יום ראשון

dcohn

New member
יומלימודעצמי לתנ"ך.

מה הבעיה פה? שקמתי לפני שעתיים ועד עכשיו לא פתחתי ת'ספר ללמוד. ונשארו לי מלכים א'+ב'+ירמיהו
אולי אני אתחיל במתמטיקה במקום?

giraffeeeee

New member
מי נתן לו להיות רופא?

היה כייף לראות את כולם, ולדעת שאכפת להם. שלוש שעות תקשורת מעשי. בהפסקה לא הרגשתי טוב אז קוש לקחה אותי לאחות. ואמא באה ולקחו אותי לרופא שאין לי מושג מי נתן לו להיות רופא! הוא הוציא אותי מהחדר שלו להגיד לאמא שאני לא מחייכת אליו וזה לא בסדר. מה? מה אתה רוצה? בן אדם עוד שניה מתעלף והוא רוצה חיוך?! מי האידיוט שנתן לך להיות רופא? בסוף הוא אמר שאני צריכה לשתות יותר ולאכול, כאילו שאני לא עושה את זה.. אה כן, הוא גם אמר שהלחץ דם שלי בסדר, כאילו גם לפני שנה הוא היה נמוך כשעשו לי בדיקות, אז יש לי לחת דם נמוך. אה ו.. רוצים שאני אלך לפסיכולוג אבל הם יודעים שאני שונאת את זה, ולמה? "כי נשארת עם מטען רגשי כל כך עמוס אחרי פולין ואת ילדה רגישה.." שתקו כבר.

מתכונת בתקשורת

זהו... הגעתי למסקנה שתקשורת זו מגמה של סנובים חחחחח ולמה כי כתבתי את התשובה הכי פלצנית [ככה צריך לכתוב] שקיימת. כמו- "התרבותית הפופולארית,היא תרבות של More of the same,תרבות רדודה,שטוחה העונה למכנה המשותף הנמוך ביותר..." אין על תוכניות More of the same יחי השיטחיות בטלוויזיה
או "ישנה התנגשות של שני סוכני חיברות הגורמים לילד להרגיש ככה"

R o n 2 5 6

New member
לימוד עצמי לתנ"כ..

סיימתי לעבור כבר על כל החומר,ועכשיו אפשר לתרגל קצת שאלות ואנסינים מהמיקודית של פלורה(שהיא מצויינת ד"א,ואני ממליץ מאוד למי שעושה בגרות השנה בתנ"כ לקנות אותה). ב-5 וחצי אני קופץ לרופא שימלא את הדף של הצו ראשון,וב-10 המשחק

B a m b o o k

New member
מתכונת באנגלית

שהייתה סבירה... צריך ללמוד עכשיו למבחן בהיסטוריה (איזה תקוע זה
) ואז להתחיל לתרגל מתמטיקה!

עומדים לתלות אותי

יש כמה שרוצים לעשות את זה, מעניין מי יזכה... התחלנו בתשע כי המורה אמרה, אבל באתי בשמונה כי חברה ביקשה שאני אעזור לה במשהו. ישבנו כמה חברים בחוץ עד תשע, בצלצול עלינו לכיתה והמורה עדיין לא הייתה בביתספר בכלל (היא אמרה לנו שצריכה אולי להיות לה ישיבה, אז שנבוא בתשע. היא הגיעה לביתספר אחרי תשע ולא הייתה לה את הישיבה, וגם בזבזנו שעה ועכשיו נצטרך להשלים את זה). היא הגיעה לכיתה 10 דקות אחרי שהשיעור היה אמור להתחיל, ובמקום ללמד היא חילקה את המבחנים ועברנו עליהם (קיבלתי 21. פאקינג 21, זה לא יאמן כמה שאני מדרדרת. עכשיו היא רוצה לדבר איתי, וואלה יופי). שעות 3-4 מבחן בהיסטוריה שידעתי הכל אבל לא הצלחתי לכתוב כלום וזה שיגע אותיייייי ועכשיו אני הולכת לקבל 0 והמגן שלי הולך להיות נכשל ולא בא לי
שעות 5-6-7 אנגלית משעמם, היא כמעט ביטלה לנו את התרגול בע"פ בכיתה כי לא משתפים איתה פעולה...בסוף שכנענו אותה
עכשיו בית, אוכל, ללמוד למתמטיקה 03 (איך אני אמורה ללמוד חומר של שנה שלמה בשבוע וחצי?!) וללמוד למחשבים. אוף.

