יום ראשון עם רלטין

יום ראשון עם רלטין

טוב היום פעם רשאונה עם רטלין אני אכתוב לכם יומן רטלין קצרצר חח: קמתי ב6:45 התקלחתי הכנתי עוגה לחברה שהייתה לה יומלדת,אכלתי קורפלנקס(אחרי שנים שאני לא אוכלת ארוחת עד עשר) לקחתי רטלין סמתי להתארגן יצאתי לביצפר פגשתי חברות ידידים וזה אחרי זה היה שיעור עם המחנכת(היא לא יודעת וגם החברות וכל השאר לא יודעים שאני לוקחת רטלין כי אני רוצה לראות אם הם שמים לב לשינוי),הרגשתי שאני זזה הרבה פחות מבדרך כלל ובכלל הייתי נורא מודעת לעצמי אני לא רגילה לזה,היה יום קצר ככה שאני לא יודעת כל כך אם זה השפיע מקווה שזה משפיע,ואני לא יודעת אם זה קשר אבל ב-1\12:30(אחרי ביצפר) הרגשתי מזה עייפה עכשו כבר פחות אבל יכול להיות שזה בגלל ששינתי 5:30\6 שעות.

zivadina

New member
ריטלין רגיל(10 מ"ג) משפיע עד 4 שעות

כך שייתכן בהחלט שב-12:00 ההשפעה התחילה לפוג, ואז מרגישים עייפות רבה. במידה שריטלין אכן משפיע עלייך לטובה, כדאי לעבור לסוג ארוך טווח יותר, אבל להקפיד שהמינון יישאר כמו בריטלין הרגיל. למשל: אם קיבלת ריטלין 10 מ"ג, המקבילה המדויקת שלו היא קונצרטה 36 (משפיעה 12-10 שעות). בנוסף, ישנם ריטלין SR ו-LA שניהם במשקל 20 מ"ג שמקבילים למנה של 8 מ"ג (משפיעים 8-6 שעות), או LA30 שמקביל למנה של 12 מ"ג (השפעה 6-8 שעות). בהצלחה!!!

יש לי של 20 וסלאו רליאסט(שיחרור

איטי)

05 מיכל

New member
לאט לאט...

עייפות בסוף שעות ההשפעה יכולה להיות גם עניין של הסתגלות. לי היה דבר כזה כשעליתי במינון, ואחר כך זה הסתדר. המתיני לפחות שבוע-שבועיים כדי שהגוף יסתגל וכדי שתצטייר לך תמונה יותר ברורה של ההשפעה.

הענין הוא שזה היה לפני סוף ההשפעה

אבל כנראה זה שלאחר שינה ל לפחות שמונה שעות בלילה ישנתי 5:30\6 שעות,תודה על התגובה.

05 מיכל

New member
לא בטוח

באיזו שעה לקחת? חוץ מזה, ההשפעה היא בערך ארבע שעות, אבל לפעמים פחות. וחוץ מזה, לפעמים מתחילים סימפטומים של סיום כאשר רמת התרופה מתחילה לרדת, כלומר חצי שעה לפני סוף טווח ההשפעה.

למעלה