יותר טוב כלום מכמעט
התחלתי היום ב10, כי למורה היו פגישות עם מפקחים או משהו מ9, וגם ככה רוב הכיתה לא הייתה אמורה להגיע אז אמרו לנו לא להגיע לשיעור. הגעתי ברבע ל10 לביתספר, דיברתי טיפה עם חברים וגיליתי ששוב שילבו את שיעור היסטוריה שלנו עם של יא' 3...איכשהו הצלחנו כולנו להיכנס בכיתה אחת (מאצלם לא באו כולם, ומאצלנו היו הרבה במתכונת). לא עשינו בשיעור הזה שומדבר מיוחד, המורה הסבירה לנו על המבנה של הבגרות וחילקה לנו חוברת עם החומר האחרון שאנחנו צריכים ללמוד. שעה רביעית המחנכת לקחה אותנו לאחד האולמות (פרוטקציות כבר אמרנו? חח) כי היא רצתה להראות לנו משהו במחשב עם מקרן
זה היה נחמד. שלוש שעות אנגלית מעייפות במיוחד. כל השיעור אני עונה לה על מה שהיא שואלת, אבל זה כאילו שהיא לא שומעת אותי...ולא תגידו אני יושבת רחוק, אני יושבת בפאקינג שורה ראשונה!!! אז באמצע השיעור פשוט הפסקתי לענות, כי זה היה נראה כאילו אני מדברת לעצמי XD בכלל נראה כאילו המורים שלי מתעלמים ממני...לא שאכפת לי, כן? אבל נמאס לי לדבר כאילו לעצמי...בגלל זה אני כבר יותר מחודש פשוט שותקת בשיעור
היום שחיכיתי לאבא המורה לתנ"ך יצאה, והייתי עם עוד חברה (שבדיוק יצאה משיעור עם המורה ההיא). אז המורה הולכת ואומרת "ביי", ומסתכלת על חברה שלי. החברה אומרת לי "מה, היא אמרה לשתינו ביי" ואני אומרת לה "אי אפשר להגיד ביי למי שלא ראית כל היום, היא אמרה רק לך. ראית? היא מתעלמת ממני!"
נגמר היום, בית, אוכל, טיפה Wii (חדשחדשחדש!!! זה כזה כיף
), ועכשיו עד 4 אני מתכוונת לעשות כלום כי אני גמורה מעייפות. היה כזה יום מיותר. מחר מתחילים ב10 ולומדים רק שעתיים!!! מצד שני יש אסיפת הורים