יום ראשון

Drenthe

New member
העיקר שהשם שלך מופיע בטאגליינס

כוסמו, אני כבר שנה מרענן את הדף כדי שזה יופיע
.

Drenthe

New member
ששש.

אוף, זה עדיין לא מופיע! אני הולך לדרוש פיצוי מתפוז.

../images/Emo160.gif גם אנחנו טסים עוד שבועיים בערך

אתם נוסעים בין ה2 ל9 במרץ? ואגב תודה לדודה
שכתבה פה את הטיפים....הם מאוד מועילים והיי, אני תומר הגעתי לפה במקרה, נפלאות הפונקציה של פורום אקראי. בן 17 וכמה חודשים ובכיתה י"א.

Rioter

New member
בכיף,

אבל אל תקרא לי דודה!!! אני בין הצעירים פה (אם לא הכי?), איזו דודה ואיזה נעליים... וברוך הבא.
יש לך שם מקסים.

o p c

New member
זה לא סותר אחד את השני..

וזה שלחבר שלך קוראים ככה לא אומר שאת צריכה עכשיו להתחיל להגיד לכל מי שוקראים לו תומר שהשם שלו יפה!

o p c

New member
יש דבר כזה פורום אקראי? וזה הוביל אותך לפה

במקריות? חשוד חשוד.. במקומך הייתי חושב שתפוז עוקבים אחרייך. מעניין אם הפונק' הזאת משתמשת בנתונים שהזנת למערכת כמו גיל כדי למצוא לך פורום

כן, יש בצד שמאל של הפורום ריבוע כזה,

שאחת מהאפשרויות בו היא פורום אקראי.

Insanity Is Me

New member
איזה יום איכסי!../images/Emo10.gif

לא הלכתי לבי"ס [למרות שזה דווקא סבבה, כולם במשואה והייתי נמצאת בבי"ס לגמרי לבדי] כי אני חולה והצוואר שלי הורג אותי. כואב לי, לא יודעת ממה.. =( לא מספיק זה שאני גם ערה מ7 וחצי בבוקר ואני כאן לבד, גם החבר [שהוא היחיד שלא נטש חח] נכשל טסט והוא כולו מבואס ואני לא מצליחה לעודד אותו, אז בכלל זה משפיע גם עליי. עוד מעט אני אלך לרופא ובערב אולי נעשה סיבוב בטיילת/בית קפה עם הבחור, נראה.. העיקר שאני שרה לי כאן כל היום אז עדיין המצברוח לא כזה נפול ^^

שונא לימודים ../images/Emo7.gif

שעות 1-2: מבחן בספרות, הלך בסדר. היא במילא לא קוראת את המבחנים אז מה זה משנה. שעה 3: מתמטיקה. אינטגרלים מגעילים. שעה 4: תנ"ך, משעמם. שעה 5: היסטוריה, מישהו זרק בכיתה או ליד הכיתה פצצת סירחון, זה היה נורא
נאצלנו לעבור כיתה. שעה 6: אזרחות, חזרנו לכיתה והמנקה פיצצה בכלור. הוא סתם דיבר על הבחירות. שעתיים חלון שעות 9-10: מחשבים שעבר מהר יחסית, אבל הוא נתן ממש מלא שיעורים

Rioter

New member
מה אתה עושה בשעתיים חלון בד"כ?

גר קרוב? ו.. ו.. אינטגרלים זה חמוד דווקא.
התחלתי לחבב את זה

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתעודהתעודהתעודהתעודה ../images/Emo6.gif

התפלאתי כמה קצת מקצועות אני לומדת
מת' [5 י"ל] - 100
אנגלית [7 י"ל] - 94 כימיה [5 י"ל] - 95 ביולוגיה [5 י"ל] - 95 הסטוריה - 100 תנך - 85 חנ"ג - 100 . התבאסתי מתנך. יש עוד לשפר . המחנכת שלי חופרת

o p c

New member
חנונית! איכסה פיכסה!!!! צריך להוקיע מהפורום

הזה את כל החנונים!

למעלה