יום ראשון

Esti6

New member
הממ

חזרתי משיעור בלט ולא נראה לי שאני אעשה עוד משהו מעניין היום.. ביומולדת הקודם באו אלי חברים ונפגשתי עם חברים אחרים חח וזה יצא בדיוק ביום של הצו ראשון אז ביליתי גם שם הבא? להיות שוב עם החברים הטובים ברור, בסופרלנד!!!

יואוו השאלה שלך עושה לי טוב../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אייןןןן יומולדת 17 היה היומולדת הכי הכי הכי בעולם! אני לא יכולה לפרט יותר מזה
למרות שביום עצמו _(שהיה שבת) חרשתי למתכונת בהישטוריה שהייתה ביום ראשון
אבל הצלחנו לעשות המון דברים חגתי עם כל מי שרק אפשר
והבא...אלוהים גדול..מסיבה פרועה...18
ולהיום: התחלתי עבודה חדשה...משהו טוב...תנאים מעולים ואחלה חברה
יום טוב

D a N i T a

New member
יום מלא נקיונות!

ניקיתי את רוב החדר.... מחר שיעור נהיגה יאיי
אממ ולשאלה היומית- את יומהולדת 17 חגגתי בפולין... לא בידיוק חגגתי, אבל זה היה יום ראשון ולא היה לנו משו קשה באותו יום אז קצת התפרענו בזמן החופשי
אממ היומהולדת הבאה (בעזרת ה') נחגוג אולי במועדון או משו.....

cohen shir

New member
אווצ' אני והכישרון שלי זה נוראי../images/Emo67.gif

יצאתי היום מהבית בצהריים עם אמא והאחיות שלי לארוחת צהריים במסעדה של האקס ראשג"ד ו' שלי.
כפרעליו
להורים שלו יש מסעדה והוא אחראי עלייה קיצור משהו באסט, היה ממש טעים כמו תמיד.
קיצור כשהגענו למכונית אני והכישרון שלי פרצנו לנו, ידיד שלי שעבר שם במקרה קרא לי בידיוק כשפתחתי ת'דלת ואז הסתובבתי כזה ופתחתי את הדלחת על הראש שלי.... ככה שיש לי כמה בלוטות סגלגלות-כחלחלות במצח ואחת בהתחלה של השיער.... אחר כך כשהגענו הביתה בזמן שהייתי מכוסה בקרח בשביל למנוע את ההתנפחות ושזה פחות יכאב התעלפתי קצת... בקיצור אני והכישרון שלי הוכחנו את גדולתינו היום.
מלבד זאת הכל נשמע מעולה. החיים מאושרים. וואווו ימי הולכת אני מתה על יומולדת.
את היומולדת הקודם שלי ביליתי בסי"ס שזה טיול של צופים שהדרכתי. לא הפסקתי לקבל טלפונים, SMSים, הודעות במירס המהמם שלי מחברים מכל ההנהגה ומאנשים מטיולים אחרים של התנועה, היה ממש כייף, ב12 בלילה היינו בישיבת צוות כל המדריכים ולפתע פתאום חברת צוות שלי קפצה עליי עם מלא בלונים והם שלפו עוגה ושתייה וכאלה. ואז חניכים שלי באו, אוייי כאלה מדהימים.
היה אחד הימי הולדת היותר חביבים שלי למרות שזה היה קצת מנותק מהבית והכל. כשחזרתי עשיתי מיני מסיבה כזו עם חברים וכמובן יצאנו כל המשפחה למסעדה כמו בכל יומולדת של מישהו מהמשפחה. ואת היומולדת הבא.... רק ג'ה יודע מה יהיה.
אבל יהיה טוב.

גם אני הייתי בטיול צופים ביום ההולדת שלי ^^

לא זה שהיה, הקודם. טיול פתח"ש, פעם ראשונה שאני מדריכה טיול, היה נורא מגניב. באוטובוס התחילו לשיר לי [באמצע בדיקת שמות וחלוקת צ'ופרים, ככה שכמעט נפלתי, אבל ניחא] וקיבלתי כתר עם פס סגול!!1!11 [לכל שאר המדריכים היה כתוב רק "מדריכ/ מה'ממת" לי היה גם "וילדת יום הולדת". אהא

.......

