יום ראשון

35 ב006. 96 ב005

מישהי פה מטומטמת. אוף. והוא ממש נתקע לי בראש. הברזתי היום מ5 שיעורים מתוך 9. ובאלה שהייתי לא ממש הייתי. שילך כבר.

זונע

New member
אעעעעעעע מנצ'סטר אלופים../images/Emo99.gif

האליפות הכי מתוקה שיש...גרנט אוכל בולבול מבולטון בדקה 93, אבל זה לא שינה כלום חוץ מלהוכיח שעם כל התחת הענק של גרנט, יש קבוצה אחת באנגליה שהיא טובה יותר מהשאר וקוראים לה מנצ'סטר פאקינג יונייטד

gurke

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

יום טוב

שעה תנ"ך. דברים אח"כ שעתיים אנגלית עשינו עוד אנסין. בחייאת זה היה כזה משעמם. והיה קטע שיצאתי החוצה והיא השמיעה את הקלטת בפעם השניה הזונה. קיצר לא הייתי בטוחה על תשובה אחת ורציתי לשאול מישי אז אני מסתובבת לחברה שלי "נועה אפשר לשתות? תביאי מים" ובינתיים לוחשת את השאלה וזה. אבל הבקבוק שלי היה על השולחן
חחחח המורה כעסה
אח"כ עוד שעה תנ"ך שעתיים תושבע במקום ספורט. אני הולכת ותופחת מזה;[ שעתיים פיזיקה. ועניתי על שאלה כזאת על גלגלת ניידת שאפחת לא הצליחה והמורה היה גאה בי! הגשה על 100 בקצב הזה
אח"F הלכתי לסבתא ובדרך הביתה היה באלי על קוסמטיקאית אז הלכתי אליה בלי תור:p ואז למדתי טיפה מתמטיקה נראלי אני אלמד עכשיו פיזיקה. פיו כל החיים של בצפר מזה;[

dcohn

New member
03 הלך ממש טוב.

עשיתי 4 מתוך 5 שאלות ואז באתי למורה ששמר עלינו ואמרתי לו "תבחר מספר מתוך 1,3,4,5" (כדי שאת התרגיל הזה המורה לא תבדוק- צריך רק 3) אבל הוא לא רצה
. בסוף בחרתי לבד ולפי השוואת תשובות יש לי ציון גבוה, אין טעויות:] 005 היה מלחיץ יותר
באיזשהו שלב הרגשתי שהכל הולך לי חרא כי איכשהו נתקעתי בהסתברות.. התחלתי לבכות קצת וזה. הצליח לי בהסתברות, פחות או יותר. עשיתי גיאומטריה ממש טוב. חקירה יש לי טעות פיצית קטנטונת ונראה כמה היא תוריד עליה.. וזהו... הסתובבתי עם גול בשוק ובנחלת בניימין, היינו קהל בתכנית של ליאור שליין (מי שאוהב את שולץ או את דב נבון אז הם יהיו היום בערב.. וגם קרןפלס תשיר מבול אבל זה צולם מראש) ועכשיו אני בבית. עוד מעט בייביסיטר. אפשר לנשום עכשיו.

gurke

New member
../images/Emo41.gifהיה לי חזיון../images/Emo41.gif

נתניה לוקחת את האליפות. אתם תצחקו עלי עכשיו, אבל עוד 3 שבועות אתם תאכלו את הכובע.

למעלה