יום ראשון 19:40 זה מתחיל

• פותח הנושא dht16
  • פורסם בתאריך

dht16

New member
יום ראשון 19:40 זה מתחיל

חברים מההתחלה . אני כבר הכנתי את הקלטות שלי ואני יוצא לפרוייקט ההקלטה הגדול ביותר שלי ( ומי שמכיר אותי יודע שיש לי עונות שלמות של סדרות ועשרות קלטות) התוכנית: 18 קלטות שיכילו את כל 180 . הדבר שיהרוס את השלמות: משימה קשה לראות כל יום ולא לשכוח ולעמוד בזה במשך חצי שנה

Chandler Rulz

New member
איש! (או אישה)

תקליט/י על LP. זה יקח פחות קלטות זה מה שאני עושה בכל מקרה!

Chandler Rulz

New member
אני יודע שהאיכות חרא אבל..

עדיין קלטות עולות הרבה כסף ולי כטינאייג´ר (מה?? אני מפחיד את עצמי!) אין הרבה כסף וההורים שלי מתעקשים שאני יקנה לי דברים לבד אז אני קליט על LP וזה יצא לי איזה 9 קלטות של 4 שעות (8 על LP) ואם אני מקליט על SP זה 18! נ.ב. ---- נכון שזה ממש, אבל ממש לא מעניין אותכם?

אני מקךיטה הכול על LP

ואין שום בעיה! הכול תלוי בוידאו. זה יוצא די חרא בוידאו 2 ראשים, אבל ב4, שלא לדבר על וידאו מאיכות טובה, זה יוצא בסדר. לו הייתי מקליטה את מה שיש לי בSP הייתי פושטת רגל מזמן...

A.L (boy)

New member
מבחינה פסיכולוגית אני כבר לא מסוגל

ואומר את זה אחד שמקליט סדרות שלמות, חלקן באורך 40 דקות כל פרק...

~*~gaL

New member
זה לא מתחיל ביום רביעי?

מצאו להם יום (רביעי) - יום לפני המבחן שלי באנגלית ויומיים לפני המבחן שלי בספרות. טוב, את הפרק הראשון יש לי במחשב והשני.. טוב, זאת כבר בעיה. אילו סדרות מוקלטות אצלך? (אני בטוחה שאי. אר. לא מכיוון ש.. אתם יודעים, זה בקושי משודר). ורק 18 קלטות?! עונה של אי. אר. זה.. 7 ושליש!

Bolo

New member
זה כי חברים זה רק איזה 20 דקות

ואי אר 45 דקות....

~*~gaL

New member
נו, כן, אני יודעת, אבל עדיין

הרי, יש מקום ל-6 פרקים של חברים בכל קלטת... בטוח שזה יוצא רק 18 קלטות?.. לא 30 או מש´ו כזה?..

dht16

New member
אני מכניס 12 פרקים בקלטת

וזה יוצא מצויין. יש ליניסיון בזה אני מכניס עונה ב 2 קלטות. 8 עונות ב 16 קלטות. יש לי עוד קלטת אחת ובה אני יסים פרקי השלמה אם יהיה מצב חרום. אבל זה מקליט באיכות מעולה אני משתמש בקלטות 240 דקות חדשות של סוני

~*~gaL

New member
עונה ב-2 קלטות?!

גם אני רוצה.. ולא ענית לי עדיין - מה מוקלט אצלך?

למעלה