../images/Emo28.gif ווא, איזו שאלה יומית שווה!
אוקי, אז קודם השאלה היומית:
את יום ההולדת ה-17 שלי חגגתי די בסבבה כזה, לא משהו מיוחד.. באותו יום הלכתי לביה"ס, קיבלתי בלונים וזה, לא היה מיוחד, ועשיתי מבחן חוזר בהסטוריה
זה היה ממש מעצבן.. אח"כ אחותי לקחה אותי לארוחת בוקר נחמדה בבית קפה חמוד שקרוב לבית שלי ואז הורידה אותי בספא כזה שאמא שלי שילמה עליו, ועשיתי מסז' מושלם כזה אח"כ הלכתי עם אמא שלי ואחותי השניה ל"בראסרי" לאכול ארוחת צהריים אח"כ ישנתי קצת, בצהריים ואז הלכתי להפגש עם הקואצ'רית שלי, אם אני לא טועה.. ואח"כ הלכתי לאכול ארוחת ערב נחמדה בוופל בלגי עם כמה חברות
כשחזרתי הבייתה ראיתי שהמשפחה שלי סידרה לי לגמרי את החדש החדש (החדר הישן של אחותי), ואחותי הגדולה עשתה לי מלא מלא מלא פוסטרים של תמונות שלי, שנראים כמו פוסטרים של סרט קולנוע.. והיה כתוב בענק "נעה בת 17" וכאלה.. וזה היה תלוי בכל החדר ועל המיטה, שהייתה מוצעת בלבן מדהים (מה שביקשתי תמיד, סדינים לבנים)- היו מלא לבבות מגזרי נייר שאמא שלי פיזרה. מדהים. את היומולדת הבא שלי.. אני עדיין חושבת, אין לי מושג מה אני אעשה. אבל זה חייב להיות ע-נ-ק! מטורף. כי זה 18, מה
היום היה מאוד נחמד. התעוררתי כזה בבוקר-צהריים כזה, והתארגנתי לי לאיטי, בזמן שאמא שלי ואחותי יצאו כבר לקניות.. הכנתי לעצמי בייגל
ראיתי טלוויזיה וסרטים וזה (מתה על הטלוויזיה פה, זו איכות. סתם זה לא איכות. אבל שווה לאללה.) אח"כ יצאתי החוצה, ולא מצאתי את הדרך, אז פשוט הלכתי בכלללללל העיר חח ואז סופסוף לקחתי מונית וזה, והגעתי לפגוש את אמא שלי בטיימס סקוור.. שם קנינו כרטיסים ליום שישי לThe Lion King (אמא שלי פשוט ח-י-י-ב-ת לראות, היא מעריצת אלטון ג'ון ושרים שירים שלו
) אח"כ הסתובבנו קצת, אכלנו, עניינים, והלכנו ל"מייסי'ס" לפגוש את אחותי.. שם היה מאוד נחמד, להלהלה, ואז הלכתי לחנות ספרים מדהימה וקניתי ספר שנראה לי שווה, ואז הלכנו לאכול במקום מדהים בטיימס סקוור (לא התלהבתי, אבל ממש צחקתי מזה שבסלט שם היה זית שהרגע נקטף יענו מהעץ, אז הוא ירוק-ירוק-ירוק.. אז שמתי אחד על הצלחת וצילמתי בפלאפון חחח.. איזה פלצנים, יו)
אחרי זה הלכנו ל"דווין ריד" (כמו סופר פארם) ובזזנו את כל החנות בערך
ואז לקחנו מונית הבייתה
זהו עכשיו אנחנו הולכות לישון (אפילו שלא בא לי
) אחלה יום