יום ראשון - מה אכלנו

לילית462

New member
יום ראשון - מה אכלנו

למה תמיד אני מתחילה ? טוב קמתי רק ב 11 בכל זאת יום ראשון (כמו שבת בארץ) 13:00 הפוך + 2 סוכר ארוחת צהרים של דג אפוי ברוטב חלב קוקוס עם ירקות מאודים + שלוש חתיכות של 'אצבעות דגים' = שניצל מדג ועוד הפוך לסיום - הפעם עם סוכרלייט 18:30 חצי פרוסת לחם מלא - אין לנו לחם קוביות
עם גבינת רוקפור (300% שומן), אבל ממש מעט סגרנו הבאסטה עד למחר

אמא לה3

New member
מה אכלתי היום...

טוב אז זאת פעם ראשונה שלי בשרשור כזה אני מקווה שאצליח בבוקר 7:00 נס קפה, אחד סוכר בשמונה וחצי עוד נס קפה עם סוכר אחד (אבל גדוש) בשתיים עשרה - צלחת חומוס באיקאה עם פיתה כוס מיץ... ערב - שתי חתיכות פיצה (משולשים) קטנים כוס תה (עכשיו) + כפית וחצי סוכר מקווה שבזה נסגור את הבסטה להערב תחזיקו אצבעות

כי את לרוב מסיימת לפני כולנו../images/Emo6.gif בוקר - מעדן דיאט עם כוס קינמונים צהריים - 3 כדורי בשר עם מנה קטנה של פסטה ברוטב עגבניות, תפוח אחר הצהריים - 2 מצקות מרק אפונה עם קרקרים 99 קלוריות ערב - 2 פרוסות לחם קל, אחת עם חומוס ואחת עם קוטג' 5% וגבינ"צ 9%, המון ירקות טריים ומעדן דיאט ואולי עוד איזה תפוז לפני השינה אכלת היום ממש מעט לילית, והדג האפוי הזה פשוט נשמע...יאמי יאמי!

washi tashi

New member
ואני אכלתי

2 לחמניות מקמח מלא (לא בטוחה, אבל זה היה בצבע חום...
) 2 פרוסות דקות של גבנ"צ 5% שומן (מי המציא את הדבר הלא טעים הזה
) חצי כוס קורנפלקס והפוך בינוני (כדי שלא ארדם בלימודים) עכשיו אני מורעבת. בדרך לאכול סלט עם לחם קל, או אולי קוסקוס עם ירקות מאודים. (תלוי מה ייקח לי יותר זמן להכין) לילה טוב
אפרת

אור685

New member
ומה אני אכלתי

פעם ראשונה מפרטת,מקווה שלא תיבהלו- במשך הבוקר,בעבודה-נס קפה עם סוכרזית,3 כריכים לחמקל (גבינה לבנה,גבנ"צ וחומוס) וקרנצ'ים. צהריים-ירך עוף והמון ירקות. תפוח נס קפה עם 10 פריכונים פרוסת לחמקל עם ממרח שוקולד לבן(קצת) 3 טוסטים מלחמקל עם סלט חצילים תה ו-10 פריכונים יחסית למה שאני קוראת כאן נראה שאני אוכלת המון,אבל זה בדיוק לפי הנקודות שאני צריכה לאכול. לילה טוב

אם יש לך בקרה ואת יודעת מה נכנס לפה אז זה מצוין, בין אם את סופרת נקודות או קלוריות. העיקר שלא מגיעים לאכילה לא מודעת וחסרת שליטה. וכל עוד את נשארת במסגרת שהוקצבה לך, אז כל הכבוד!

DANIELI06

New member
מקווה שאני עושה את זה בסדר זה פעם ראשונה.

בבוקר - נס קפה + 2 פרוסות לחם קל עם גבינה 5%. אח"כ עוד נס קפה. בצהריים - 2 טבעול לייט עם 4 פרוסות לחם קל וקצת חומוס וירקות. אח"כ עוד נס קפה. בערב: באו חברים היה על השולחן: בורקסים מכל מיני סוגים, סלטים, לבבות דקל, חמוצים , במבה, ביסלי, אפרופו, דקיקיות בטעם שום שמיר ופופקורן. אכלתי רק לבבות דקל ולא התביישתי מהאורחים ועשיתי לי 2 פרוסות לחם קל עם חומוס. האמת שהיום היה לי קל להתגבר על הכל כי זה רק היום הראשון... נראה איך יהיה בהמשך.+עשיתי הליכה עם חברה חצי שעה שאת זה אני מתכננת כבר חודשים אבל רק היום יצא לפועל. מה אתן אומרות הייתי בסדר ? מעט מדי או יותר מדי אוכל ? יש הצעות לשיפור ?

