יום ראשון

מ4 עד 11 משמרת.../images/Emo178.gif

אוף,אני מקווה שהפעם הגב שלי לא יהרוג אותי
. יש למישהו טיפים איך לשרוד עמידה ממושכת [מאד,של 7 שע' לערך]
עד המשמרת התכניות שלי די בנאליות [לאכול,לעשות קצת ספורט-פילאטיס,לבחור בגדים למשמרת,ולקבוע פגישה עם חברה או שתיים לימים הקרובים
. שיהיה יומגניב

הזדהות!../images/Emo42.gif

אתמול הגעתי לעבודה ב12 וחצי ועבדתי עד 11 בערך. כל הזמן על הרגליים, בחוץ, בלי מזגן, מידי פעם המאוורר הגיע אליי חח. זה באמת קשה, תשתדלי כל הזמן לשתות! אני לא שתיתי מספיק והראש הורג אותי... אם את עובדת בחוץ בלי מזגן וחם לך תנסי לשטוף פנים מידי פעם זה מצנן! וגם זרם קר של מים על מפרק היד מקרר. אני לא יודעת בדיוק במה את עובדת, אבל אצלי למשל צריך לפעמים ללכת להביא דברים/לזרוק את הזבל אז אני מנסה להתנדב כדי להתאוורר לשניונת מהטירוף. אם את רוצה להקל על הרגליים תשתדלי לשנות את התנוחה מידי פעם, תקפלי ותיישרי את הברכיים מידי פעם כדי להקל עליהן, ולגבי הגב - פשוט תשבי כשמזדמן לך! או לפחות תמצאי איזו פינה להשען עליה
בהצלחה!

תודה../images/Emo178.gif

וואו,כל הכבוד לך,באמת! [מכירה את המצב הזה,כך הייתי בקייטנה,כל היום בשמש ועוד להדריך ילדי בני 5 בו זמנית
] האמת,שאני עובדת בטופ10 [חנות לאקססוריז
],ויש לי מזגן והכל,כך שמהבחינה הזו-הכל נהדר.
מה שלא נהדר,זה שיש לי בערך 10 דק' הפסקה במשמרת,וגם זה רק לקראת הסוף [ולאחר ניג'וסים לבוסית].
הגב כואב לי כי אני מוכרת,לא כזו שמאחוריי הדלפק-כזו שמציעה שירות וממליצה על פריטים.לכן,אני צריכה להיות מחוייכת ונמרצת כל הזמן-ואין לשבת או להשען! :( המליצו לי לנעול נעלי ספורט,שאמורים לתמוך עוד קצת ביציבה.אני אנסה את זה,ואחזור לשתף
ד"א,את תמיד עובדת שבתות

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gifנעלי ספורט באמת משפרות מעט את המצב :)

אני גם עובדת במשמרות ארוכות יחסית (מינימום 5.5 שעות, בדרכ זה 6-7 ולפעמים 9-10)..יש לי את הפריבילגיה למזגן ואפשרות להישען- אבל אני נשענת באופן כזה עקום כי זה על הדלפק הרותח של כלי האוכל, אז זה גורם לי לאפילו יותר כאב גב
תשתדלי לעמוד עם גב ישר, אל תנעלי ברכיים (בהתחלה זה נוח, אח"כ הופך לכאבי תופת
) ותבואי עם נעליים נוחות
ואם זה מעודד, בסוף מתרגלים לעמידה ממושכת
ובהצלחה בעבודה! נשמע כיף לעבוד בטופטן, יש להם מלא דברים יפים

כן,פלאים../images/Emo99.gif.

הוו,דלפק רותח נשמע לי מפחיד
איך את לא נכוות
תודה רבה,בהחלט דברים יפים
[רוצה שאתחיל לספר לך על המבצע של הרשת והקולקציה החדשה
]

tamaguchi girl

New member
שמחה לשמוע שהמצב השתפר! ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

חחח הידיים שלי הפכו להיות דיי חסינות חום, ופעם הייתי הכי רגישה באצבעות לחום
כרגע אני לא מרגישה שחם לי ממש בידיים..למרות שלפעמים בגלל שאני לא מרגישה כבר אז אני כן נכוות
אבל לא אופן רציני, זה אדמומי למשך המשמרת ואז משתפר..וגם, אני כבר יודעת ממה להיזהר (יש דברים שרותחים באופן קיצוני באמת, כמו למשל הנבטים בנודלס..והדלפק מתחת למגשים
). והאמת שכן, אני אשמח לשמוע על מבצעים שווים- ככה אני אדע אם שווה ללכת לטופטן או לוותר על ההליכה לחנות *עצלנית*

rl1992

New member
מקווה שזה עדיין רלוונטי

אבל מה שעוזר לי זה לעמוד ישר (עד כמה שאפשר) ולא עם כפכפים. זה בעיקר טענה של אמא שלי שאומרת שזה מזיק, לי לא יוצא ללכת כל כך עם כפכפים ולכן אני לא יכולה להגיד לך עד כמה זה עוזר אבל לא יזיק לנסות
בהצלחה

למעלה