יום ראשון פריז

MaKe NoIsE

New member
יום ראשון פריז ../images/Emo13.gif

שלום לכולם. יום ראשון אני טס לפריז לשתי הופעות... הייתי כבר בהופעות של דפש מוד בטור הזה (ישראל, ברטיסלבה, בודפשט, ופעמיים ברצלונה) עכשיו מה שקצת מפחיד אותי זה הקורררררררר... יש לכם עצות ? (פראג בודפשט) כמעט חודשיים לא הייתי בהופעה שלהם ואני מרגיש שזה שניםםםםםםםם !!! אוףףףף... מה נעשה כשהטור יגמר ?

piegirl1

New member
אל דאגה, זה לא כל כך נורא

חזרתי לפני יומיים מבודפשט, שם הטמפרטורה נעה בין שלוש למינוס שלוש. חשבתי שזה יהיה טראומטי אבל זה היה בסדר גמור. מה שצריך זה סריג (או סווטשירט) ומעל זה מעיל רציני וזה מספיק לגמרי. כל המקומות מחוממים (בטירוף!) בפנים, חוץ מאולם ההופעות שהיה ממוזג אבל גם ככה תוך חצי שעה כולם היו מיוזעים מרוב קפיצות.. אל תשכח גם כפפות, כובע (גרב) ואם אתה אוהב אז צעיף. זה מספיק כדי להשאיר אותך מחומם ושמח
לפי וואלה הטמפרטורה בפריז בימים הקרובים נעה בין אפס לשמונה אז מה שאמרתי צריך להספיק. ת ב ל ה! אני ממש ממש ממש מקנאת
הלוואי והתכנון למשהו בסוף פברואר יצא לפועל. תצלם הרבה תמונות ואל תשכח לספר איך היה. מקווה שהשלמת עם זה ש-fotws עזב את הפלייליסט..

MaKe NoIsE

New member
תודה, ו...

לצערי הרב השלמתי ע זה ש - fotws לא נמצא יותר בסט
אגב, אני הייתי בהופעה האחרונה שהם ניגנו אותו בברצלונה. הציפיה שלי זה לשמוע את Insight וגם את somebody (שנוגן איפהשהו באמריקה באוגוסט) הולך להיות כיףףףף !!! אגב, היית בפרונט סטייג' בבודפשט ?

piegirl1

New member
דןןקא את somebody?

אני ממש רציתי את סיסטר אוף נייט. לא הצליח לי. לא הייתי בפרונט סטייג' של העמידה אבל לשמחתי הרבה הייתי לידם מצד שמאל. הייתי בקצה יציע הישיבה השמאלי למרגלות מרטין (שורה ראשונה אבל עמדנו על המעקה). החברה שבאה איתי לא מחובבי הלהקה אז היא לא ירדה עד למטה וגם לא רצתה מקומות עמידה. עמדתי ליד המאבטחים של הפרונטסטייג', כפשרה. צירפתי תמונה להמחשה, זה באמת מיקום מעולה ועד שהם עלו ישבנו ואגרנו כוחות. (אני ליד הבחור עם החולצההשחורה של הלהקה, הונגרי משופם וחביב שלא ממש יודע אנגלית..)

MaKe NoIsE

New member
נראה אחלה מיקום....

לגבי השירים, זה מה שבא לי כרגע
(אני מתחשב בזה שאלו השירים שלא הספקתי לשמוע בלייב במהלך הטור הזה) בגדול יש לי חלום שדייב יפצח במהלך ההופעה ב : blasphemous rumours black celebration everything counts (החולשה שלי !!!)

נסיעה והופעה מעולה שיהיו....

ולגבי הקור...בתור בוגרת לונדון ... במקום סגור מלא באנשים שרוקדים, אפשר בקלות להיות עם חולצת טריקו קצרה...

איזה יופי!!!!

שמחה לקרוא שעשית חיים. כל הכבוד על העקשנות ביום השני!!! תמונות מדהימות אגב.

piegirl1

New member
wow! באמת תמונות מעולות!

איך אתה תמיד מצליח להשיג את הדף של הסט ליסט? אני התחנפתי למאבטחים ההונגרים וזה לא עזר.. נשמע שהיה מעולה וגם זכית לשמוע את free love. כיף לך! מקווה שאתה מתאושש מהקור ושבהמשך יהיו גם סרטונים.

למעלה