למה לחברים במבה, ביסלי, אפרופו, דקיקיות ..?

החברים גם צריכים לאכול מאכלים בריאים . אוכל מתועש הוא לא בריא וזה לא חשוב אם אל ו צעירים או מבוגרים ,שמנים או רזים .אפשר במקום... פירות יבשים ופיצוחים .

DANIELI06

New member
מה נעשה, אנחנו רוצים שיחזרו../images/Emo6.gif

אבל ברור שאת צודקת...

אני תמיד מגישה שילוב של פירות יבשים עם אגוזים מכל הסוגים, פירות טריים חתוכים (תותים וכדומה) ואם עוגיות אז עוגיות גרנולה (לא של לילית לצערי ../images/Emo6.gif) ומעולם לא שמעתי תלונות, והם גם תמיד חוזרים.... לדעתי גם הם מעדיפים את זה. עד שתנסי לא תדעי. ואגב, יום ראשון מוצלח ביותר, במיוחד בפינאלה שלו - לעמוד בכל הפיתויים הללו זה מאוד קשה, אבל בכל פעם שמצליחים מרגישים חזקים יותר, וזה נותן כוח גם לפעם הבאה. תמשיכי לעדכן ותראי שזה יהפוך להרגל שני.

לילית462

New member
../images/Emo6.gif רוצים שיחזרו...

אני תמיד מכינה מטבל מיוגורט או מגבינה לבנה, שמה קרקרים, ירקות חתוכים, קצת בוטנים ופיצוחים והענין מסודר

r122

New member
מה אכלתי אתמול?

בוקר-הסנדביץ הרגיל עם חומוס +נס קפה עוד נס קפה צהרים - 2\1 קוטג 3% +המון ירקות+3 פתית אחר צהרים - בננה ערב-כוס פתיתים וסלט שומר ומעט שעועית ופיטריות בלי שמן עוד נס

לילית462

New member
ומה עם אוכל ?

לא אכלת בשר / דג / עוף... ככה תמיד או רק ביום ראשון = קיזוזים ? כי זה ממש מעט אוכל.

r122

New member
מה שקורה הדר"כ

בדר"כ אני אוכלת חזה עוף הוא שיפוד בעבודה אבל ימ י ראשון יש רק אוכל בבגט או פיתה ולא התחשק לי וחוץ מזה בא יום יותר קל בנקודות ארני משתדלת לאכול מהכל

jesie12

New member
לשלוח לך לחם קוביות?../images/Emo6.gif

היה לי יום קשה, הבורקס מיום קודם לא התעכל וסבלתי כל היום עד שהקאתי ארוחת בוקר רק ב12 בצהריים : פרוסת לחם קוביות עם גבינה ונס צהריים:חצי כוס איטריות וקציצה וקצת סלט חצילים ביתי ערב: הייתי בתל אביב אז אכלנו בעזריאלי : הילדים אכלו בלמון גראס ואני אכלתי סנדביץ' מחיטה מלאה עם רוסטביף וצלוחית סלט ירוק

אני רואה שהבורקס הזה מחזיר לך בהפוכה../images/Emo6.gif מוודא טוב טוב שלא תשכחי אותו.... אגב, בחירה יפה מאוד במסעדה, גם בריא וגם משביע ובטוח שלא הרגשת מקופחת.

jesie12

New member
מה שבטוח זה היה הבורקס האחרון שלי

בעברי הייתי מכורה לבורקס גבינה, כנראה שהסוויץ' בראש כל כך חזק שאפילו לא הצלחתי לעכל את הבורקס עם כל רגשי האשמה שהיו לי, הגוף שלי דחה אותו
בערב היתה לי התלבטות בין סושי
לרוסביף החלטתי רוסטביף כי ידעתי שזה ישביע, הילדים אכלו בלמון גראס ואני הלכתי לדוכן אחר להזמין לי . אני המומה מהמשמעת שפיתחתי.

למעלה