. מי מתקשר בעשר בבוקר? מי? קמתי לשיעור פרטי של שעתיים, קיבלתי 240 ש"ח (ובהמשך השבוע אקבל עוד 120), אח"כ אבא אסף אותי הביתה וחיכה קצת בחוץ אבל היה חביב ביותר. נסענו לבנק, הביתה, ישבתי קצת על המחשב וכו'. וסבתא חזרה מבנדוד שלי (ישנה אצלו, הדודים בחו"ל) אז פטפטנו קצת, והיא הכינה מאפינס שווים.
אז כשחזרתי הביתה כל הבית היה מלא ניחוחות. מממ.. בסביבות 4 וחצי התחלנו להתארגן, שיחה ארוכה עם הברנש תוך כדי התארגנות, והלכנו ליום הולדת של הבן-של-בנדוד שלי, שחגג 3. סיפרו אותו! אלוהים איזה פרצוף היה לי כשראיתי אותו, כולם נקרעו מצחוק והספיקו לצלם אותי. XD והוא התחיל לרקוד ולהשתולל משמחה כשהגענו... חזרנו בסביבות תשע הביתה, קצת מחשב, והבחור קפץ לחצי שעה לפני שהוא ייצא עם חברים. הוא עשה בשבילי משהו מקסים, והמחוות הקטנות האלה, כ"כ גדולות.
אני חושבת עליו ומתפוצץ לי הלב. עכשיו אחי הקטן השחיל לי מכתב מתחת לדלת, "לשיר! באמת תודה רבה ששיחקת איתי מונופול אף על פי שהבטחת לי! ממני, אביב". אז כמובן שלא עמדתי בקסם של הגמד המתוק הזה, ואני הולכת לשחק איתו (ועם אחי השני) איזה שעה, למרות שנעצמות לי העיניים. מחר ישנה אצל חברה מנ"צ, תוכננו הרבה דברים, יהיה כייייייייייייייייייייייף!!!!

למעלה