היה היום כה נחמד
. איך חגגתי את הקודם? מממ. אה! בבית, עם החברות הקרובות ואמא אירגנה סדנא מגניבה כזאת של טיפוח עם דוגמיות וזה [זה נשמע נורא נקבי ופאקצי משהו, אבל זה היה מגניב].

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ווא, איזו שאלה יומית שווה!

אוקי, אז קודם השאלה היומית: את יום ההולדת ה-17 שלי חגגתי די בסבבה כזה, לא משהו מיוחד.. באותו יום הלכתי לביה"ס, קיבלתי בלונים וזה, לא היה מיוחד, ועשיתי מבחן חוזר בהסטוריה
זה היה ממש מעצבן.. אח"כ אחותי לקחה אותי לארוחת בוקר נחמדה בבית קפה חמוד שקרוב לבית שלי ואז הורידה אותי בספא כזה שאמא שלי שילמה עליו, ועשיתי מסז' מושלם כזה אח"כ הלכתי עם אמא שלי ואחותי השניה ל"בראסרי" לאכול ארוחת צהריים אח"כ ישנתי קצת, בצהריים ואז הלכתי להפגש עם הקואצ'רית שלי, אם אני לא טועה.. ואח"כ הלכתי לאכול ארוחת ערב נחמדה בוופל בלגי עם כמה חברות
כשחזרתי הבייתה ראיתי שהמשפחה שלי סידרה לי לגמרי את החדש החדש (החדר הישן של אחותי), ואחותי הגדולה עשתה לי מלא מלא מלא פוסטרים של תמונות שלי, שנראים כמו פוסטרים של סרט קולנוע.. והיה כתוב בענק "נעה בת 17" וכאלה.. וזה היה תלוי בכל החדר ועל המיטה, שהייתה מוצעת בלבן מדהים (מה שביקשתי תמיד, סדינים לבנים)- היו מלא לבבות מגזרי נייר שאמא שלי פיזרה. מדהים. את היומולדת הבא שלי.. אני עדיין חושבת, אין לי מושג מה אני אעשה. אבל זה חייב להיות ע-נ-ק! מטורף. כי זה 18, מה
היום היה מאוד נחמד. התעוררתי כזה בבוקר-צהריים כזה, והתארגנתי לי לאיטי, בזמן שאמא שלי ואחותי יצאו כבר לקניות.. הכנתי לעצמי בייגל
ראיתי טלוויזיה וסרטים וזה (מתה על הטלוויזיה פה, זו איכות. סתם זה לא איכות. אבל שווה לאללה.) אח"כ יצאתי החוצה, ולא מצאתי את הדרך, אז פשוט הלכתי בכלללללל העיר חח ואז סופסוף לקחתי מונית וזה, והגעתי לפגוש את אמא שלי בטיימס סקוור.. שם קנינו כרטיסים ליום שישי לThe Lion King (אמא שלי פשוט ח-י-י-ב-ת לראות, היא מעריצת אלטון ג'ון ושרים שירים שלו
) אח"כ הסתובבנו קצת, אכלנו, עניינים, והלכנו ל"מייסי'ס" לפגוש את אחותי.. שם היה מאוד נחמד, להלהלה, ואז הלכתי לחנות ספרים מדהימה וקניתי ספר שנראה לי שווה, ואז הלכנו לאכול במקום מדהים בטיימס סקוור (לא התלהבתי, אבל ממש צחקתי מזה שבסלט שם היה זית שהרגע נקטף יענו מהעץ, אז הוא ירוק-ירוק-ירוק.. אז שמתי אחד על הצלחת וצילמתי בפלאפון חחח.. איזה פלצנים, יו)
אחרי זה הלכנו ל"דווין ריד" (כמו סופר פארם) ובזזנו את כל החנות בערך
ואז לקחנו מונית הבייתה
זהו עכשיו אנחנו הולכות לישון (אפילו שלא בא לי
) אחלה יום

Simply Blonde

New member
מלך האריות מהמם!

אבל אתם חייבים ללכת ל'RENT' אמא שלי היתה ואין זה אחד הטובים. אני רק ראיתי את הסרט
יום יבוא ואני אראה גם את המופע אמא הבטיחה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif חח זה בסדר, תודה

אנחנו הולכים לשורת המקהלה גם

למעלה