יום ראשון

Black Balloon

New member
יום ראשון ../images/Emo42.gif

מה זה, איך אף אחד לא פתח שרשור יום ראשון?
בכל מקרה, מה נשמע? איך החיים? מה עושים היום? עוד חודש בדיוק יש לי יומולדת :X אני שונאת את היומולדת שלי. אני לא יודעת לחגוג אותו.
ולכן השאלה היומית היא [בעצם שתי שאלות, אבל ניחא
]: איך חגגתם את היומולדת הקודם שלכם ואיך אתם מתכוונים לחגוג את הבא? שיהיה לכם המשך יום נפלא

HeNoOsH

New member
למדתי למתכונת בהיסטוריה..

באותו היום היתה לי מתכונת בתנ"ך ויומיים אחרי מתכונת בהיסטוריה אז רוב היום למדתי בערב יצאתי עם החברות הקרובות לארומה וחזרתי ללמוד חח הגב שלי כואב כמו לא יודעת מה...אוףף עכשיו אני אצטרך לעשות בדיקות לזה =\ אני צריכה היום לפתוח חשבון בנק, יותר מאוחר בערב להיפגש עם חברה בארומה..לא ראיתי אותה מלא זמן זהווו..יום נחמד כזה :]

Simply Blonde

New member
יאללה מי בא איתי?

חברות שלי הולכות היום אבל זנות אני עובדת. מי בא איתי מחר? חחחחחחחחח הסרט הזה אין אין הכי חזק שיש.

מארס3

New member
בעעע

עושה שיעורי בית שנתנו מהקורס פסיכומטרי בעיקר:/[שזה כולל ללמוד מלא מילים בעברית, באנגלית, טבלאות במתמטיקה ועוד כל מיני דברים "נחמדים"]

linoy7

New member
אוקיי, זה סיפור מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

זה התחיל בכך שעשינו לחברה שלי מסיבת הפתעה, היא חשבה שזה באיזשהו מועדון אבל בעצם זה היה בגג אצל סבתא שלה. אבא שלה הסיע אותנו בכל רחבי ת"א
שזה ייראה כאילו אנחנו נוסעים רחוק
[היא הייתה עם עיניים קשורות כל הנסיעה!!! ותיכף תבינו למה אני מדגישה את הנסיעה!!
] עכשיו, היא אמרה לנו: "חכו חכו, מה אני אעשה לכן ביומולדת שלכן! אני אנקום בכן!"
אז מה, הן לקחו אותי עם עיניים קשורות, באוטובוס[
] ואח"כ לאורך כל הטיילת בת"א[
] לא משנה שראיתי מה הולך מתחת לכיסוי
אבל עדיין פאדיחות
באמצע הרחוב
התחלתי לרקוד ותהשתולל
למרות שלא היה אכפת לי
אני אוהבת לעשות פאדיחות ברחוב
[במילא לא היו מזהים אותי
] קיצר, לקחו אותי עד יטבתה ואכלנו
הרבה
סתם
היה כיף
אממ.. השנה? היומולדת שלי ב- 17.9 ועדיין אינלי מושג מה אני עושה
בטח אני אדע בדקה ה- 90. כמו תמיד
יומטוב

happy apple

New member
יום ראשון ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

היום כנראה סתם לאיפשהו עם חברות אולי גם ידידים נראה כבר בערב ולשאלה היומית סתם זה היה יום אחרי שחזרתי בפולין חח אז רק התרגשתי לראות את כולם והלכנו למסעדה עם חברות וטחנו כמו לא יודעת מה ואז לקחו אותי לשירותים והזמינו לי עוגה ענקית עם נרות והיה נחמד.... השנה לא בא לי לעשות כלום חח אני יהיה בת 17 ב28.10 ולא בא לי כלום אבל בטח יהיה משהו

גליזה

New member
היומולדת הקודם היה נפלא

האנשים שאני אוהבת שלחו SMSים בחצות, יצאתי עם המשפחה בערב למסעדה, קיבלתי שיחות טלפון מלבבות..
היומולדת הבא? לא יודעת. בטוח תהיה שוב יציאה למסעדה עם המשפחה, אולי אני אבקש ללכת לרכוב על סוסים ואזמין חברה
אני מקווה שאני אחגוג את היומולדת הבא עם אנשים שאני אוהבת

m i c k e y 15

New member
היומולדת הקודמת נחגגה במקלט לצערי..בלי עוגה..

בלי כלום...כי המלחמה הרסה את הכל! חוץ מזה החיים טובים
כרגע הבנתי שיש סיכוי שבכל זאת אולי אני אוכל לנסוע לראות את הלהקה האהובה עליי מופיעה ולבלות כמה ללילות במקום אחר..אז אופטמיותתתת ואמ היום הזה מאוד טוב
היומולדת הבאה שלי היא בעוד 4 ימים
אני עדיין לא סגורה על עצמי מה אני עושה..כי פעם שעברה לא היה טוב..ופעם לפני זה חגגתי עם המשפחה אז אני לא יודעת חח

gorck

New member
מצטער....

אבל אני כנראה אעלם לכמה ימים.... הלך למחשב של הבית האינטרנט, והמחשב שלי מחובר אליו ברשת....אז אין לי אינטרנט.... אני כרגע מהמחשב של דודה שלי.... אני בפלפון אם זה דחוף... תשאלו את שיר בשביל המספר אז זה ממש דחוף....

../images/Emo26.gif

היי..
אני לא זוכרת איך חגגתי את היומולדת הקודם שלי..
ואני לא יודעת עדיין איך אני אחגוג את הבא (עוד 10 ימים בדיוק
) אוףף..

Black Balloon

New member
רואה? אמרתי לך שאת זקנה ../images/Emo3.gif

סניליות! אני כבר אדאג למשהו

b a t e l 1 8 2

New member
וואי חח אני לא ממש זוכרת.

נראה לי במסעדה או סרט ,כן זה עלוב , אבל אני לא אוהבת לחגוג בגדול:p

למעלה