יום ראשון, קמתי מאוחר

יום ראשון, קמתי מאוחר

מתחתי את זרועותיי ונזכרתי, הקפקפת לא פה, אפשר להשתולל חופשי, לחטוב מלים כמו עצים. מה כבר היא יכולה לעשות כשהיא לא פה? ובמסגרת קושיות הקלוצקאשען לסוגיהן: איך הייתם מתכננים ומבצעים מרד במלכת הכוורת, קפת?

קפת

New member
מפגר

בטח שאני פה. איפה אני יכולה להיות? ישנתי 12 שעות רצוף. הכישרון שלי חוזר אלי, לאט לאט.

קפת

New member
לא שיש מה להפוך

רק רצוי שתדעו, שאני ישנה עם עין אחת פקוחה, כמו כל דרקון שמכבדת את עצמה.

יום ראשון, קמתי ממש מאוחר

מיד הרגשתי כמו לחמניה גלילית עם שומשום, מאוד התפלאתי. בדרך כלל בימי ראשון כשאני קם מאוחר, אני קם עם תחושה של לחמניה עגולה עם פרג, הפעם זה לא היה כך. אני מקווה שמחר אתעורר עם הרגשה של לחמניה כפרית עם סיבים תזונתיים. הכי בעולם אני אוהב סיבים תזונתיים, זה מקל עלי את היציאה כשאני קם מאוחר. לפעמים יוצא לי שאני קם ומרגיש כמו בגט, לא. לא צרפתי. סתם בגט של מאפיית הכוהנים ארוך. ארוך אבל צר.

איזה קטע

ואני הייתי כל הזמן משוכנעת שאתה יצור חסר תודעה בכלל. גש לרסקול, אתה בדיוק מה שהוא מחפש.

כפרה עלך בוגו

את הכי מותק כשאת משאירה את הוויפסאנות והצאקרות בבית. הכי מותק. כן.

כפרה עליך אודי

דווקא יש לי פה מלא צ'אקרות (בזול אגב, אם תרצי אחת או שתיים חג לשי לחמותך) כי בדיוק הבאתי אותן מניקוי. בלחם חום עם אגוזים קטנים בפנים יש המון צ'י והסיבה שהוא כל כך שקט זה לא בגלל שהוא ההפך מלחם חי, להפך - הוא פשוט עושה ויפאסנה. המון אור ואהבה לך, אודיג'י ושתהיה לך שנה אנרגטית ורק תדרים חיוביים.

קפת

New member
ג'י

ואני תמיד חשבתי עליך כעל בייגלע: קשה בחוץ וכלום בפנים.

שמישהו יזיז לך כבר את הג'י שלך

טוב שהזכרת לי. אני חייב למצוא מישהי שתתן לי למצוא לה את הג'י הלילה. לשאלתך המנחה [לא! את לא באה !!!] פתאום יש לי מרץ של לחם חי.

תגידי,

את לא חושבת לעשות משו *בנדון? לא, כי הייתי עושה בעצמי, אבל אני לא מאלו שיכולות להרשות לעצמן לישון 12 שעות רצוף מעכשיו. אני מאלו, ברי המזל, שבעוד 12 שעות מעכשיו, יסיימו את חצי יום העבודה שלהם, יאמללו לפחות 90% מהאנשים שעובדים איתם, וידשדשו אל עבר החצי האחר בנחישות ובמרץ של חשופית שיכורה. * נדון זה סוג של אחמד מחמד, אבל יהודי.

קפת

New member
את לא חושבת*

שבנדם שמכריז על זה שהוא חייב למצוא לעצמו מישהי ללילה כבר נענש מספיק? רסקול, תעשה טובה... תעשה ליהושוע טיפולעשרתלפיים. אתה יכול לחשוב על זה במונחים של המתת חסד. *זה לגמרי רטורי. אני הרי יודעת שאת לא חושבת.

אם הבורא היה יורד לרגע

ואומר לך שאתה יכול למחוק תכונה שלילית אחת, מה היא הייתה? שאל אותי הרב עאלק יהודה ברג במבטא אמריקאי , אם התשובה מגיעה אליך מייד, קרוב לוודאי שזה לא הדבר הנכון. המחשבה הייתה מהירה כאבחת חרב פיפיות אבל בכל זאת השהתי קצת את תשובתי על מנת שלא תפסל על הסף. קפת. אמרתי לו. Definitely Kefet הוספתי באנגלית רצוצה. רציתי להיות בטוח שהוא מצליח לרדת למשמעות.

קפת

New member
כמה הערות חשובות באמת

1. אם כבר בורא יורד, עדיף שזה יהיה ליותר מרגע 2. לא יעזור לך שתמחוק תכונה שלילית אחת, יהושוע. אלא אם יצליחו למצוא אצלך איזו תכונה חיובית, אחת גם תספיק 3. הרב צודק: אם התשובה מגיעה אליך מייד, קרוב לוודאי שזה לא הדבר הנכון, וזה לא יעזור אם תשהה מלאכותית את התשובה 4. אם כבר מדברים על השהייה: זו לא רק המחשבה אצלך שמהירה, אלא גם השפיכה. נא עיין שוב שמשפט הראשון בפסקה זו ונסה לנקוט אמצעים מתאימים 5. קפת זו לא תכונה, קפת זו משמעות 6. גם אני רוצה להיות בטוחה שהוא מצליח לרדת למשמעות 7. זעע"י

אוחתי,

אולי במקום לבזבז את הזמן היקר שלך בכתיבת תגובות לע"ע, תכיני חצילים מגולגלים כאלו עם הרבה גבנ"צ ותזמיני אותי. אה?

למעלה