אוף מחר מתכונת במתמטיקה

ולא למדתי כלל וכלל. סתם אתמול עשיתי מבחן לדוגמה ב05, וקיבלתי 100, אבל זה היה אחד קל. וגם 05 לא כזה מדאיג. ב06 אני גרועה. ואין לי כח ללמוד. בע

יהיה עמוס

קמתי בבוקר, עשיתי חזרה על מה שלא הספקתי אתמול שעתיים מתכונת תושב"ע, הלך סביר. כוס ראבק כל הזמן סמכתי על הדס, ואז המורה העבירה אותה מקום!!!!!!!!11 בחייאת זה היה כזה רע מצידה;[ קיצר השארתי כמה שאלות ריקות בגלל זה;[ אח"כ שעתיים ספרות, למדנו תנורו של עכנאי. ומוזר להתייחס לזה כאל משו ספרותי עם מוטיבים ובולשיט כזה ואז פשוט נשברנו כל הכיתה ובמקום מגמות פשוט הברזנו. הברזה כיתית ראשונה השנה:p אז הלכתי לסבתא ואכלתי כמו שמנה חח היא כזאת מלכה "סבתא את תראי היום את הגמר?" "מה אני רצחתי את אבא שלי?" חח וזה מזכיר לי שבשבת לא יכולתי להתאפק יותר והלכתי עם סבתא לבית שלה כדי לשאול שכנה חילונית מה המצב. אז בדרך פגשנו חבורת ערסים כזאת וסבתא שלי בלי בושה "מה התוצאה של הפינל פור?" והם כזה ניצחנו ב-7 ואז סבתא שלי עושה "בחיי דור של שקרנים לא מאמינה לכם"
ועכשיו אני צריכה ללמוד למתכונת השלישית בתושב"ע, שאני עושה בבית:O אני פשוט ארגיש חרא להעתיק את כולה, ככה שאני אלמד טיפה. ואז הולכים למשפחה שכולה, מפרוייקט כזה של יד לבנים. ואז אני יוצאת למכון ורואים שם עם כל מיני אנשים מהשבט את המשחק
וואי זה יהיה משחק ענקקקקקק

LadyFlame123

New member
שונאת את האנשים שפשוט יודעים תנ"ך../images/Emo7.gif

אממממ כן..גם לי יש יוםלימודעצמי וזה נשארו לי עוד 8 פרקים במלכים ואז יש את ירמיהו. יאכ. זה כל מה שיש לי לומר.

noyy

New member
טוב אז המתכונת לא הייתה משהו

אבל יש עוד מתכונת והיא תחשיב לי גם את כל המאיות מתחילת שנה בטח (נכון?
) ובכלל כל היום בבי"ס לא היה משהו, חוץ מספורט, שאיכשהו כמעט פוצצתי מנורה בתקרה וזה נורא הצחיק אותי. באתי הביתה והתחשק לי ללכת קצת על ההליכון, אז עשיתי שעה וזה היה כזה טובבב! אח"כ דפקתי מקלחת של עוד שעה וועכשיו אני אלך לראות סאות' פארק
בערב אני עושה.. כלום. איזה כיף! כמה חיכיתי ל-לא לעשות כלום

scarlet moon

New member
שיעור נהיגה ראשון!

היה פנאאאאאאאן
חוץ מזה אני ממש אפסית, קיבלתי 85 במבחן של 002:| [לזכותי יאמר שלא התכוננתי דקה ושהיתה שאלה אחת בניסוח ממש מטומטם שאפילו המורה שלי אמר שהוא היה מביא לי את ה10 נקודות האלה, אז הייתי אמורה לקבל 95!
. אה, אבל 100 ב001
] ב8 וחצי חזרות לבגרות בתיאטרון, כיףכיףכיף^^

Snow fairy

New member
חח וואי, רק עכשיו שמתי לב שכתבתי את זה מהיוזר

של אחותי!

אחח איזה כיף זה לנהוג לבד!!../images/Emo110.gif

כזה בפנאן שלי, בלי "את נוסעת מהר מדי" ו"תראי את הילד שם" פשוט כיףףףף:]] אז בבוקר עשיית בדיקת דם:\ ואז הגעתי לשעה השניה של קלאסי ולא היה לי כוח אז למדתי בסיפריה לסוציולוגיה [מתכונת יום שלישי] אחכ שעתיים מתמטיקה שהיה קצת הממ משעמם אש שעה אנגלית ש..עדיף שאני לא אדבר
שוב מתמטיקה לשעה- למות פשוטט שעתיים מודרני שהיה כיף דווקא והיא אמרה שחישמלנו בהופעה וזה ממש כיף לדעת את זה!
אחכ היה צריך להיות תולדות...אבל קצת היינו 5 אז המורה ויתרה
חזרתי הביתה, למדתי קצת [באמת קצת
] לסוציו, לקחתי את אחשלי לחדר כושר [כשאמא מאחורה פףף] ואחכ לקחתי את אחשלי לחוג [לבד!] ועשיתי סיבוב בעיר
ועכשיו חזרתי.. תכף אני אמשיך ללמוד חיברות [יאיי!:\] ואחכ בתקווה שאמא של שירלי תסכים לה לנסוע איתי
ואז נשב איפושו ונלמד מדה"ח! איזה יום כיף:]

למעלה