יום ראשון שבוע חדש

יום ראשון שבוע חדש

התחיל לו! שבוע שמתחיל בחמימות שתתגבר במהלכו. מזג של אוויר קייצי. אני מבקשת מכולם לצאת בריקוד הגשם ומי שלא יכול לרקוד
אפשר גם להתפלל לבואו. נקווה שיהיה שבוע של בשורות ומעשים טובים. שבוע ובוקר טוב לכוווולם
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo140.gif

אפשר להתפלל שיגיע רק בשעות מסוימות

paloma blanca

New member
אז ככה...

אין לי בעיה שיירד בשעות הלילה כשאני מכורבלת מתחת לפוך ..... יש לו אישור לרדת במלא העוצמה בליווי רעשים ! חוץ מזה הוא יכול לרדת כשאני נמצאת במקום העבודה אבל ....... בתנאי שהוא מפסיק מהרגע שאני יוצאת ועד לרגע שאני נכנסת הביתה. יש לי עוד כמה תנאים אבל לא רוצה להגזים

נו טוב פלומה,,,,,,

הרי את כמעופפת שהכי קרובה לעננים יש לך סיכוי רב שיסכימו לתנאייך, מה את להגיד? למעניינים למטה לגשם,, מומלץ גם לשיר לגשם,

פלומה יקירתי

מה יהיה , מה עם התנאים שלי, אז ככה בענין העוצמה בשעות הלילה אני מסכימה אבל בליווי רעשים, יקירתי אני אישה רגישה כל רעם
יקפיץ אותי מהמיטה, איפה ההתחשבות,?????
רגע רגע, ומה הם שעות העבודה שלך, מה יהיה???? אנא שילחי לי את שעות עבודתך בדחיפות, על מנת שאוכל לתאם עם הבוס שלי את שעות העבודה שלי לשלך
הרי אנחנו לא יכולות להטריד את ריבונו של עולם ביותר מידי דרישות . רגע רגע רגע, ומה עם השעות שבהם הכביסה מתנופפת לה ברוח , האם זה בסידר לדעתך שאז ירד גשם
נו טוב נדמה לי שגם אני קצת מגזימה

ובכן בנות יקרות

רשמתי את כל הבקשות אני אפנה אותן לנוגעים בדבר
אני מקווה שתהיה התחשבות
רק שיגיע כבר הגשם גררררר רק טוב!!!

rtho784

New member
בנתיים תלכו לים.....

תעשו הליכה לאורך החוף תשחקו מטקות ולמי שיש אומץ,שיכנס למים. החורף נדחה לחודש הבא רק טוב

אילנלהההה

לים? עכשיו באמצע נובמבר.???
אני מעדיפה לגלוש על שלג נה נני נננה נה
ולהכין איש שלג צבעוני ויפה
רק טוב!!!

ברק 188

New member
בוקר ווב יום שני (ועדין ללא המכונית)

יום שני בוקר אחד לקראת אמצע השבוע שמש בשמים רום וגשם מאין לבוא ואני לא אגזים אם אצטרף לבקשתה של פלומה ואחבור גם לחני היחידה, כן גשם בשעות הלילה מקובל עלי, הפסקות שאני מדרכים יהיה נחמד אם כך יפעל, ובקשה נוספת שלא יגזים זאת אומרת ההסכם מחייב אותו ללא נזקים לחקלאים ורכוש... כמו ברד לא מבוקר, רוחות חזקות וכו. אבל עוד בקשה אחת קטנה לי משלי... להחזיר מייד את שעות האור כמו בקיץ היינו להגדיל בחזרה את שעות אור, ולקצר שעות לילה כמו - ביולי אוגוסט פשוט שעות לילה הארכות מטריפות אותי ב 9 נדמה לי שכבר 12/1 בלילה איזה דיכאון, אולי שהייתי צעיר התאים לי, אבל היום בגילי....משעמם ומתיש. יום טוב לתקוות -יצאתי לדרכים בלי מכונית אוי....אוי....אוי לא רגיל לדבר כזה. "שיר הוא השפה של קול הלב" רגיל לא כולם יצלחו לפתוח...בבקשה לעדכן את המחשבים האישים שלכם.

alondli

New member
מצטרף אליך לקריאה- יוחזר שעון הקייץ לאלתר!../images/Emo6.gif

..ולגבי המכונית..נראה לי תקנה עגלה וסוס,בתקופה זו "יעשו לך מחיר" טוב ביפו," יד רביעית מבולגרי".. ככה גם תשמור על הריאות הירוקות שלך ושל העיר, בתנאי שלא תתן לסוס לאכול פסוליה..

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק לא פסוליה!!! או שאולי כן... מי ידע? יכול להיות שזה הדבר שיגרום לאוזון לשחרר את ממיטריו

../images/Emo3.gifיום שני עם עגלה וסוס

אכן מסכימה אין כמו לצאת לדרכים עם עגלה וסוס קצת חציר וירק שפע של פרחים ושמש זורחת
מה עוד צריך כדי לקבל את יום השני של השבוע??? רק טוב!!!

עלווה

New member
../images/Emo6.gif אחלה של רעיון הרי גשם אין ושמש ממש כקיץ

ברקי נראה לי שאתה מגדיל את הק"מ היומי שלך עוד תהיה גבוה הרי חתיך אתה כבר

rtho784

New member
../images/Emo13.gifברקי,אני תמיד בלי מכונית....

צועדת ברגל,זה הספורט היומי,אומרים שזה טוב לבריאות.

למעלה